- 9 Mart 2010
- 2.653
- 6
delikafadulden hadi be ben niye görmedim o sahneyi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sus zaten almışsın eksiyi :mymeka:neden yanlış anlaşıldın aldın eksiyi ha :mymeka:
banı yemeni yerim iyi çığna yutmadan önce la
olumunekankayizsmileaynen bende faarkımın farkındayım hatta fark yaratırım ama bu konuda kopyam varmış demek kibuyrunnnnnnnnn
nasıl kaçırır senin gibi erotik insan bu sahneyi ya ben sana özet geçim yavrum hemen behilül puding yerkene dudağının kenarında kalıyo bihterde o kalan pudingi yalıyo:kedi:
ben gördüm ama işte çok erotik bir sahneydi behlül doldurulmuş tavuk gibi kaldı öyle kıpırdamadan bihterde de ne dil varmış ya bi kerede sildi süpürdü valladelikafadulden
ben gördüm ama işte çok erotik bir sahneydi behlül doldurulmuş tavuk gibi kaldı öyle kıpırdamadan bihterde de ne dil varmış ya bi kerede sildi süpürdü valladelikafadulden
olumunekankayizsmile
seviyom nan seni Şeniz
uyy mafoldumbenbihter gebermeyi hakettin sen pis karı
geçmiş olsun tekrar canım :1hug: şu ekşın sezonu açılsa da iyileşmiş kollarınla geyik yapsak :dance: sositososito :lepi: :roflol::roflol::roflol:vıışş gitcem bende senn gibi şimdi
kollar iyi,diişler alındı
o şişen yer hala aynı
10 gün sonra gel dedi alsanaalsanasmile
pattes hee uff acıktımn nan gene
behlül geliyo hee delikafadulden
iyi iyi
benmde aklımageliyo ama geldiiyle kalıyo
güya kkya gelcekti
Kazennnnnduy beni
he allan gurtlu vıstıısırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allaaaaan denyosu seniiiiiiiiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey saka babinda seyttim zuzu bak biz bölye yiyisirik kankalarimizla sırnaşık şeysırnaşık şey neyse ne diyodum sırnaşık şey denyo diyodum:mymeka: sen gelme gelme gelme sonra vistik topigin basinda dur de:mymeka: ben sana küstüm uzun zamandir ugrayip beni gülmekten gebertmedin:dilcikar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aman eksininizi yesinlerpatron ugramis buraya burda olsaydiim bani yirdim sempatiksalakcinni iyikide kacirmisim yoksa yolardim sizi topige ne hale cevirdiniz diye aklinialirimsmile
delikafadulden kanka kafayi yedin iyice la benneyaptımki kuzum iyi misin sen :teselli: uyan uyannnnnnn o hoca chess garisinin benim deeell sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bu ögütleri bana degil chesse virmen lazim leee aklinialirimsmilesırnaşık şeysırnaşık şey
amaaan miseme gül gibim geyigi birakip misemeye mi gideeceeen:mymeka: :umursamaz:
:roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey gelmiyo gelmiyo sonra bi geliyo pir geliyo bu delii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey herzamanki gibi dizlerime vura vura gülmeye basladim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey uzun zamandan sonra bu ilk oldu bak bundan sonra bi haftam kaldi bi hafta burda olmazsan artik ben suscam yumruklarim konuscak:mymeka:
hakkat zhebanim kolun nasil oldu ??
behlülllll ah behlüüüüüüüüüüüüüüüllll sırnaşık şeysırnaşık şey basladik yine sil bastansırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
behlül söz konusu kızım delikafadulden yutmadığına şükredelim:roflol::roflol::roflol::roflol:
hem milyarları götürdü hemde behlüllü iyi mi sempatiksalakcinniboshayallersmile
iiiiiyyyyyyyy igrenc
neredeydi o puding
iiiiiyyyyyyyy igrenc
neredeydi o puding
hani sen yatıyodun ya, konu behlül olunca gidemedin bakıyorum:roflol::roflol:
behlül söz konusu kızım delikafadulden yutmadığına şükredelim:roflol::roflol::roflol::roflol:
hem milyarları götürdü hemde behlüllü iyi mi sempatiksalakcinniboshayallersmile
koy videoyu
sonra yat de
wcye bile gidemedim geyiği bırakıp
kanıma karışcak yeminle delikafadulden:roflol::roflol:
.
insanlarda ne mide var ammma haa
kız daha çok behlül götürdü işi bence hem bihteri götürdü hem nihali yalnız nihali öpüşü ne kadar da masumcaydı bide bihterle olana bak duvardan duvara çekirge gibi atlıyolar bi öpüşmede düşün yani:roflol::roflol::roflol: