Oncelikle havuz noookızlar merhaba,
bayramda otelde bir tatil ayarladık eşimle ve oğlumuzla ilk tatilimiz olacak ama nelere dikkat etmem gerekiyor,
oteli özellikle çocuk havuzu olan ve plaja yakın seçtim ama bilenler bilir sarımsaklının suyu çeşmeye göre daha soğuk çocuğu hasta etmem inş ya birde ne kadar sürede kremlemem lazım çocuğa mayo bez aldım ama mayo filan almadım e bebekte satılıyor alsam mı yoksa direk mayo bezle mi girsin ve nelere dikkat etmek gerek.
tecrübeli anneler neyi önerirsiniz keyif almak için 16 aylık bir bebekleyada tatil zehir mi olacak çocukla nasıl geçti tatil yapanlar deneyimleri yazar mısınız lütfen.
aaa doktora danıştım 1 yaşını geçti artık havuza girebilir demişti o zaman sadece denize sokayım, ve simit filan değil de https://www.hepsiburada.com/intex-i...81-x-66-cm-p-HBV00000W5WB1?magaza=pia ticaret şu ürünü aldım geçen sene ama kullanmak nasip olmamıştı dik durup oturamadığı için 6 ayında tatilimiz bu yüzden geçen sene iptal etmiştim. bu ürünü 100 tl ye almıştım 750 olmuş şimdi ben şokÇocuğum yok ama bolca yeğenim var. Çocuğu havuza sokmayın, hele bayram tatilinde her yer vıcık vıcıkken hiç sokmayın. Havuzun soğuk denizden daha çok hasta etme potansiyeli var.
Tuvalet eğitimi yoksa ki 16 aylık çocuk öğrenmemiştir, mayoya gerek yok. Bez yeterli.
Bütün vücudu suda olacak şekilde suya sokun. Simitin tepesinde oturmasın çocuk.
Güneş kremi 2 saatte bir yenilenir.
çok teşekür ederim sudan sonra kendim de tuzlu sudan rahatsız olurum yıkarım o yüzdenÜstlü mayo alıyorlar yanmasin diye dışarda çıplak değil tsortlu tutuyorlar arada duş aldırıp kremleyin tuzlu kalmasin ıslakta kalmazsa bir şey olmaz iyi eğlenceler
Biz geçen yaz 9 aylık bebekler 14 günlüğüne gidip 6. gün geri dönmüştük ama diş ve atak dönemiydi. 1 Ay sonra 22 aylık olacak gideceğiz yine bakalım macera bizi bekliyorkızlar merhaba,
bayramda otelde bir tatil ayarladık eşimle ve oğlumuzla ilk tatilimiz olacak ama nelere dikkat etmem gerekiyor,
oteli özellikle çocuk havuzu olan ve plaja yakın seçtim ama bilenler bilir sarımsaklının suyu çeşmeye göre daha soğuk çocuğu hasta etmem inş ya birde ne kadar sürede kremlemem lazım çocuğa mayo bez aldım ama mayo filan almadım e bebekte satılıyor alsam mı yoksa direk mayo bezle mi girsin ve nelere dikkat etmek gerek.
tecrübeli anneler neyi önerirsiniz keyif almak için 16 aylık bir bebekleyada tatil zehir mi olacak çocukla nasıl geçti tatil yapanlar deneyimleri yazar mısınız lütfen.
Bende var aynısından. Çok kullanışlı olmuyor açıkçası. Çocuk yanmaya müsait oluyor. Güneş tam tepeden gelmediği sürece tentesi pek fayda etmiyor. Ve tüm vücut suda olmadığı için sıkıntı. Sürekli denizden su alıp çocuğu ıslatmanız gerek. O yüzden kendinizle beraber sokun.aaa doktora danıştım 1 yaşını geçti artık havuza girebilir demişti o zaman sadece denize sokayım, ve simit filan değil de https://www.hepsiburada.com/intex-intex-56581-golgelikli-bebek-flotoru-81-x-66-cm-p-HBV00000W5WB1?magaza=pia ticaret şu ürünü aldım geçen sene ama kullanmak nasip olmamıştı dik durup oturamadığı için 6 ayında tatilimiz bu yüzden geçen sene iptal etmiştim. bu ürünü 100 tl ye almıştım 750 olmuş şimdi ben şok
Bide araştır su meşhur bebdk markası güneş kremi hıc iyi değilçok teşekür ederim sudan sonra kendim de tuzlu sudan rahatsız olurum yıkarım o yüzden
e bebekte gördüm açıklamasında uv korumalı diyoBen bu sene uv korumalı mayo aldım cok rahat ettık bide.Yarım kollu ,bacaklara kollara sürdük bitek .
evet ama bi binsin ama o kadar almıştım zamanındaBende var aynısından. Çok kullanışlı olmuyor açıkçası. Çocuk yanmaya müsait oluyor. Güneş tam tepeden gelmediği sürece tentesi pek fayda etmiyor. Ve tüm vücut suda olmadığı için sıkıntı. Sürekli denizden su alıp çocuğu ıslatmanız gerek. O yüzden kendinizle beraber sokun.
2 çocuğum var ilkinde heves edip almıştım denizde sallandıkça uyudu 7 aylıktıevet ama bi binsin ama o kadar almıştım zamanında
Bebekler havuza sokulabilir de bayram tatilinde kapasitesinin üstünde müşteri almış, nasıl temizlendiği belli olmayan otel havuzuna sokulmaz.aaa doktora danıştım 1 yaşını geçti artık havuza girebilir demişti o zaman sadece denize sokayım, ve simit filan değil de https://www.hepsiburada.com/intex-intex-56581-golgelikli-bebek-flotoru-81-x-66-cm-p-HBV00000W5WB1?magaza=pia ticaret şu ürünü aldım geçen sene ama kullanmak nasip olmamıştı dik durup oturamadığı için 6 ayında tatilimiz bu yüzden geçen sene iptal etmiştim. bu ürünü 100 tl ye almıştım 750 olmuş şimdi ben şok
Bez olarak deniz için uygun olanlar var. Normal bez ile sokmadim ben. Birde çıtçıtlı beyaz bady ile sokmuştum. Direkt güneş ışığı almasınlar diye. Havuza değil denize sokmayı tercih ettim. süresini çok kısa tuttum. Yarım saat bile sürmediaaa doktora danıştım 1 yaşını geçti artık havuza girebilir demişti o zaman sadece denize sokayım, ve simit filan değil de https://www.hepsiburada.com/intex-i...81-x-66-cm-p-HBV00000W5WB1?magaza=pia ticaret şu ürünü aldım geçen sene ama kullanmak nasip olmamıştı dik durup oturamadığı için 6 ayında tatilimiz bu yüzden geçen sene iptal etmiştim. bu ürünü 100 tl ye almıştım 750 olmuş şimdi ben şok