Üye Adı | Hedef Kg | Başlangıç Kilo | 26.09.2006 | 03.10.2016 | 12.10.2016 | 19.10.2016 | 26.10.2016 | 02.11.2016 | 09.11.2016 | 16.11.2016 | 23.11.2016 | 30.11.2016 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 57.0 | 64.4 | 63.3 | 62.5 | 61.5 | 62.0 | 61.7 | 61.6 | 60.6 | 59.6 | 59.2 | 59.2 |
| 55.0 | 64.5 | 64.0 | 65.5 | 64.3 | 64.3 | 63.6 | 65.1 | 64.8 | 65.5 | ... | .. | T Tombulgelin | 55.0 | 63.5 | 63.5 | 64.0 | 64.0 | 63.5 | 63.1 | 63.1 | 65.0 | 64.3 | .. | ... |
| 57.0 | 61.8 | 62.0 | 61.6 | 61.8 | 61.5 | 61.9 | 60.7 | 60.6 | 61.4 | .. | .. | F frenzy80 | 60.0 | 69.5 | 70.0 | 69.2 | 69.0 | 66.7 | 65.2 | 63.6 | 64.0 | 63.9 | 63.5 | 62.9 |
| 52.0 | 60.8 | 60.4 | 60.5 | 60.5 | 60.5 | 60 | 60 | ... | /.. | .. | 61.5 | @Sidelya95 | 57.0 | 67.0 | .... | ... | ... | 67.0 | 64.7 | 63.0 | 62.3 | 62.2 | .. | .. |
| 58.0 | 65.0 | 63.4 | 62.5 | 61.8 | 61.6 | 60.9 | 61.0 | 60.7 | 60.5 | 60.3 | 60.1 |
@alaca | .. | 84.4 | .. | ... | ... | .... | ... | 84.4 | 83.6 | 82.2 | .. | .. |
| 57.0 | 61.4 | .. | .. | .. | 61.4 | 60.9 | 61.1 | 60.7 | 60.4 | ... | 60.3 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Merhabalar
Evlenmeden önce max 42 kilo olan ben geçirdiğim ameliyatlar +evlilik derken 1 senede 30 kiloya yakın kilo aldım , zayıflığımdan hep şikayet edildiği ve ettiğim için başlarda guzeldi ama sonra hayatımı kabusa donuştuşturdu.akraba ziyareti düğün herşeyden kaçar olmuştum. Diyet yapmaya çalışıyodum ama tecrubesizdim ve elimden tutan olmadı. Hayatımda 2 kez diyet yaptım ve oda burda oldu. İlk topic arkadaşlarımla çok guzel giderken kopmalar oldu ve tek başıma kaldım yine beceremedim. Yeni bir topic bulmam zor oldu ama busefer çok guzel verdim ama yine bırakanlar oldu . Bende zaten diyetten sıkılmıştım çünkü çok katıydım ve hırsla gitmiştim.biraz korumaya geçeyim ramazanı atlatayım dedim ama yazın kahvaltı yapamıyorum , okullar tatil olduğu için duzenim bozuldu en iyisi okullar açılınca başlarım dedim ve başladım. Yeniden burda başlamak istiyorum çünkü buraya yazınca hatalarımı anlıyorum, arkadaşların uyarıları beni kendime getiriyor ve çok hırslanıyorum. Benle birlikte yola başlayacak herkese açığım ama lütfen bırakmadan sonuna kadar ..
76.8 den 61 e düşmüştüm ama son 3 haftada resmen çozuttum Allah ne verdiyse yedimbiraz tatil biraz özel hayat sıkıntıları derken 3 kilo aldım buna adet doneminde olmamın etkiside var tabi. Aslında diyeti uzun sure once bırakmama ragmen almıyodum çünkü belirli bir listeyle vermemiştim 16 kiloyu yaşam tarzımı degiştirmiştim fakat ben alacağımı bile bile yaptım bu hatayı
Uyguladığım yontem yada bi diyet listem yok çünkü 2 çocuk annesiyim ve zaten eşimde dahil evde yemek çok seçiliyor herkese göre yemek yapıp bide kendime özel birşeyler yapamıyorum sıkılıyorum buda motivemi düşürüyor. İkinci sebep belirli bi listeyle kendimi kasıp istediğim kiloya inince hiçmi bişey yemeyecem bunun geri donuşu olur diye düşünüyorum o yuzden yeme alışkanlığımı degiştirip saglıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek istiyorum. Kaçamak diye birşey olmadı bende çünkü neyi ne zaman nekadar yiyeceğimi öğrendim.
Evet gelelim neler yaptım 16 kg verdiğimde ve neler yapacam
Umarım dagınık ve uzun olmamıştır duzenlemeler yapacağım:)
- Oğlum sabahçı ve okula ben götürüp alıyorum. Bu yuzden 8 de kahvaltı haxırlıyorum ama acıkmadıgım ve vaktim olmadığı için hemen 1 bardak suyumu içip midem açılsın ve metobolizmam çalışsın diye çeyrek elma ,ceviz yiyorum
- Oğlumu okula bırakınca donuşte yolumu uzatıyorum yuruyus amaçlı ve 9.20 de haşlanmış yumurta , peynir,zeytin,maydonoz vs standart kahvaltı yapıyorum ama ekmeksiz
- Oğlene kadar arada kahve içiyorum şekersiz.
- Oğlende sabahki ekmek hakkımı kullanıp (1 dilim çavdar) peynir domatesle yiyorum böylece kahvaltımı 2 kerede tam yapmış olup 1 oğunu atlamış oluyorum.oğlende oğlumu almaya gidip yine yuruyuşumu tamamlamış oluyorum
- Akşamda evde ne yaptıysam 1 tabak bazen ekmekli bazen ekmek yerine çorba yiyorum ama 5 i geçmiyor bu çok önemli işte erken yiyince sabah kuş gibi miğdeyle kalkıyorum
- Akşamdan sonra acıkırsam yoğurt yiyorum
- Canım tatlı isterse türk kahvesinin yanında küçük oarça bitter çikolatayı uzun uzun tadını çıkararak yiyorum ve bu yetiyor
- Son olarak tabiki hamburger, lahmacun ,pizza vs yiyorum ama ayda 1 kere+erken saatte +az porsiyon
Başlangıç:64.04
Güncel: 63.8
Tartı gunum pazartesi bu arada
selam cnm günlüğün hayırlı olsunnnndiyelimmm
16 kg veren 7 kg korkmazz takipte kalıcamm seni
Sagol canım işallah burda zaferimide beraber kutlarız
İlk zamanlar zor oluyor ama bisüre geçtikten sonra mide alışıyor ve verdikçe motive olup gaza geliyodun. Başka topice yazıyomusun bilmiyorum ama burda herzaman destek olurum sanainşallah karlı olduktan sonra hepsi olurrrr
benim de senin gibi 6-7 kg fazlalığım var bir yerden başladım inş.bu sefer başarılı olurummmmm
İlk zamanlar zor oluyor ama bisüre geçtikten sonra mide alışıyor ve verdikçe motive olup gaza geliyodun. Başka topice yazıyomusun bilmiyorum ama burda herzaman destek olurum sana
kızlar F frenzy80 vedry_ik benide alın aranıza, yeniden başlamak istiyorum,kalan son 5-6 kilom var
yaseminin dediği gibi bilmek ve uygulamak gerçekten bambaşka,herşeyin bilincinde ve farkındayız ama uygulamaya gelince sınıfta kalıyoruz,birbirimize moral ve gaz vererek,düzeni oturtarak tekrardan başlayalım
aslında devam ettirmek bizlere kalmış,fazla kalabalık oluncada sonradan yaprak dökümü gibi oluyo,az olsun öz olsun ama devamlı olsunYa eğer burası bırakmayacaksa ben de katılabilirim araniza. Daha önce bi guruba girdim başlamadan dağıldı nerdeyse. Ramazan bayramında bi kilo almaya başladım ne yaptıysam gitmedi. Daha yeni yeni gram gram gidecek gibi 66 dan sonra bugün 63.8 gördüm. Aslında birkaç gündür 64. 4 çıkıyordum. Neyse benim de ilk hedefim 60 sonra 55 . Aslında uzak hayalim 50ama olamam galiba. 55 olsam yeter
Ya eğer burası bırakmayacaksa ben de katılabilirim araniza. Daha önce bi guruba girdim başlamadan dağıldı nerdeyse. Ramazan bayramında bi kilo almaya başladım ne yaptıysam gitmedi. Daha yeni yeni gram gram gidecek gibi 66 dan sonra bugün 63.8 gördüm. Aslında birkaç gündür 64. 4 çıkıyordum. Neyse benim de ilk hedefim 60 sonra 55 . Aslında uzak hayalim 50ama olamam galiba. 55 olsam yeter
evet evet hafta içi her daim burdayızevet devamlılık önemli biz hafta içi herdaim burdayızzz
senle biz beklerizzz burayı hafta içi canımmmm
evet evet hafta içi her daim burdayızbekleriz tabikide
