16 Aylık bebekle tatil

Benimde 3 aylık bebeğim var tatile gidecegimizde 5 aylık olacak bir de 8 yaşında oğlum var oglumdan tecrübeyle söyleyebilirim ki asla havuza koymam çocuğu bir kere o yanlışı yaptım enfeksiyon kaptı çocuk o gün bu gündür denize girer zaten havuzu da sevmiyor mayo bezler var ondan alın bol bol kremleyin öğle saatlerinde çıkarmayın dışarı akşam üstü yada sabah erken girin denize bol bol kıyafet alın

Bizde böyle yapiyorduk. Birde uv korumali kücük cadir götümüstük. Hem bebek uyusa koruyordu, hem caktirmadan emzirebiliyordum

Güneşe çıkmadan en az 40 dk önce kremleyin. Denizde kaldığınız süre boyunca aralıkla kremi sürün.
Tüm gün çıplak dolaşmasın denize girmediği sürelerde tişört giydirin üstüne.
Birde yaşı çok küçük ilk tatili ise denizden korkabilir, özellikle su çok soğuksa.
Minikte olsa şişme bir havuz alın, deniz suyu ile doldurun. Hem güneşte ısınacaktır içindeki su, üşümez.
Denizi reddederse onun içinde oynar en azından.
Ha birde mayo bezi olmadan şişme havuza da bırakmayın. Yada başka bebekler olursa mayo bezsiz yanına gelmesine müsade etmeyin.
Bununla ilgili çok kötü bir anımız var :)

ilk tatilimizi 3 aylıken yaptık , 16 ay tuvalet eğitimi yoksa mayo bez en iyisi ama bir tane de mayosu olsun denize girerken mayo bezi takarsınız arada kum da oynarlen falan mayosu ile takılır. Krem i her denizden çıktığında tazeleyin şapkası olsun hatta üşütmemek adına rüzgar vs olursa kurular üstüne ince bir tişört giydirirsiniz. Havuz için kolluk simit alın sudan korkmuyor ise kendi kendine sizin gözetiminizde yüzer.

En kolay tatil yaşlarındasınız. Keyfine varın öncelikle.
Güneş kremini bol sürün ve sürdükten sonra vücut emene kadar beş dk gölgede kalın. Öğlen güneşinde öğle uykusu uyutmanız daha iyi olur. Direkt o saatlerde krem de olsa yanıyorlar.
Aslında en güzeli mayo kumaştan tshirtler. Bir süre en azından onları kullanabilirsiniz.
Bir de şapkayı takmanız lazım sürekli.
Havuza hiç sokmayın. Klor yutmasın durduk yere üstelik çocuklar işiyormu işemiyor mu meçhul. En güzeli tertemiz Deniz. Zaten beş yaştan sonra Deniz değiş havuz diye tutturuyorlar şimdi anlamıyorken hiç tanıştırmamak en güzeli.
İyi tatiller diliyorum

750 TL buna vermek yerin 650 TL ye minibaby kolluk alın. Bizimki dört yalına kadar kullandı. Taş gibi ürün ve üstelik güvenli. Kolluk patlasa da batmıyor içinde sünger var. Hem de dokuz aydan itibaren kullanılıyor.

ahah bizde atıldık bir maceraya allah sonumuzu hayır etsin ama biz 3 gün kalıcaz üst mayo bakayım teşekkürler

Uv korumalı mayolar var bence yanmasın çocuk ondan alabilirsiniz 2 saate bir güneş kremi sürülmesi gerektiğini söylüyor çocuk doktorları

2 çocuğum var ilkinde heves edip almıştım denizde sallandıkça uyudu 7 aylıktı bi indirdim havasını, kaldırdım daha açtığım yok 5 senedir.

İki numara hiç görmedi kendisini.
yanımda taşımam da problem olur götürmesem mi ki

evet akşam serinliğinde kullanılır mı 20,00 da mesela

Benim kizim da 16 aylık vala hic zorlanmadik antalyada yaşıyorum zaten arada denize gidiyoruz güneş kremi 2 2 bucuk saate bi bebisin bezini tak denizden cikardiginda havluya sar kafasında şapkası olsun hemen usutmesin havuza simdilik koyma mikroplu oluyor genellikle..

Herkesin yazdıgini yazacağım kesinlikle havuza sokmayın geçen sene büyük insanlar bile hasta oldu . İshal ve kusma özellikle . Tatil burnunuzdan gelir yazık
evet havuz fikri kalktı ama nasıl zaptedicem görünce heyecanlanıyor ahha duş küvetine bile suyu dolduuurken kıyafetle atlayan bir bebek kendisi

evet deniz ve havuz için özel bezler var markayı hatırlamadım ama bende o bezlerden aldım

teşekkürler :) 30lu mayo bez var 3 gece için yeterli mi sizce

allah bağışlasın :) denize gideriz artık tamamen havuz iptal

ben o ürünü 1 sene evvel 100 tl ye almıştım evde var

şapkalı müslin ve şapkalı havlu var deniz için

Ben oglum 5 aylikken gitmistim mayo ve mayo bez aldim mayoyu bezin uzerine giydirdim. Havuza sokmama taraftariyim cocuklar enfeksiyon kapabiliyolar. Gunes kremini de 2 saatte bi yeniledim. Sabah erken saatlerde ve aksam 4 ten sonra girdik denize. Guzel icinde duracagi simit tarzi seyler almistik bacaklarin arasinda da tutacak kismi olan ona koyup oynattik suda cok eglenmisti. Zaten yoruldugu icin de uykusunda falan sorun yasamamistik. Sizinki hem yuruyodur hem daha bilinclidir. Bence cok egleniceksiniz. Iyi tatiller dilerim

inş zaptedeceğim balkonda filan şişme havuz oynadığından bayılıyor suya

evet :) yavaş yavaş yürüyoruz simit almayı düşünüyorum tatil beldesinde bulurum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…