15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

hee hatlar karıştı iyi mi delikafadulden
behlül mevzu olunca karıştı işte naparsn

Kazen burdayken sen geldin aklıma dedim burda olsa
banı garantlerdik delikafadulden:nazar::roflol::roflol::roflol::roflol:

kanka kollar iyi işte

behlülülümmm yavrim
ah sarı kafam gel bana gelldelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hemde ne karismis hatlar sempatiksalakcinnieccik silkelen kendine gel:mymeka: kirmizi pantullu behlül delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey dur dur cevap veremicem yazdikalrina simdi gebermekle mesgulüm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sari kafa kirmizi pantul sırnaşık şeysırnaşık şey nede yakismis sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hayatim boyunca o pantolonu aklimdan silinmicek sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Links on "Aşk-I Memnu" | Facebook

puding sahnesi yazan video:roflol::roflol::roflol:
delikafaduldenhemende bulmusss sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ben gördüm ama işte çok erotik bir sahneydi behlül doldurulmuş tavuk gibi kaldı öyle kıpırdamadan bihterde de ne dil varmış ya bi kerede sildi süpürdü valladelikafadulden
:roflol::roflol::roflol: hem milyonlari süpürdü hemde behlül gibi bi yavruyu götürdü kari yawww:nazar: ciddi karizmamdan dagitmayin beni sempatiksalakcinni
2.56 cı dakkadan izleyinkaydirigubbakcemile3
delikafaduldendakkasini bile biliyo sapiiiiiiiiiiihhhh:roflol::roflol::roflol::roflol:

bende seni seviyorum kuşumŞenizüzülme kız geberdi zaten bihter falan kalmadı hem erotikliğide işe yaramadı dönmedi behlül demek ki neymiş erotik kadınlarla sadece eğleniyo sadece erkekler bizlede evlenicekler hıhsüprizzzzzsırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol:
geçmiş olsun tekrar canım :1hug: şu ekşın sezonu açılsa da iyileşmiş kollarınla geyik yapsak :dance: sositososito :lepi: :roflol::roflol::roflol:
boşver pehlülü hayırsız sarı pisik o :dilcikar: biz sana yeni sezondan daha yağuşuklu hayırlı birini buluruz :lepi: :teselli: :roflol::roflol::roflol::roflol:

he allan gurtlu vıstıı:nazar: ule yazın tadını çıkartmak için ara verdik ramazanda burda toplaşalım ne geyikler yapacaz hep beraber süprizzzzz :teytey: :dance: :icecream: olumunekankayizsmile

sus:mymeka: ramazanda ben türkiyedeyim bi kere:mymeka: ben yokum kkda neyim:dilcikar: ben yokken eksin yapcaaanizzz demi:mymeka: etiketlere bile fistik trye gidiyo toik bize kaldi lilililil yazmisiniz zati:dilcikar::mymeka:

delikafadulden delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

dur sana ne göstercem :icecream:
anldn sen onu:jeyyar:aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anlamadım kııı göster bakim:1no2:

delikafadulden

* !!!kaynana kaynar kazana!!!
* ÖlÜm ÖlÜm dedİĞİn nedİr kİ gÜlÜm
* 15 kişi sizi gözetliyor..
* 15 tane kelle
* aŞk her Şey deĞİl
* aboowww
* agda bile yapamazsin yaaa evlenme sakin
* akşam yatmazsabah kalkmaz gelin
* allah akıl fikir versin
* amanin boooww
* arabadabeş evde onbeş
* ask bu iskenceye degermi yaww
* banyo sırası haftada bir geliyor
* bayramda100kişi olurlar
* behlül olsa duvara tırmanır
* behlülolsahicdurmagitderimamabucekilmezkianam
* ben anneme tahammül edemiyom.kaldı elin anası
* bi dublekse gelin gidemedim ona yanarım :)
* bile bile intihar
* bir arabaya kaç fil biner
* biri bizi gözetliyor:)
* düştün kk kadınlarının eline
* demetinşarkısısizeuymaz:)
* eltigörümcekaynanakayınpederkayınabovvvvv
* eniyiçözümintiharet
* evde kim yokki
* evine
* evli mutlu çocuklu sülaleli:)
* gelin
* gelin olduğumu bilemedim tüh wah
* gidecegimeltimde
* hoopp sağ baştan say
* huzur yok
* kıllı şaziye
* kafasız gelin
* kalk leeenn anam otureceek
* kayinvalidemin
* kaynana istimada
* kendim ettim kendim buldum
* killi killi gezmek istemiyosan o eve gitmee
* koğuş uyan sağ baştan say..
* koğuş yemek hazır
* koğuşş kalk
* olacak
* pazardan aldım bir tane eve geldim 15 tane
* sürü halinde yaşayan yeni bir canlı ırkı bulundu
* sankimherifbehlül
* sek sek sekerekten
* sen kafayımı yedin
* soyha gelin kalkkk calis yatma
* tek ÇÖzÜm ayrilik
* testere 15 :)
* van mınıt kelam van mınıt :)
* yıka bulaşıkları güçük gelin
* yemek sırası kimde
* yeni gelin kimse onda tabi
* yine mi bamyaa....
ulan vıstık biliyorsun kopacağımı bilerek mi getirdin şu etiketleri yine delikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
pazardan aldım 1 tane eve geldim 15 tane ahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Links on "Aşk-I Memnu" | Facebook

puding sahnesi yazan video:roflol::roflol::roflol:
Allahım şu hizmete bak hemen de bulmuş çıkartmış :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

şşşşşşşhhh çiiiz aklinialirimsmile hocan mı daha yağuşuklu pehlül mü hadi seç bakalım aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:

.

canlarim, ben kacar :roflol:

hadin size iyi geceler

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kız daha çok behlül götürdü işi bence hem bihteri götürdü hem nihali yalnız nihali öpüşü ne kadar da masumcaydı bide bihterle olana bak duvardan duvara çekirge gibi atlıyolar bi öpüşmede düşün yani:roflol::roflol::roflol:
delikafaduldendelikafadulden oda nekiiidelikafaduldendelikafadulden pitterr ednan beyle öpüsürken dudagi bile degmiyodu sempatiksalakcinni ama behlül olunca is degisiyodu:jeyyar: nihalle gene ii öpüstülersırnaşık şeysırnaşık şey nihalde bihterlik potansiyeli yok bikerem sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ondada o isik olsa oda dakka durmazdi alllaama:nazar:

midem bulandı yavv

vasss midene gurban sırnaşık şeysırnaşık şey

hemde ne karismis hatlar sempatiksalakcinnieccik silkelen kendine gel:mymeka: kirmizi pantullu behlül delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey dur dur cevap veremicem yazdikalrina simdi gebermekle mesgulüm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sari kafa kirmizi pantul sırnaşık şeysırnaşık şey nede yakismis sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hayatim boyunca o pantolonu aklimdan silinmicek sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol: hem milyonlari süpürdü hemde behlül gibi bi yavruyu götürdü kari yawww:nazar: ciddi karizmamdan dagitmayin beni sempatiksalakcinni
delikafaduldendakkasini bile biliyo sapiiiiiiiiiiihhhh:roflol::roflol::roflol::roflol:

sus:mymeka: ramazanda ben türkiyedeyim bi kere:mymeka: ben yokum kkda neyim:dilcikar: ben yokken eksin yapcaaanizzz demi:mymeka: etiketlere bile fistik trye gidiyo toik bize kaldi lilililil yazmisiniz zati:dilcikar::mymeka:

aman behlülü götürmüşler banane yaaa çok ta tınnnn:dilcikar:asıl gökhan özeni götürdüler hemde gerçekten:çok üzgünüm:

delikafaduldendelikafadulden oda nekiiidelikafaduldendelikafadulden pitterr ednan beyle öpüsürken dudagi bile degmiyodu sempatiksalakcinni ama behlül olunca is degisiyodu:jeyyar: nihalle gene ii öpüstülersırnaşık şeysırnaşık şey nihalde bihterlik potansiyeli yok bikerem sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ondada o isik olsa oda dakka durmazdi alllaama:nazar:

vasss midene gurban sırnaşık şeysırnaşık şey

evet ya ne fena o fihter bide şimdi behlüle nihalin seni seviyorum diyişi gayet laleten bi diyiş masum bide aynı zamanda ama bihterin ki tam bi yatak odası sesi ile seniiii seviyorumm kısık kısıkdelikafadulden

ulan vıstık biliyorsun kopacağımı bilerek mi getirdin şu etiketleri yine delikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
pazardan aldım 1 tane eve geldim 15 tane ahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Allahım şu hizmete bak hemen de bulmuş çıkartmış :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