Ben geldim hayırlı uğurlu olsun topiginMerhabalar
Evlenmeden önce max 42 kilo olan ben geçirdiğim ameliyatlar +evlilik derken 1 senede 30 kiloya yakın kilo aldım , zayıflığımdan hep şikayet edildiği ve ettiğim için başlarda guzeldi ama sonra hayatımı kabusa donuştuşturdu.akraba ziyareti düğün herşeyden kaçar olmuştum. Diyet yapmaya çalışıyodum ama tecrubesizdim ve elimden tutan olmadı. Hayatımda 2 kez diyet yaptım ve oda burda oldu. İlk topic arkadaşlarımla çok guzel giderken kopmalar oldu ve tek başıma kaldım yine beceremedim. Yeni bir topic bulmam zor oldu ama busefer çok guzel verdim ama yine bırakanlar oldu . Bende zaten diyetten sıkılmıştım çünkü çok katıydım ve hırsla gitmiştim.biraz korumaya geçeyim ramazanı atlatayım dedim ama yazın kahvaltı yapamıyorum , okullar tatil olduğu için duzenim bozuldu en iyisi okullar açılınca başlarım dedim ve başladım. Yeniden burda başlamak istiyorum çünkü buraya yazınca hatalarımı anlıyorum, arkadaşların uyarıları beni kendime getiriyor ve çok hırslanıyorum. Benle birlikte yola başlayacak herkese açığım ama lütfen bırakmadan sonuna kadar ..
76.8 den 61 e düşmüştüm ama son 3 haftada resmen çozuttum Allah ne verdiyse yedimbiraz tatil biraz özel hayat sıkıntıları derken 3 kilo aldım buna adet doneminde olmamın etkiside var tabi. Aslında diyeti uzun sure once bırakmama ragmen almıyodum çünkü belirli bir listeyle vermemiştim 16 kiloyu yaşam tarzımı degiştirmiştim fakat ben alacağımı bile bile yaptım bu hatayı
Uyguladığım yontem yada bi diyet listem yok çünkü 2 çocuk annesiyim ve zaten eşimde dahil evde yemek çok seçiliyor herkese göre yemek yapıp bide kendime özel birşeyler yapamıyorum sıkılıyorum buda motivemi düşürüyor. İkinci sebep belirli bi listeyle kendimi kasıp istediğim kiloya inince hiçmi bişey yemeyecem bunun geri donuşu olur diye düşünüyorum o yuzden yeme alışkanlığımı degiştirip saglıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek istiyorum. Kaçamak diye birşey olmadı bende çünkü neyi ne zaman nekadar yiyeceğimi öğrendim.
Evet gelelim neler yaptım 16 kg verdiğimde ve neler yapacam
Umarım dagınık ve uzun olmamıştır duzenlemeler yapacağım:)
- Oğlum sabahçı ve okula ben götürüp alıyorum. Bu yuzden 8 de kahvaltı haxırlıyorum ama acıkmadıgım ve vaktim olmadığı için hemen 1 bardak suyumu içip midem açılsın ve metobolizmam çalışsın diye çeyrek elma ,ceviz yiyorum
- Oğlumu okula bırakınca donuşte yolumu uzatıyorum yuruyus amaçlı ve 9.20 de haşlanmış yumurta , peynir,zeytin,maydonoz vs standart kahvaltı yapıyorum ama ekmeksiz
- Oğlene kadar arada kahve içiyorum şekersiz.
- Oğlende sabahki ekmek hakkımı kullanıp (1 dilim çavdar) peynir domatesle yiyorum böylece kahvaltımı 2 kerede tam yapmış olup 1 oğunu atlamış oluyorum.oğlende oğlumu almaya gidip yine yuruyuşumu tamamlamış oluyorum
- Akşamda evde ne yaptıysam 1 tabak bazen ekmekli bazen ekmek yerine çorba yiyorum ama 5 i geçmiyor bu çok önemli işte erken yiyince sabah kuş gibi miğdeyle kalkıyorum
- Akşamdan sonra acıkırsam yoğurt yiyorum
- Canım tatlı isterse türk kahvesinin yanında küçük oarça bitter çikolatayı uzun uzun tadını çıkararak yiyorum ve bu yetiyor
- Son olarak tabiki hamburger, lahmacun ,pizza vs yiyorum ama ayda 1 kere+erken saatte +az porsiyon
Başlangıç 19 EYLÜL 64.04
Güncel: 63.8
Tartı gunum pazartesi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?