- 11 Aralık 2018
- 39.989
- 248.175
Olabilir de, o saatte hava serinler çıkınca üşütmez mi?evet akşam serinliğinde kullanılır mı 20,00 da mesela
işte bilemiyorum ilk çocuk hasta da etmek istemiyorum üşür mü acabaOlabilir de, o saatte hava serinler çıkınca üşütmez mi?
Çocuğuna bağlı. Benim yeğenler bütün günü suda geçirirlerdi bişey olmazdı. Havluyla kurutma şansımız bile olmazdı genelde sudan çıkaramazdık çünkü. Ama hassas büyütülmüş bir benekse sıkıntı olabilir.işte bilemiyorum ilk çocuk hasta da etmek istemiyorum üşür mü acaba
ahahaha bunu bilmiyorum çünkü ben çalıştığım için kaynanam bakıyo gündüz akşamları görüyoz birbirimizi hassas ı değil mi bu tatilde anlarım anca ama suyu seviyo 21:00 da uyuyo 20:00 da duş için küvet dolduruyorum kıyafetlerle atlıyoÇocuğuna bağlı. Benim yeğenler bütün günü suda geçirirlerdi bişey olmazdı. Havluyla kurutma şansımız bile olmazdı genelde sudan çıkaramazdık çünkü. Ama hassas büyütülmüş bir benekse sıkıntı olabilir.
leğen bulabilirsem olabilirHavuza sokmayin. Havuz klorla temizleniyor, 1 yasindan sonra alerji yapma olasiligi dusuyor bu yuzden doktor sokun demistir. Ama cocuklar havuza işiyor hatta kaka yapiyor. Enfeksiyon riski var.
Bir legene deniz suyu koyup, guneste isitip cocugu icine sokabilirsiniz
Siz tatil yapamayacaksiniz o kesin.kızlar merhaba,
bayramda otelde bir tatil ayarladık eşimle ve oğlumuzla ilk tatilimiz olacak ama nelere dikkat etmem gerekiyor,
oteli özellikle çocuk havuzu olan ve plaja yakın seçtim ama bilenler bilir sarımsaklının suyu çeşmeye göre daha soğuk çocuğu hasta etmem inş ya birde ne kadar sürede kremlemem lazım çocuğa mayo bez aldım ama mayo filan almadım e bebekte satılıyor alsam mı yoksa direk mayo bezle mi girsin ve nelere dikkat etmek gerek.
tecrübeli anneler neyi önerirsiniz keyif almak için 16 aylık bir bebekleyada tatil zehir mi olacak çocukla nasıl geçti tatil yapanlar deneyimleri yazar mısınız lütfen.
ahaha bizim mayo bez de huggies 30lu kova filan oynamaz hayatta yeni yürüdüğü için her yere koşuyoSiz tatil yapamayacaksiniz o kesin.biz gecen sene 23 aylik bir cocukla gittik. Mayo bez yeterli. Mayoya gerek yok. Hangi marka aldiniz bilmiyorum ama huggies en iyisi. Prima rezalet. Oglum denize girmekten korktu en basta. Kuma bile basmak istemiyordu. 5 gunun sonunda ancak alisti ama tatil bitti. Kumda oynayacagi kova seti mutlaka olmali. Doktorumuz onermedigi icin havuza sokmadik. Yanimiza ates olcer ve ates dusurucu almistik. Tatilin son gunu hafif atesi cikti ama onemsiz bir seydi. Yine de yaniniza mutlaka alin bunlari. Ates dusurucu yaninda alerji surubunu ve sineklere karsi kasinti giderici kremleri alin. Gunes kremi suya girdiyse yeniledik hep.
Sarimsaklida eskiden gece pazari aciliyordu. Hala varsa oradan bulursunuz.leğen bulabilirsem olabilir
A101 e geçen haftalarda geldi boy boy. Belki ellerinde kalmış olabilir yakınınızda varsa bakabilirsiniz. 2 yaşını geçkin oğlum en küçüğe oturarak sığdı.leğen bulabilirsem olabilir
geçen sene vardı bir yolun üzerine komple pazar kuruyorlar lünaparkın olduğu yerleri diyorsunuz değil miSarimsaklida eskiden gece pazari aciliyordu. Hala varsa oradan bulursunuz.
bir şansımı denerimA101 e geçen haftalarda geldi boy boy. Belki ellerinde kalmış olabilir yakınınızda varsa bakabilirsiniz. 2 yaşını geçkin oğlum en küçüğe oturarak sığdı.
Tam hatirlayamiyorum yerini cocukken cok giderdik. Suyun cok soguk oldugunu hatirliyorum sadece :) soguk oldugu icin denize girmek istemeyebilir. Legen isinizi görür tahminimcegeçen sene vardı bir yolun üzerine komple pazar kuruyorlar lünaparkın olduğu yerleri diyorsunuz değil mi
havuza sokmayın demeye geldim.kızlar merhaba,
bayramda otelde bir tatil ayarladık eşimle ve oğlumuzla ilk tatilimiz olacak ama nelere dikkat etmem gerekiyor,
oteli özellikle çocuk havuzu olan ve plaja yakın seçtim ama bilenler bilir sarımsaklının suyu çeşmeye göre daha soğuk çocuğu hasta etmem inş ya birde ne kadar sürede kremlemem lazım çocuğa mayo bez aldım ama mayo filan almadım e bebekte satılıyor alsam mı yoksa direk mayo bezle mi girsin ve nelere dikkat etmek gerek.
tecrübeli anneler neyi önerirsiniz keyif almak için 16 aylık bir bebekleyada tatil zehir mi olacak çocukla nasıl geçti tatil yapanlar deneyimleri yazar mısınız lütfen.
Bence yeter hatta artar bile size iyi eğlencelerteşekkürler :) 30lu mayo bez var 3 gece için yeterli mi sizce