sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allaaaaan denyosu seniiiiiiiiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey saka babinda seyttim zuzu bak biz bölye yiyisirik kankalarimizla sırnaşık şeysırnaşık şey neyse ne diyodum sırnaşık şey denyo diyodum:mymeka: sen gelme gelme gelme sonra vistik topigin basinda dur de:mymeka: ben sana küstüm uzun zamandir ugrayip beni gülmekten gebertmedin:dilcikar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aman eksininizi yesinler
patron ugramis buraya burda olsaydiim bani yirdim sempatiksalakcinni iyikide kacirmisim yoksa yolardim sizi topige ne hale cevirdiniz diye aklinialirimsmile
delikafadulden kanka kafayi yedin iyice la benneyaptımki kuzum iyi misin sen :teselli: uyan uyannnnnnn o hoca chess garisinin benim deeell sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bu ögütleri bana degil chesse virmen lazim leee aklinialirimsmilesırnaşık şeysırnaşık şey
amaaan miseme gül gibim geyigi birakip misemeye mi gideeceeen:mymeka: :umursamaz:
:roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey gelmiyo gelmiyo sonra bi geliyo pir geliyo bu delii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey herzamanki gibi dizlerime vura vura gülmeye basladim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey uzun zamandan sonra bu ilk oldu bak bundan sonra bi haftam kaldi bi hafta burda olmazsan artik ben suscam yumruklarim konuscak:mymeka:
hakkat zhebanim kolun nasil oldu ??
behlülllll ah behlüüüüüüüüüüüüüüüllll sırnaşık şeysırnaşık şey basladik yine sil bastansırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey