Ben hic birini yaptırmadım yaptırmam da kesin sonuc vermediğini bile bile yaptıranlara da hala akIl sır erdirebilmiş değilim. Şu ana kadar kendi doktorum da hiç bi testten bahsetmedi bana. Gerekli görse eminim söylerdi.
İnşallah ama yaptırıp kendini sıkıntıya sokmak sacma geliyor bana açıkcası. Ve doktorum gercekten iyi bir doktor daha bi kere sözünü etmedi testlerin..
Veeee sonunda öğrendim :) daha 12. haftanın içinde olduğum için bikaç hafta içinde değişebileceğini söyledi doktor ancak şuanda görünene göre prenses geliyor aileme :)
merhaba 16 haftalık hamileyim yeni ultrasona girdim bebek yüz üstü kupas gibi duruyodu. doktor bir önceki kontrolde çıkıntısı var erkek dedi şimdi kız diyor ama bebek göstermedi gibi sanki emin olamadım , sizce?
merhaba 16 haftalık hamileyim yeni ultrasona girdim bebek yüz üstü kupas gibi duruyodu. doktor bir önceki kontrolde çıkıntısı var erkek dedi şimdi kız diyor ama bebek göstermedi gibi sanki emin olamadım , sizce?
biz ne söylersek boş canım Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah bi dahaki kontrolü sabırla beklemen lazım.. ben 19 da öğrendim göstermedi daha doğrusu doktor bişeyler gördü ama emin olmadan söylemek istemiyorum dedi 19 da söyledi..