16 Aylık bebekle tatil

Havuza sokmayin. Havuz klorla temizleniyor, 1 yasindan sonra alerji yapma olasiligi dusuyor bu yuzden doktor sokun demistir. Ama cocuklar havuza işiyor hatta kaka yapiyor. Enfeksiyon riski var.

Bir legene deniz suyu koyup, guneste isitip cocugu icine sokabilirsiniz

işte bilemiyorum ilk çocuk hasta da etmek istemiyorum üşür mü acaba
Çocuğuna bağlı. Benim yeğenler bütün günü suda geçirirlerdi bişey olmazdı. Havluyla kurutma şansımız bile olmazdı genelde sudan çıkaramazdık çünkü. Ama hassas büyütülmüş bir benekse sıkıntı olabilir.

Çocuğuna bağlı. Benim yeğenler bütün günü suda geçirirlerdi bişey olmazdı. Havluyla kurutma şansımız bile olmazdı genelde sudan çıkaramazdık çünkü. Ama hassas büyütülmüş bir benekse sıkıntı olabilir.
ahahaha bunu bilmiyorum çünkü ben çalıştığım için kaynanam bakıyo gündüz akşamları görüyoz birbirimizi hassas ı değil mi bu tatilde anlarım anca ama suyu seviyo 21:00 da uyuyo 20:00 da duş için küvet dolduruyorum kıyafetlerle atlıyo :KK70: çocuk bu yaşta bıktı izmir sıcağından

Havuza sokmayin. Havuz klorla temizleniyor, 1 yasindan sonra alerji yapma olasiligi dusuyor bu yuzden doktor sokun demistir. Ama cocuklar havuza işiyor hatta kaka yapiyor. Enfeksiyon riski var.

Bir legene deniz suyu koyup, guneste isitip cocugu icine sokabilirsiniz
leğen bulabilirsem olabilir

kızlar merhaba,
bayramda otelde bir tatil ayarladık eşimle ve oğlumuzla ilk tatilimiz olacak ama nelere dikkat etmem gerekiyor,
oteli özellikle çocuk havuzu olan ve plaja yakın seçtim ama bilenler bilir sarımsaklının suyu çeşmeye göre daha soğuk çocuğu hasta etmem inş ya birde ne kadar sürede kremlemem lazım çocuğa mayo bez aldım ama mayo filan almadım e bebekte satılıyor alsam mı yoksa direk mayo bezle mi girsin ve nelere dikkat etmek gerek.
tecrübeli anneler neyi önerirsiniz keyif almak için 16 aylık bir bebekle :KK70: yada tatil zehir mi olacak çocukla nasıl geçti tatil yapanlar deneyimleri yazar mısınız lütfen.
Siz tatil yapamayacaksiniz o kesin. 😁 biz gecen sene 23 aylik bir cocukla gittik. Mayo bez yeterli. Mayoya gerek yok. Hangi marka aldiniz bilmiyorum ama huggies en iyisi. Prima rezalet. Oglum denize girmekten korktu en basta. Kuma bile basmak istemiyordu. 5 gunun sonunda ancak alisti ama tatil bitti. Kumda oynayacagi kova seti mutlaka olmali. Doktorumuz onermedigi icin havuza sokmadik. Yanimiza ates olcer ve ates dusurucu almistik. Tatilin son gunu hafif atesi cikti ama onemsiz bir seydi. Yine de yaniniza mutlaka alin bunlari. Ates dusurucu yaninda alerji surubunu ve sineklere karsi kasinti giderici kremleri alin. Gunes kremi suya girdiyse yeniledik hep.

Siz tatil yapamayacaksiniz o kesin. 😁 biz gecen sene 23 aylik bir cocukla gittik. Mayo bez yeterli. Mayoya gerek yok. Hangi marka aldiniz bilmiyorum ama huggies en iyisi. Prima rezalet. Oglum denize girmekten korktu en basta. Kuma bile basmak istemiyordu. 5 gunun sonunda ancak alisti ama tatil bitti. Kumda oynayacagi kova seti mutlaka olmali. Doktorumuz onermedigi icin havuza sokmadik. Yanimiza ates olcer ve ates dusurucu almistik. Tatilin son gunu hafif atesi cikti ama onemsiz bir seydi. Yine de yaniniza mutlaka alin bunlari. Ates dusurucu yaninda alerji surubunu ve sineklere karsi kasinti giderici kremleri alin. Gunes kremi suya girdiyse yeniledik hep.
ahaha bizim mayo bez de huggies 30lu kova filan oynamaz hayatta yeni yürüdüğü için her yere koşuyo :KK70: genelde

geçen sene vardı bir yolun üzerine komple pazar kuruyorlar lünaparkın olduğu yerleri diyorsunuz değil mi
Tam hatirlayamiyorum yerini cocukken cok giderdik. Suyun cok soguk oldugunu hatirliyorum sadece :) soguk oldugu icin denize girmek istemeyebilir. Legen isinizi görür tahminimce

instagramda gamzula hesabini takip etmenizi oneririm bugunlerde onlarda tatildeler ve tatil onerileri paylasiyor ve ayrica sormak istedikleriniz olursa yardimci olur

Mayo bezle girsin. Ama onlar su tutmaz sudan cıktıkça sık sık değiştirin ıslak kalmasın cocuk. Decathlonda uv korumalı tişört mayolar var onlardan alın güneşten korunur. Güzel bir krem mutlaka. Güneş sonrası cildini nemlendirin. Bucket tip şapkalardan alın güneşten korunsun.

Çocukları havuza sokmayın , kendiniz de girmeyin . Cildiye bölümünde çalışırken havuzdan geçen çok enteresan hastalıklar gördüm :confused: Asla girmem havuza .

kızlar merhaba,
bayramda otelde bir tatil ayarladık eşimle ve oğlumuzla ilk tatilimiz olacak ama nelere dikkat etmem gerekiyor,
oteli özellikle çocuk havuzu olan ve plaja yakın seçtim ama bilenler bilir sarımsaklının suyu çeşmeye göre daha soğuk çocuğu hasta etmem inş ya birde ne kadar sürede kremlemem lazım çocuğa mayo bez aldım ama mayo filan almadım e bebekte satılıyor alsam mı yoksa direk mayo bezle mi girsin ve nelere dikkat etmek gerek.
tecrübeli anneler neyi önerirsiniz keyif almak için 16 aylık bir bebekle :KK70: yada tatil zehir mi olacak çocukla nasıl geçti tatil yapanlar deneyimleri yazar mısınız lütfen.
havuza sokmayın demeye geldim.

Bacım havuzcular bırlıgı dernegı mı banlattı senı hhhkhfgkhk
Bu konuda nasıl ban yemeyı basardın:KK70:

herkes yazmış, havuza sokmayın, duş aldırın filan diye. ben de katılıyorum. geçen sene aldım bu sene fıyatı uçmuş dediğiniz ürünün dengesiz olması ve çocuğu boğulmadan korumaması nedeniyle üretimi durduruldu o yüzden de perakendecilerin elinde az sayıda kalanların fiyatı arttı diye biliyorum. siz yine hevesinizi alın ama swimtrainer tarzı başka bir simit almayı düşünebilirsiniz.

güneş kremini sürmek bir mesele ama temizlemek daha bir mesele. o yüzden uv filtreli uzun kollu tshirt çok kullanışlı. kafaya da ensesi kapalı, siperliği geniş bir şapka. yüzünü de kremledim ama sabunla yıkayıp çıkarmak uğraştırdı.

oğlum denizi ilk gördüğünde baya çekindi ve asla girmek istemedi. bu kısmen yeni olduğu için kısmen de suyun soğukluğundandı. aynı yaz 3. tatilimizde bebek küvetini sahile götürüp içine deniz suyu doldurmuştum. o suyun içinde oynarken onu iyice ıslatıp serinlettik, öyle suya yavaş yavaş soktuk. yani hiç suya girmeyebilir, stres yapmayın.

bol su içirin. onun dışında yedi, yemedi diye stres yapmayın. farklı bir ortamda dikkati dağılacak ve yemekle uğraşmak istemeyecek büyük ihtimalle.

geçen sene yürümediğinden almamıştım ama bu sene için altı kaydırmaz, deniz patiklerinden aldım.

tek uykuya düşmediyseniz mükemmel bir fırsat olabilir.

Son düzenleme:
X