Bizim sorunumuz aşırı kilolar değil bebeğim fit bir vücut kadınsı alımlı inşallah oda egzersizle mümkün yarın hep beraber haydi ayy çok heveslendim
sabah aç karna tartılalım kızlar,bideKilom midem dolu olarak az önce 66.1 çıktı
Akşam 1 kaşık mercimek çorbası 1 kaşık pilav 4.5 kaşık kuru fasulye ve yarım kaşe yoğurt. Ben size göre çok yemişim galiba
30 günde zorlu fitnes bende de var çok güzel bir program. Çaylak plan 2. 7. gündeyim. Vücuttaki yağlar atılmadan kas oluşmazmış rahat olun
günaydın canım,sende benim gibi erkencisinGünaydın arkadaşlar
Bizim çocukları okula eşimi ise gönderip Form bitki çayımı yudumlayacagim.
günaydın canım,inşallah hepimize uğurlu gelsingünaydın kızlarrrrrrrr
ben ptesi kilomu bildirsem olurmu şimdi regl olunca vucut felaket şiş ama gün gün yediğimi içtiğimi yazarımmm
dry_ik inşallah bu sayfa bana da uğurlu gelirrrr
o zaman hepimizegünaydın canım,inşallah hepimize uğurlu gelsin
Android markette yaz 30 gunluk Fitness görevi diye çıkıyor 4.7 puan almış yorumlar Son derece güzeldi ben bu sabah sifirlayip. Bastan başladım tüm vücut kalça göbek kol hepsini yapıyorum kısa zamanda harika sonuç ben buldum programimibu fitnes programını nereden bulabilirim kızlar???
günaydınnGünaydın arkadaşlar
Bizim çocukları okula eşimi ise gönderip Form bitki çayımı yudumlayacagim.
Gelcek canım ben çok iradeliyim o yuzden hırs yapcazgünaydın kızlarrrrrrrr
ben ptesi kilomu bildirsem olurmu şimdi regl olunca vucut felaket şiş ama gün gün yediğimi içtiğimi yazarımmm
Günaydın cnm , bende adetim aynı durumdayız aslında şimdi yazsak iyi olurdu ama çoğunluk pzrt diyor oyle yapalım ozaman. Pzrt ye kadar kilo verirseniz arada kaynayacak ama unutmayın:)
dry_ik inşallah bu sayfa bana da uğurlu gelirrrr
Benim bünye çok zor veriyor malesef bunu eski topicdede soyluyolardı ama bukadar kasmassam gitmiyor ve zorlanıyorum ama yeni başladıgım için zor geliyorbeslenmen çok az değilmi canımnasıl ayakta kalıyosun bu yediklerinle
Bende 1-2 algıladım:)12 mi,1-2 mi? yanlışlık oldu heralde
Sporsuz 5-6 kilonun zararı olmuyor ama ben 44-46 bedenden 38 bedene düşünce aradaki fark çok yani o yuzden sarktımkesinlikle haklısın,hiçbirimizde aşırı kilo yok ama verilmesi gereken bi 5-6-7 neyse 3-5 kilo diyelim kısacası
onları verirken aynı zamanda sporda yaparsak vücudumuz güzelce şekil alır
Anlaştık cnmsabah aç karna tartılalım kızlar,bidedry_ik in dediği gibi pazartesi olsun
Tekrar günaydın,
Okula gittim , yolumu yarımsaat uzattım ve kızımda 19 kilo kucagımda taşıyıp aç karnına yuruyuşumu yaptım.
Kahvaltımı hazırladım yapacam şimdi. Bugun geç oldu kahvaltı ve aceleden agzımada bişe atamadım başım donuyor.
Bende oğunlerimi toplu yazacam çünkü arada kaynıyor ilksevdamın dediği gibi hem topluca görüp uyarı yaparsınız
Siz neler yapıyosunuz bende b12 eksikliği var aşırı unutkanım o yuzden çok sorabilirim tam tanıyana kadar şimdiden affola:))
Bakıyorum cnmhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tablo-nasil-yapilir.426141/
Dry cim tablo yapımını anlatmislar.
kesinlikle haklısın,hiçbirimizde aşırı kilo yok ama verilmesi gereken bi 5-6-7 neyse 3-5 kilo diyelim kısacası
onları verirken aynı zamanda sporda yaparsak vücudumuz güzelce şekil alır
Android markette yaz 30 gunluk Fitness görevi diye çıkıyor 4.7 puan almış yorumlar Son derece güzeldi ben bu sabah sifirlayip. Bastan başladım tüm vücut kalça göbek kol hepsini yapıyorum kısa zamanda harika sonuç ben buldum programimi
Artık kalcalı ince bel kadın olacağım odun değil uff
Banada iğne ve hap verdi ama yazın bıraktım çok kötü kokutuyordu tenimigünaydın cnm sabah sabah baya hareketlisin maşallah
b12 feritin(demir eksikliği) d vitami hepsi eksim ilaç kullanıyorum bu ay içinde kontrolum var regl bitsin gidicemm
sabah 07,00 kalk kahvaltı yap çocuğu okula ben de işe geldimmmmmmm
Banada iğne ve hap verdi ama yazın bıraktım çok kötü kokutuyordu tenimitekrar başlayacam
7.30 kalkıyorum hemen acıkmıyorum o yuzden ceviz yada elma yiyorum az ,okul donuşu kahvaltımı yapıyodum 9.10 gibi ama bugun gec kaldım kızıda hazırlamam uzun surdu onların kahvaltısı vs derken es geçtim . Yarın duzenime devam edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?