Ben 12 kere girsem buraya sorun olur muKızlarrrr hoşgeldinizz misafirim vardı şimdi gitti. İlkk canım hoşgeldin sende eski yoldaşımm
beni en başta ilksevdam bilir onun topicinde verdim 16 kiloyu . Ben sürekli paylaşım yapıp yapmayanlara çemkiriyorumtelefondan alıntı yapmada sıkıntı yaşıyorum o yuzden tektek cevap yazamadım topluca aklımdakilrri cevaplayım. Bende kilo vermeyi gerçekten isteyip kafamda bitirince başladım ve zafere doğru gidiyorum. Kafada bitince oluyor gerçekten o yuzden birbirimizi bırakmadan günde en az 2 kerede uğrayıp günlük bildirimlerimizi yapalım diyorum. Pazartesi tartı gununuz olsun ve mümkünse resimli olsun sakın kaçamak yaptım diyip yada fazla çıktım diyip mahçupluktan girmemezlik yapmayın çünkü ipin ucu ozaman kaçıyor. Burda birbirimize destek için varız anlaştıysak tekrar hoşgeldiniz diyorum
2
Olur arkadaşım bi seferde yazarsın öğünlerini ..senin topic bana uğurlu gelmişti işallah benim topicde sana iyi gelcekBen 12 kere girsem buraya sorun olur mu
BOY >>167
KİLO >>GUNCELL yarın bildirim yapayım şeker
Canım ya işte bende sarkma oldu ama nasıl başlayacam bilmiyorum. Bi program yapmam lazım özellikle kol ve bacak içinBizim sorunumuz aşırı kilolar değil bebeğim fit bir vücut kadınsı alımlı inşallah oda egzersizle mümkün yarın hep beraber haydi ayy çok heveslendim
seninkine benzeyen bi program bendede var geçen sene yapıyodum ama duzenli degildi. Bende ona başlayım madem sen yapıyosun :))Bende asla kaslı olmak istemem çok kafam karıştı benimde rant elde etmek için dünyanın seçeneğini koymuşlar en son android markette ücretsiz 30 gunluk zorlu Fitness görevi
diye bir programda karar kıldım bölgesel seçenekler vermiş
tum vucut kollar karin bacak kalca diye çok harika tavsiye ederim.. epey bi bolum atladım ama bırakmıştım yarın sifirlayıp başlayacağım tekrar
Artık kadın gibi gorunmek istiyorum.
Okseninkine benzeyen bi program bendede var geçen sene yapıyodum ama duzenli degildi. Bende ona başlayım madem sen yapıyosun :))
:)) tok karnına ben 1 kiloya yakın farkediyorum ama seni böyle yazayımKilom midem dolu olarak az önce 66.1 çıktı
Aynen yaaa.. spor derken yuruyuş yapmadığım zaman kendimi hantal ve halsiz hissediyorum. Beni sıkan yalnız ve evde yaptıgım egzersizler yoksa salonda yada açık havada yuruyusu seviyorum.Ok
İstikrar lazım herşeyde spor sağlık güç getiriyor
Sporsuzluktan belim ağrımaya başlamıştı hakikaten söylüyorum ama bundan sonra yok öyle ninelik hareketler
Evet hatta 60.5 a kadar indim ama sonra yine hain boğazıma yenik düştüm kötü oldu:)) tok karnına ben 1 kiloya yakın farkediyorum ama seni böyle yazayım
Aaa kız şimdi farkettim sen 62 kilo degilmiydin benmi yanlış hatırlıyorum
.
sıkıntı yapma canım vereceksin yine ,hızlı alınan kilo hızlı veriliyorEvet hatta 60.5 a kadar indim ama sonra yine hain boğazıma yenik düştüm kötü oldu
ama ben tokken 1.5 2 kilo fazlâ gösteririm yarın 64 çıkması temennim.hayirlisi
Diğer oğunlerimi bilmem ama akşam iyi bence ölçülü gitmişsin, çeşit çok ama ölçüsü az :)Akşam 1 kaşık mercimek çorbası 1 kaşık pilav 4.5 kaşık kuru fasulye ve yarım kaşe yoğurt. Ben size göre çok yemişim galiba
Gitsin ozaman pis yağlar :)30 günde zorlu fitnes bende de var çok güzel bir program. Çaylak plan 2. 7. gündeyim. Vücuttaki yağlar atılmadan kas oluşmazmış rahat olun
BİLDİRİM
OĞLEN -AKŞAM ARA
şekersiz nescafe
AKŞAM
1 kase yeşil mercimek ekmeksiz
Acıkırsam akşam elma düşünüyorum
12 mi,1-2 mi? yanlışlık oldu heraldeBen 12 kere girsem buraya sorun olur mu
BOY >>167
KİLO >>GUNCELL yarın bildirim yapayım şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?