Çocukla çok tatil yapmış biri olarak hemen tecrubelerimi söylüyorum özellikle çocuklar içinde olan UV korumalı mayo üstü ve tişört'ler var çok koruyucu oluyor marka veriliyormu bilmiyorum ama decathlon bu konuda çok başarılı. Hem sizin aklınız kalmaz hem çocuk rahat eder, bebek deniz bezlerinden bol bol alın yanınıza idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye ben çok sık değiştirirdim. Tatile gitmeden önce çocuk doktoruna uğrar mutlaka yanıma ateş düşürücü, probiyotik, ve doktorun önerdiklerini alırdım. Şapka ben üç tane koyuyordum hep biri suda ıslatıp kafasında dursun diye, diğeri sudan çıkınca kullanmak için, biride yedek ne olur olmaz. Şezlong havlu üzerine ben çarşaf ve ufak yastık alıyordum hem oyuncaklarıyla rahat oynuyor hemde uyuma işlemi çok kolay oluyordu. Birde ufak çöp poşeti hayat kurtarıcı bez için, ıslanmış ürünler için hep çantamdaydı, güneş kremi mutlaka iki marka alıyordum belli olmaz biri alerjik reaksiyon gösterir yanımda başkada bulunsun diye çocuk bunlar anı anını uymuyor ve pişik kremi ne olur olmaz yanınıza bolca alın
şimdi benimki 7 Yaşında gözümde canlandı mazi, size iyi eğlenceler, iyi Tatiller