şşşşşşşhhh çiiiz aklinialirimsmile hocan mı daha yağuşuklu pehlül mü hadi seç bakalım aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey canim birden nostalcüü yapmak istediii -tatlicadiarzu-niyeyse sırnaşık şeysırnaşık şey sonracima didim aklima gelmisken ekleyip su nikonumu bi kopariyim :lepi:sırnaşık şeysırnaşık şey soyha gelin kalkkk calis yatma sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

.

hadin size iyi geceler

iyi geceler canisiii:KK3:

hic sorma, ne oldu bitti bu saat olmus hala anlamis degilim zaten :1no2:

neyse
evet ya bence haksızlık vereliniortak bence kazen çoğu zaman yanlış anlıyor hemen sinirleniyor benneyaptımki
aslında sen kıro resme istinaden demiştingamyoncuiremsu hani kazen veya bir editör banlıycam dese ona cevap yetiştirme babında desen amenna :nazar:
hani sen yatıyodun ya, konu behlül olunca gidemedin bakıyorum:roflol::roflol:
ahahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
NikoONNNNNNNNNNNNNNN
bu sezon Mehmet Aslantuğ benim
şimdiden anlaşak yavrimmaklinialirimsmile
kaptırmam ona göre sempatiksalakcinni
aaaaa ben guccukluğumdan beri tek tuttuğum oyuncu maşallah süprizzzzz
ne behlül ne kenan on gibin olamaz a.s
ama napalım komşi değilmiyik paylaşırık aklinialirimsmile al bi fincan gel verim birazcık :roflol::roflol::roflol::roflol:
mide mi işkembe bence odelikafadulden:teytey:

bu sahneden mahrum kalmanı istemedim nikoşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tabii kide hocam yakışlıklı ne pehlül gibi sarı ne kenan gibi karasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bende yatıım, dinlenmem lazım, yarın akşam daha iyi kulaç atmam lazım:roflol::roflol:

iyi geceler kızlaropuyorumnanaktan

aman behlülü götürmüşler banane yaaa çok ta tınnnn:dilcikar:asıl gökhan özeni götürdüler hemde gerçekten:çok üzgünüm:
nolmus gökhana gi bisiden haberim yok benim sempatiksalakcinni

bn de her an kacar kızlar yarın mesaii:umursamaz:
:mymeka: bizi birakip mi kacion:mymeka:

evet ya ne fena o fihter bide şimdi behlüle nihalin seni seviyorum diyişi gayet laleten bi diyiş masum bide aynı zamanda ama bihterin ki tam bi yatak odası sesi ile seniiii seviyorumm kısık kısıkdelikafadulden

babbababab:mymeka: +25e dogru ilerliyoz sempatiksalakcinnidikkatinizi cekerim+18 demedim +25 dedim sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey ben onlarin klasik tiplemesi "seni seviyorum" "seni seviyorum"a bitiyodum zatiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bi onlarin snei seviyorumlari bi bülentin babam geldi behlül geldiii bihter geldiiisempatiksalakcinni diye kosusturmasi gitmez gözümün önünden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yapma yaaa :a015: ramazanda da yoksun he senağlama ben ikinci haftası buluşuruk kavuşuruk sanıyordum :a015:
ay inanmıyorum yaaaaa vıstık ramazanda yok :dance: sositososito ay bana çimdik atın bayanssulusmile
vıstıım ben etiketlere bu kazeni napmalı kaynar kazana atmalı:roflol: ve kazenin mi var derdin var :roflol: yazmıştım sen mi sildin la :mymeka: noli benim yazdığım etiketlereeeee :a015: CADIARZU
.

