- 2 Ekim 2014
- 2.336
- 5.034
- 38
ben o yaşta mayo bez üstüne uv korumalı üst giydirmiştim 1 saat denizde kalmıştı yıkayıp kremlemiştim bir sorun yaşamamıştık
bence havuz doğru değil deniz iyi bir tercih olur 2 saatde bir yüksek faktörlü bebek güneş kremini de yenilerseniz yanınızda da hemen giydirebileceğiniz tshirt tarzı birşey olursa sıkıntı olmaz
ilk tatilimizi 3 aylıken yaptık , 16 ay tuvalet eğitimi yoksa mayo bez en iyisi ama bir tane de mayosu olsun denize girerken mayo bezi takarsınız arada kum da oynarlen falan mayosu ile takılır. Krem i her denizden çıktığında tazeleyin şapkası olsun hatta üşütmemek adına rüzgar vs olursa kurular üstüne ince bir tişört giydirirsiniz. Havuz için kolluk simit alın sudan korkmuyor ise kendi kendine sizin gözetiminizde yüzer.kızlar merhaba,
bayramda otelde bir tatil ayarladık eşimle ve oğlumuzla ilk tatilimiz olacak ama nelere dikkat etmem gerekiyor,
oteli özellikle çocuk havuzu olan ve plaja yakın seçtim ama bilenler bilir sarımsaklının suyu çeşmeye göre daha soğuk çocuğu hasta etmem inş ya birde ne kadar sürede kremlemem lazım çocuğa mayo bez aldım ama mayo filan almadım e bebekte satılıyor alsam mı yoksa direk mayo bezle mi girsin ve nelere dikkat etmek gerek.
tecrübeli anneler neyi önerirsiniz keyif almak için 16 aylık bir bebekleyada tatil zehir mi olacak çocukla nasıl geçti tatil yapanlar deneyimleri yazar mısınız lütfen.
750 TL buna vermek yerin 650 TL ye minibaby kolluk alın. Bizimki dört yalına kadar kullandı. Taş gibi ürün ve üstelik güvenli. Kolluk patlasa da batmıyor içinde sünger var. Hem de dokuz aydan itibaren kullanılıyor.aaa doktora danıştım 1 yaşını geçti artık havuza girebilir demişti o zaman sadece denize sokayım, ve simit filan değil de https://www.hepsiburada.com/intex-intex-56581-golgelikli-bebek-flotoru-81-x-66-cm-p-HBV00000W5WB1?magaza=pia ticaret şu ürünü aldım geçen sene ama kullanmak nasip olmamıştı dik durup oturamadığı için 6 ayında tatilimiz bu yüzden geçen sene iptal etmiştim. bu ürünü 100 tl ye almıştım 750 olmuş şimdi ben şok
ahah bizde atıldık bir maceraya allah sonumuzu hayır etsin ama biz 3 gün kalıcaz üst mayo bakayım teşekkürlerBiz geçen yaz 9 aylık bebekler 14 günlüğüne gidip 6. gün geri dönmüştük ama diş ve atak dönemiydi. 1 Ay sonra 22 aylık olacak gideceğiz yine bakalım macera bizi bekliyorAma bu sefer daha umutluyum tatili de kısa tuttuk 5 gün :) Mayo bez yeterli, beyaz tenliyse zaten krem olsada güneşe çıkarmayın. Kremi suya girip çıktıkça yinelemeye çalışın. Güneşte oynamak isterse şapka ve yarım kollu t-shirt mutlaka giydirin. Bol su içirin. Havuzu mecbur kalmadıkça tercih etmeyin, girerse birkaç dakikadan uzun kalmasına izin vermeyin. Denize de simitle değil kendinizle birlikte sokun çünkü simitlerde belden yukarısı dışarıda kalıyor yanıyor ve üşüyor. Sudan çıkınca mutlaka tatlı suyla yıkayın, ve çiş yapmamış olsa bile bezini değiştirin.Panço tarzı havlulardan alın çok pratik oluyor.
2 çocuğum var ilkinde heves edip almıştım denizde sallandıkça uyudu 7 aylıktıbi indirdim havasını, kaldırdım daha açtığım yok 5 senedir.
İki numara hiç görmedi kendisini.
evet akşam serinliğinde kullanılır mı 20,00 da meselaBebekler havuza sokulabilir de bayram tatilinde kapasitesinin üstünde müşteri almış, nasıl temizlendiği belli olmayan otel havuzuna sokulmaz.
Bu ürün çok kullanışlı değil maalesef. Çocuğun sadece bacakları suya girecek.
evet havuz fikri kalktı ama nasıl zaptedicem görünce heyecanlanıyor ahha duş küvetine bile suyu dolduuurken kıyafetle atlayan bir bebek kendisiHerkesin yazdıgini yazacağım kesinlikle havuza sokmayın geçen sene büyük insanlar bile hasta oldu . İshal ve kusma özellikle . Tatil burnunuzdan gelir yazık
evet deniz ve havuz için özel bezler var markayı hatırlamadım ama bende o bezlerden aldımBez olarak deniz için uygun olanlar var. Normal bez ile sokmadim ben. Birde çıtçıtlı beyaz bady ile sokmuştum. Direkt güneş ışığı almasınlar diye. Havuza değil denize sokmayı tercih ettim. süresini çok kısa tuttum. Yarım saat bile sürmedi
teşekkürler :) 30lu mayo bez var 3 gece için yeterli mi sizceÇocukla çok tatil yapmış biri olarak hemen tecrubelerimi söylüyorum özellikle çocuklar içinde olan UV korumalı mayo üstü ve tişört'ler var çok koruyucu oluyor marka veriliyormu bilmiyorum ama decathlon bu konuda çok başarılı. Hem sizin aklınız kalmaz hem çocuk rahat eder, bebek deniz bezlerinden bol bol alın yanınıza idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye ben çok sık değiştirirdim. Tatile gitmeden önce çocuk doktoruna uğrar mutlaka yanıma ateş düşürücü, probiyotik, ve doktorun önerdiklerini alırdım. Şapka ben üç tane koyuyordum hep biri suda ıslatıp kafasında dursun diye, diğeri sudan çıkınca kullanmak için, biride yedek ne olur olmaz. Şezlong havlu üzerine ben çarşaf ve ufak yastık alıyordum hem oyuncaklarıyla rahat oynuyor hemde uyuma işlemi çok kolay oluyordu. Birde ufak çöp poşeti hayat kurtarıcı bez için, ıslanmış ürünler için hep çantamdaydı, güneş kremi mutlaka iki marka alıyordum belli olmaz biri alerjik reaksiyon gösterir yanımda başkada bulunsun diye çocuk bunlar anı anını uymuyor ve pişik kremi ne olur olmaz yanınıza bolca alınşimdi benimki 7 Yaşında gözümde canlandı mazi, size iyi eğlenceler, iyi Tatiller
allah bağışlasın :) denize gideriz artık tamamen havuz iptalBenimde 3 aylık bebeğim var tatile gidecegimizde 5 aylık olacak bir de 8 yaşında oğlum var oglumdan tecrübeyle söyleyebilirim ki asla havuza koymam çocuğu bir kere o yanlışı yaptım enfeksiyon kaptı çocuk o gün bu gündür denize girer zaten havuzu da sevmiyor mayo bezler var ondan alın bol bol kremleyin öğle saatlerinde çıkarmayın dışarı akşam üstü yada sabah erken girin denize bol bol kıyafet alın
ben o ürünü 1 sene evvel 100 tl ye almıştım evde var750 TL buna vermek yerin 650 TL ye minibaby kolluk alın. Bizimki dört yalına kadar kullandı. Taş gibi ürün ve üstelik güvenli. Kolluk patlasa da batmıyor içinde sünger var. Hem de dokuz aydan itibaren kullanılıyor.
şapkalı müslin ve şapkalı havlu var deniz içinEn kolay tatil yaşlarındasınız. Keyfine varın öncelikle.
Güneş kremini bol sürün ve sürdükten sonra vücut emene kadar beş dk gölgede kalın. Öğlen güneşinde öğle uykusu uyutmanız daha iyi olur. Direkt o saatlerde krem de olsa yanıyorlar.
Aslında en güzeli mayo kumaştan tshirtler. Bir süre en azından onları kullanabilirsiniz.
Bir de şapkayı takmanız lazım sürekli.
Havuza hiç sokmayın. Klor yutmasın durduk yere üstelik çocuklar işiyormu işemiyor mu meçhul. En güzeli tertemiz Deniz. Zaten beş yaştan sonra Deniz değiş havuz diye tutturuyorlar şimdi anlamıyorken hiç tanıştırmamak en güzeli.
İyi tatiller diliyorum
Ben oglum 5 aylikken gitmistim mayo ve mayo bez aldim mayoyu bezin uzerine giydirdim. Havuza sokmama taraftariyim cocuklar enfeksiyon kapabiliyolar. Gunes kremini de 2 saatte bi yeniledim. Sabah erken saatlerde ve aksam 4 ten sonra girdik denize. Guzel icinde duracagi simit tarzi seyler almistik bacaklarin arasinda da tutacak kismi olan ona koyup oynattik suda cok eglenmisti. Zaten yoruldugu icin de uykusunda falan sorun yasamamistik. Sizinki hem yuruyodur hem daha bilinclidir. Bence cok egleniceksiniz. Iyi tatiller dilerimkızlar merhaba,
bayramda otelde bir tatil ayarladık eşimle ve oğlumuzla ilk tatilimiz olacak ama nelere dikkat etmem gerekiyor,
oteli özellikle çocuk havuzu olan ve plaja yakın seçtim ama bilenler bilir sarımsaklının suyu çeşmeye göre daha soğuk çocuğu hasta etmem inş ya birde ne kadar sürede kremlemem lazım çocuğa mayo bez aldım ama mayo filan almadım e bebekte satılıyor alsam mı yoksa direk mayo bezle mi girsin ve nelere dikkat etmek gerek.
tecrübeli anneler neyi önerirsiniz keyif almak için 16 aylık bir bebekleyada tatil zehir mi olacak çocukla nasıl geçti tatil yapanlar deneyimleri yazar mısınız lütfen.
inş zaptedeceğimBenim kizim da 16 aylık vala hic zorlanmadik antalyada yaşıyorum zaten arada denize gidiyoruz güneş kremi 2 2 bucuk saate bi bebisin bezini tak denizden cikardiginda havluya sar kafasında şapkası olsun hemen usutmesin havuza simdilik koyma mikroplu oluyor genellikle..
evet :) yavaş yavaş yürüyoruz simit almayı düşünüyorum tatil beldesinde bulurum heraldeBen oglum 5 aylikken gitmistim mayo ve mayo bez aldim mayoyu bezin uzerine giydirdim. Havuza sokmama taraftariyim cocuklar enfeksiyon kapabiliyolar. Gunes kremini de 2 saatte bi yeniledim. Sabah erken saatlerde ve aksam 4 ten sonra girdik denize. Guzel icinde duracagi simit tarzi seyler almistik bacaklarin arasinda da tutacak kismi olan ona koyup oynattik suda cok eglenmisti. Zaten yoruldugu icin de uykusunda falan sorun yasamamistik. Sizinki hem yuruyodur hem daha bilinclidir. Bence cok egleniceksiniz. Iyi tatiller dilerim