16 Aylık bebekle tatil

orionnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2021
1.746
2.096
29
kızlar merhaba,
bayramda otelde bir tatil ayarladık eşimle ve oğlumuzla ilk tatilimiz olacak ama nelere dikkat etmem gerekiyor,
oteli özellikle çocuk havuzu olan ve plaja yakın seçtim ama bilenler bilir sarımsaklının suyu çeşmeye göre daha soğuk çocuğu hasta etmem inş ya birde ne kadar sürede kremlemem lazım çocuğa mayo bez aldım ama mayo filan almadım e bebekte satılıyor alsam mı yoksa direk mayo bezle mi girsin ve nelere dikkat etmek gerek.
tecrübeli anneler neyi önerirsiniz keyif almak için 16 aylık bir bebekle :KK70: yada tatil zehir mi olacak çocukla nasıl geçti tatil yapanlar deneyimleri yazar mısınız lütfen.

Çocuğum yok ama bolca yeğenim var. Çocuğu havuza sokmayın, hele bayram tatilinde her yer vıcık vıcıkken hiç sokmayın. Havuzun soğuk denizden daha çok hasta etme potansiyeli var.

Tuvalet eğitimi yoksa ki 16 aylık çocuk öğrenmemiştir, mayoya gerek yok. Bez yeterli.

Bütün vücudu suda olacak şekilde suya sokun. Simitin tepesinde oturmasın çocuk.

Güneş kremi 2 saatte bir yenilenir.

kızlar merhaba,
bayramda otelde bir tatil ayarladık eşimle ve oğlumuzla ilk tatilimiz olacak ama nelere dikkat etmem gerekiyor,
oteli özellikle çocuk havuzu olan ve plaja yakın seçtim ama bilenler bilir sarımsaklının suyu çeşmeye göre daha soğuk çocuğu hasta etmem inş ya birde ne kadar sürede kremlemem lazım çocuğa mayo bez aldım ama mayo filan almadım e bebekte satılıyor alsam mı yoksa direk mayo bezle mi girsin ve nelere dikkat etmek gerek.
tecrübeli anneler neyi önerirsiniz keyif almak için 16 aylık bir bebekle :KK70: yada tatil zehir mi olacak çocukla nasıl geçti tatil yapanlar deneyimleri yazar mısınız lütfen.
Oncelikle havuz nooo
Havuza sokmuyorz.Ben zaten bu ,kac yüz km gidip cocukları havuza sokan aileleri anlamıyorm:)Denize girsin.
Havuızlarda hastalanmaması imkansız suan .Mayıs ayında gittiğimiz tatilde 37 yasındakı esim,havuzdan agır enfeksıyon kaptı.Kızımla bende bısy yok cünkü biz hic girmedık.
Mayo yada bez farketmez sudan cıkınca hemen degistirin,ıslak kurusun demeyin.İdrar yolu enfeksiyonu olmasın bebe.
Ben krem konusunda yarım saatte bir yenıleyenlerdenim .Nekadr zamanda yenılenır bilmiyıorm:)

Üstlü mayo alıyorlar yanmasin diye dışarda çıplak değil tsortlu tutuyorlar arada duş aldırıp kremleyin tuzlu kalmasin ıslakta kalmazsa bir şey olmaz iyi eğlenceler

Çocuğum yok ama bolca yeğenim var. Çocuğu havuza sokmayın, hele bayram tatilinde her yer vıcık vıcıkken hiç sokmayın. Havuzun soğuk denizden daha çok hasta etme potansiyeli var.

Tuvalet eğitimi yoksa ki 16 aylık çocuk öğrenmemiştir, mayoya gerek yok. Bez yeterli.

Bütün vücudu suda olacak şekilde suya sokun. Simitin tepesinde oturmasın çocuk.

Güneş kremi 2 saatte bir yenilenir.
aaa doktora danıştım 1 yaşını geçti artık havuza girebilir demişti o zaman sadece denize sokayım, ve simit filan değil de https://www.hepsiburada.com/intex-i...81-x-66-cm-p-HBV00000W5WB1?magaza=pia ticaret şu ürünü aldım geçen sene ama kullanmak nasip olmamıştı dik durup oturamadığı için 6 ayında tatilimiz bu yüzden geçen sene iptal etmiştim. bu ürünü 100 tl ye almıştım 750 olmuş şimdi ben şok

Ben bu sene uv korumalı mayo aldım cok rahat ettık bide.Yarım kollu ,bacaklara kollara sürdük bitek .

Üstlü mayo alıyorlar yanmasin diye dışarda çıplak değil tsortlu tutuyorlar arada duş aldırıp kremleyin tuzlu kalmasin ıslakta kalmazsa bir şey olmaz iyi eğlenceler
çok teşekür ederim sudan sonra kendim de tuzlu sudan rahatsız olurum yıkarım o yüzden

kızlar merhaba,
Biz geçen yaz 9 aylık bebekler 14 günlüğüne gidip 6. gün geri dönmüştük ama diş ve atak dönemiydi. 1 Ay sonra 22 aylık olacak gideceğiz yine bakalım macera bizi bekliyor :KK70: Ama bu sefer daha umutluyum tatili de kısa tuttuk 5 gün :) Mayo bez yeterli, beyaz tenliyse zaten krem olsada güneşe çıkarmayın. Kremi suya girip çıktıkça yinelemeye çalışın. Güneşte oynamak isterse şapka ve yarım kollu t-shirt mutlaka giydirin. Bol su içirin. Havuzu mecbur kalmadıkça tercih etmeyin, girerse birkaç dakikadan uzun kalmasına izin vermeyin. Denize de simitle değil kendinizle birlikte sokun çünkü simitlerde belden yukarısı dışarıda kalıyor yanıyor ve üşüyor. Sudan çıkınca mutlaka tatlı suyla yıkayın, ve çiş yapmamış olsa bile bezini değiştirin.Panço tarzı havlulardan alın çok pratik oluyor.

