- 30 Kasım 2009
- 8.280
- 5
hemde ne karismis hatlar sempatiksalakcinnieccik silkelen kendine gel:mymeka: kirmizi pantullu behlül delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey dur dur cevap veremicem yazdikalrina simdi gebermekle mesgulüm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sari kafa kirmizi pantul sırnaşık şeysırnaşık şey nede yakismis sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hayatim boyunca o pantolonu aklimdan silinmicek sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyhee hatlar karıştı iyi mi delikafadulden
behlül mevzu olunca karıştı işte naparsn
Kazen burdayken sen geldin aklıma dedim burda olsa
banı garantlerdik delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka kollar iyi işte
behlülülümmm yavrim
ah sarı kafam gel bana gelldelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafaduldenhemende bulmusss sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol: hem milyonlari süpürdü hemde behlül gibi bi yavruyu götürdü kari yawww ciddi karizmamdan dagitmayin beni sempatiksalakcinniben gördüm ama işte çok erotik bir sahneydi behlül doldurulmuş tavuk gibi kaldı öyle kıpırdamadan bihterde de ne dil varmış ya bi kerede sildi süpürdü valladelikafadulden
delikafaduldendakkasini bile biliyo sapiiiiiiiiiiihhhh:roflol::roflol::roflol::roflol:2.56 cı dakkadan izleyinkaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol:bende seni seviyorum kuşumŞenizüzülme kız geberdi zaten bihter falan kalmadı hem erotikliğide işe yaramadı dönmedi behlül demek ki neymiş erotik kadınlarla sadece eğleniyo sadece erkekler bizlede evlenicekler hıhsüprizzzzzsırnaşık şey
geçmiş olsun tekrar canım :1hug: şu ekşın sezonu açılsa da iyileşmiş kollarınla geyik yapsak :dance: sositososito :lepi: :roflol::roflol::roflol:
boşver pehlülü hayırsız sarı pisik o :dilcikar: biz sana yeni sezondan daha yağuşuklu hayırlı birini buluruz :lepi: :teselli: :roflol::roflol::roflol::roflol:
he allan gurtlu vıstıı ule yazın tadını çıkartmak için ara verdik ramazanda burda toplaşalım ne geyikler yapacaz hep beraber süprizzzzz :teytey: :dance: :icecream: olumunekankayizsmile
sus:mymeka: ramazanda ben türkiyedeyim bi kere:mymeka: ben yokum kkda neyim:dilcikar: ben yokken eksin yapcaaanizzz demi:mymeka: etiketlere bile fistik trye gidiyo toik bize kaldi lilililil yazmisiniz zati:dilcikar::mymeka: