Ogrenebildinmi canim cinsiyetini?
Yok canm bidahaki kontrole kald
.. allah hayirlisini nasip etsin...kiz die gecti icimden....
Demek kız da erkek de göstermeyebılıyor. Benimkı kizmis :)Ben daha cinsiyetini iki gün önce öğrendim.
Benim oğluşumda göstermedi 6 ay boyunca
Ya ben daha 7+5im. Nasıl sabredicem cinsiyetini öğrenmek için o kadar hafta
Dün doktor kontrolüm vardı. Ultrasonda bebeğimin hareket ettiğini gördüm. Hissettiğim bu şeyin tarifi ve tanımı olamaz. Öyle bir mutluluk var ki içimde, öyle bir sabırsızlık var ki içimde... Biran önce kucağıma alıp sarıp sarmalamak öpüp koklamak istiyorum... Zaman umarım hızlı geçertuuba89 :)
yaaa nasıl hareket ediyordu biraz anlatsana, eli ayağı belli oluyor muydu ayyyy bende görmek istiyorum ya bende bendeDün doktor kontrolüm vardı. Ultrasonda bebeğimin hareket ettiğini gördüm. Hissettiğim bu şeyin tarifi ve tanımı olamaz. Öyle bir mutluluk var ki içimde, öyle bir sabırsızlık var ki içimde... Biran önce kucağıma alıp sarıp sarmalamak öpüp koklamak istiyorum... Zaman umarım hızlı geçertuuba89 :)
8.hafta bunun için çok erken değil mi, vay be ilk kez duyuyorum :) Belki cihazdandır kimbilir.Ben 11+5 'te gittim en son 1 hafta önce ilk hareketlerini o zaman gördüm ve aynı sizin gibi,işte o an anneliği ve evlat sevgisini çok yoğun hissettim.He bi de burnunu görünce :)
Aynı haftadayaız ama önceki gün gittiğimde doktor hareketini falan söylemedi bana, sadece büymüş dedi.. Yeterince ilgilenmedi demek ki benimleBilmiyorum ki, internette de okumuştum, 8. haftada hareketlenmeye başlıyor kollarını vücudunda gezdiriyor diye. Zaten o yüzden dayanamayıp randevu almıştım acaba görebilir miyim diye, gördüm de ekranda.preg_nant canım anlatamam hissettiğim şeyi. Tam bir mucizeydi. Aynı dediğin gibi anneliği ve evlat sevgisini çok yoğun hissettim, ekrana bakarken hüngür hüngür ağlamaya başladım :) Ben daha burnunu falan görmedim tabi. Kaç haftalıkken neler oluyor? Ben çok heyecanlıyım. Şimdi bile doğsa sarılasım öpesim geliyor anlatmaya kelimeleri seçemiyorum hislerimi. Şimdi ayın 19'una randevum var iple çekiyorum. Ne zaman ne olduğunu bana söyleyebilir misiniz?
Bilmiyorum ki, internette de okumuştum, 8. haftada hareketlenmeye başlıyor kollarını vücudunda gezdiriyor diye. Zaten o yüzden dayanamayıp randevu almıştım acaba görebilir miyim diye, gördüm de ekranda.preg_nant canım anlatamam hissettiğim şeyi. Tam bir mucizeydi. Aynı dediğin gibi anneliği ve evlat sevgisini çok yoğun hissettim, ekrana bakarken hüngür hüngür ağlamaya başladım :) Ben daha burnunu falan görmedim tabi. Kaç haftalıkken neler oluyor? Ben çok heyecanlıyım. Şimdi bile doğsa sarılasım öpesim geliyor anlatmaya kelimeleri seçemiyorum hislerimi. Şimdi ayın 19'una randevum var iple çekiyorum. Ne zaman ne olduğunu bana söyleyebilir misiniz?
Aynı haftadayaız ama önceki gün gittiğimde doktor hareketini falan söylemedi bana, sadece büymüş dedi.. Yeterince ilgilenmedi demek ki benimleEkranı büyttüde gösterdi değil mi, yoksa çok minnaklar görünmez sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?