hadin size iyi geceler

güle güle canımm Şeniz

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey canim birden nostalcüü yapmak istediii -tatlicadiarzu-niyeyse sırnaşık şeysırnaşık şey sonracima didim aklima gelmisken ekleyip su nikonumu bi kopariyim :lepi:sırnaşık şeysırnaşık şey soyha gelin kalkkk calis yatma sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

iyi geceler canisiii:KK3:
ahahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol:
koğuş uyan sağ baştan say
paratrooper.gif

koğuş yemek hazır
paratrooper.gif

koğuşş kalk
comando.gif

sanki kendimizi anlatmışız, mapısa düşen 15 kaderdaş :roflol::roflol::roflol::roflol:

yapma yaaa :a015: ramazanda da yoksun he senağlama ben ikinci haftası buluşuruk kavuşuruk sanıyordum :a015:
ay inanmıyorum yaaaaa vıstık ramazanda yok :dance: sositososito ay bana çimdik atın bayanssulusmile
vıstıım ben etiketlere bu kazeni napmalı kaynar kazana atmalı:roflol: ve kazenin mi var derdin var :roflol: yazmıştım sen mi sildin la :mymeka: noli benim yazdığım etiketlereeeee :a015: CADIARZU

güle güle canımm Şeniz

yok kiz valla silmedim öyle etiket silinir mi delikafadulden etiket ekleyemiyorum bende yaaaaaaaaaa kötükedihüso belki sende ekledin zannetmissindir
tekrar yaz bakiim nolcak guclubacismile

ahahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol:
koğuş uyan sağ baştan say
paratrooper.gif

koğuş yemek hazır
paratrooper.gif

koğuşş kalk
comando.gif

sanki kendimizi anlatmışız, mapısa düşen 15 kaderdaş :roflol::roflol::roflol::roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey 15 tane kelleeee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ay of say say bitmez hepsi mikemmelllll sırnaşık şeysırnaşık şey birazdan kazen gelcek göstercek bize etiketi yine sırnaşık şeysırnaşık şey

bu sahneden mahrum kalmanı istemedim nikoşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tabii kide hocam yakışlıklı ne pehlül gibi sarı ne kenan gibi karasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bende yatıım, dinlenmem lazım, yarın akşam daha iyi kulaç atmam lazım:roflol::roflol:

iyi geceler kızlaropuyorumnanaktan
hiç tipim diğil üstü kalsın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
iyi dinlen çizim burun üstü çakılma yine :teselli: :roflol::roflol::roflol::roflol:

nolmus gökhana gi bisiden haberim yok benim sempatiksalakcinni

:mymeka: bizi birakip mi kacion:mymeka:

babbababab:mymeka: +25e dogru ilerliyoz sempatiksalakcinnidikkatinizi cekerim+18 demedim +25 dedim sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey ben onlarin klasik tiplemesi "seni seviyorum" "seni seviyorum"a bitiyodum zatiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bi onlarin snei seviyorumlari bi bülentin babam geldi behlül geldiii bihter geldiiisempatiksalakcinni diye kosusturmasi gitmez gözümün önünden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ne dedikte +25 oldu nan:mymeka:bana bak senin yüzünden ban alıcam ama ben gece hani yatak odasında kimse uyanmasın diye kısık konuşmazmısın onu demek istedim senin için fesat:dilcikar::mymeka: birde gökhan evlendi bacı:eek:lmaz:

yok kiz valla silmedim öyle etiket silinir mi delikafadulden etiket ekleyemiyorum bende yaaaaaaaaaa kötükedihüso belki sende ekledin zannetmissindir
tekrar yaz bakiim nolcak guclubacismile
yok bi kaçkere okudum ordaydı :mymeka: kazen geldi sildiiiiii saklamadan sildiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Çok üzgünüm çoook uffff kazenin mi varr derdin var hakkat:nazar:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey 15 tane kelleeee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ay of say say bitmez hepsi mikemmelllll sırnaşık şeysırnaşık şey birazdan kazen gelcek göstercek bize etiketi yine sırnaşık şeysırnaşık şey
sürü halinde yaşayan canlı mapısdaşlar bulundu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

X