aaa doktora danıştım 1 yaşını geçti artık havuza girebilir demişti o zaman sadece denize sokayım, ve simit filan değil de https://www.hepsiburada.com/intex-intex-56581-golgelikli-bebek-flotoru-81-x-66-cm-p-HBV00000W5WB1?magaza=pia ticaret şu ürünü aldım geçen sene ama kullanmak nasip olmamıştı dik durup oturamadığı için 6 ayında tatilimiz bu yüzden geçen sene iptal etmiştim. bu ürünü 100 tl ye almıştım 750 olmuş şimdi ben şok
Bende var aynısından. Çok kullanışlı olmuyor açıkçası. Çocuk yanmaya müsait oluyor. Güneş tam tepeden gelmediği sürece tentesi pek fayda etmiyor. Ve tüm vücut suda olmadığı için sıkıntı. Sürekli denizden su alıp çocuğu ıslatmanız gerek. O yüzden kendinizle beraber sokun.

Bende var aynısından. Çok kullanışlı olmuyor açıkçası. Çocuk yanmaya müsait oluyor. Güneş tam tepeden gelmediği sürece tentesi pek fayda etmiyor. Ve tüm vücut suda olmadığı için sıkıntı. Sürekli denizden su alıp çocuğu ıslatmanız gerek. O yüzden kendinizle beraber sokun.
evet ama bi binsin ama o kadar almıştım zamanında :KK70:

evet ama bi binsin ama o kadar almıştım zamanında :KK70:
2 çocuğum var ilkinde heves edip almıştım denizde sallandıkça uyudu 7 aylıktı :KK70: bi indirdim havasını, kaldırdım daha açtığım yok 5 senedir.

İki numara hiç görmedi kendisini.

aaa doktora danıştım 1 yaşını geçti artık havuza girebilir demişti o zaman sadece denize sokayım, ve simit filan değil de https://www.hepsiburada.com/intex-intex-56581-golgelikli-bebek-flotoru-81-x-66-cm-p-HBV00000W5WB1?magaza=pia ticaret şu ürünü aldım geçen sene ama kullanmak nasip olmamıştı dik durup oturamadığı için 6 ayında tatilimiz bu yüzden geçen sene iptal etmiştim. bu ürünü 100 tl ye almıştım 750 olmuş şimdi ben şok
Bebekler havuza sokulabilir de bayram tatilinde kapasitesinin üstünde müşteri almış, nasıl temizlendiği belli olmayan otel havuzuna sokulmaz.

Bu ürün çok kullanışlı değil maalesef. Çocuğun sadece bacakları suya girecek.

ben o yaşta mayo bez üstüne uv korumalı üst giydirmiştim 1 saat denizde kalmıştı yıkayıp kremlemiştim bir sorun yaşamamıştık
bence havuz doğru değil deniz iyi bir tercih olur 2 saatde bir yüksek faktörlü bebek güneş kremini de yenilerseniz yanınızda da hemen giydirebileceğiniz tshirt tarzı birşey olursa sıkıntı olmaz

aaa doktora danıştım 1 yaşını geçti artık havuza girebilir demişti o zaman sadece denize sokayım, ve simit filan değil de https://www.hepsiburada.com/intex-i...81-x-66-cm-p-HBV00000W5WB1?magaza=pia ticaret şu ürünü aldım geçen sene ama kullanmak nasip olmamıştı dik durup oturamadığı için 6 ayında tatilimiz bu yüzden geçen sene iptal etmiştim. bu ürünü 100 tl ye almıştım 750 olmuş şimdi ben şok
Bez olarak deniz için uygun olanlar var. Normal bez ile sokmadim ben. Birde çıtçıtlı beyaz bady ile sokmuştum. Direkt güneş ışığı almasınlar diye. Havuza değil denize sokmayı tercih ettim. süresini çok kısa tuttum. Yarım saat bile sürmedi

Çocukla çok tatil yapmış biri olarak hemen tecrubelerimi söylüyorum özellikle çocuklar içinde olan UV korumalı mayo üstü ve tişört'ler var çok koruyucu oluyor marka veriliyormu bilmiyorum ama decathlon bu konuda çok başarılı. Hem sizin aklınız kalmaz hem çocuk rahat eder, bebek deniz bezlerinden bol bol alın yanınıza idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye ben çok sık değiştirirdim. Tatile gitmeden önce çocuk doktoruna uğrar mutlaka yanıma ateş düşürücü, probiyotik, ve doktorun önerdiklerini alırdım. Şapka ben üç tane koyuyordum hep biri suda ıslatıp kafasında dursun diye, diğeri sudan çıkınca kullanmak için, biride yedek ne olur olmaz. Şezlong havlu üzerine ben çarşaf ve ufak yastık alıyordum hem oyuncaklarıyla rahat oynuyor hemde uyuma işlemi çok kolay oluyordu. Birde ufak çöp poşeti hayat kurtarıcı bez için, ıslanmış ürünler için hep çantamdaydı, güneş kremi mutlaka iki marka alıyordum belli olmaz biri alerjik reaksiyon gösterir yanımda başkada bulunsun diye çocuk bunlar anı anını uymuyor ve pişik kremi ne olur olmaz yanınıza bolca alın🤩 şimdi benimki 7 Yaşında gözümde canlandı mazi, size iyi eğlenceler, iyi Tatiller

X