15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

aynen benimde ya hele en zor kısmı sırtıma nemlendirici sürmek bi sürenimiz yok ki baacım tek elle uğraşıp duruyoruzkaydirigubbakcemile3

kopsan nolcak artık yaw sen başka zamanlarda ekşın ararkene bugün topiğimize geldi kendi ayağıyla hemdesositososito

kanka senin hoca meşhur oldu kkda:roflol::roflol:
sıkıca sarıl boynuna.yüzemiyyomuş gibi yap tamam mı delikafadulden:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
mişiycem tabi de laf bırakmıyo valla kaydirigubbakcemile3
delikafadulden
ah ah bi seranat yapanımız olmadı be kör talih yaneeee :çok üzgünüm:

aynen bebişimboshayallersmile
bende aptal mıknatısı var,nerde bi aptal direk adres ben delikafadulden
:roflol::roflol:

kız klozatte kitap okunur mu basur olursun vallasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mıçarken felsefe yapmak herkesin harcı değil ha sempatiksalakcinni aklinialirimsmile :roflol:

zıbınım, candim gidiyor :a015: ben de çıkıcam sanırım zati :a015:
zıbın kolların şimdi nasıl onu merak ettim komşi :a015:
patates kızartıyorum koksu burnumun direğini sızlatıyor aklıma komşum geldkçe :a015: vıyyyy pehlül geldi aklıma ne alakaysa bir de:mymeka:

behlülle, patates kızarttığınımı hayal ettin kız, ne güzeldi yerdiniz, bihterle puding sahnesini hatırlıyon mukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nan zebani mişyicekmişin ya onu yaparken de rahatını düşünme kuzum yeter ya ne bu rahat düşkünlüğü kapıda ki altına edicekdelikafaduldendelikafadulden

keyifyapi dedim çaktırma

yaş kaç kız
:hulya:
25 boshayallersmile

aynen benimde ya hele en zor kısmı sırtıma nemlendirici sürmek bi sürenimiz yok ki baacım tek elle uğraşıp duruyoruzkaydirigubbakcemile3

fasci bende sırtıma süremiyom valla
neyse tek değilim
yani tekimde bu konuda tek değilim delikafadulden

vıışş gitcem bende senn gibi şimdi
kollar iyi,diişler alındı
o şişen yer hala aynı
10 gün sonra gel dedi alsanaalsanasmile
pattes hee uff acıktımn nan gene
behlül geliyo hee delikafadulden
iyi iyi
benmde aklımageliyo ama geldiiyle kalıyo
güya kkya gelcekti
Kazennnnn duy beni

behlülle, patates kızarttığınımı hayal ettin kız, ne güzeldi yerdiniz, bihterle puding sahnesini hatırlıyon mukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok zıbın kankamdan geldi kaydirigubbakcemile3 zebani=sankimgacıbehlül aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:
ben genellikle aşkımemnu izlerken gözüm kkda olduğı için anımsayamadım bi kulağıma sormam lazım kulağımla izledim hep :roflol::roflol::roflol:
ama lost sor aklımda kaldığı kadarıyla f:roflol:lash back yapim :jeyyar: :roflol:
.

nikoo sen buralara ugrarmiydin a.s.
sus zaten almışsın eksiyi :mymeka:neden yanlış anlaşıldın aldın eksiyi ha :mymeka:
banı yemeni yerim iyi çığna yutmadan önce la

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allaaaaan denyosu seniiiiiiiiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey saka babinda seyttim zuzu bak biz bölye yiyisirik kankalarimizla sırnaşık şeysırnaşık şey neyse ne diyodum sırnaşık şey denyo diyodum:mymeka: sen gelme gelme gelme sonra vistik topigin basinda dur de:mymeka: ben sana küstüm uzun zamandir ugrayip beni gülmekten gebertmedin:dilcikar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kız klozatte kitap okunur mu basur olursun vallasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kopsan nolcak artık yaw sen başka zamanlarda ekşın ararkene bugün topiğimize geldi kendi ayağıyla hemdesositososito
aman eksininizi yesinler patron ugramis buraya burda olsaydiim bani yirdim sempatiksalakcinni iyikide kacirmisim yoksa yolardim sizi topige ne hale cevirdiniz diye aklinialirimsmile
delikafadulden kanka kafayi yedin iyice la benneyaptımki kuzum iyi misin sen :teselli: uyan uyannnnnnn o hoca chess garisinin benim deeell sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bu ögütleri bana degil chesse virmen lazim leee aklinialirimsmilesırnaşık şeysırnaşık şey
amaaan miseme gül gibim geyigi birakip misemeye mi gideeceeen:mymeka: :umursamaz:

:roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey gelmiyo gelmiyo sonra bi geliyo pir geliyo bu delii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey herzamanki gibi dizlerime vura vura gülmeye basladim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey uzun zamandan sonra bu ilk oldu bak bundan sonra bi haftam kaldi bi hafta burda olmazsan artik ben suscam yumruklarim konuscak:mymeka:
hakkat zhebanim kolun nasil oldu ??
behlülllll ah behlüüüüüüüüüüüüüüüllll sırnaşık şeysırnaşık şey basladik yine sil bastansırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

behlülle patates kızartmak mı
adam çıtır,patates çıtır
tadından yenmez sempatiksalakcinni
puding sahnesi mi
ben niye,nasl kaçırmışım delikafadulden

keyifyapi dedim çaktırma

25 boshayallersmile

fasci bende sırtıma süremiyom valla
neyse tek değilim
yani tekimde bu konuda tek değilim delikafadulden

aynen bende faarkımın farkındayım hatta fark yaratırım ama bu konuda kopyam varmış demek kibuyrunnnnnnnnn

behlülle patates kızartmak mı
adam çıtır,patates çıtır
tadından yenmez sempatiksalakcinni
puding sahnesi mi
ben niye,nasl kaçırmışım delikafadulden

nasıl kaçırır senin gibi erotik insan bu sahneyi ya ben sana özet geçim yavrum hemen behilül puding yerkene dudağının kenarında kalıyo bihterde o kalan pudingi yalıyo:kedi:

accikkk nostalji yapak mi la garilar:jeyyar: ne dersiniz:jeyyar::lepi:

delikafadulden

* !!!kaynana kaynar kazana!!!
* ÖlÜm ÖlÜm dedİĞİn nedİr kİ gÜlÜm
* 15 kişi sizi gözetliyor..
* 15 tane kelle
* aŞk her Şey deĞİl
* aboowww
* agda bile yapamazsin yaaa evlenme sakin
* akşam yatmazsabah kalkmaz gelin
* allah akıl fikir versin
* amanin boooww
* arabadabeş evde onbeş
* ask bu iskenceye degermi yaww
* banyo sırası haftada bir geliyor
* bayramda100kişi olurlar
* behlül olsa duvara tırmanır
* behlülolsahicdurmagitderimamabucekilmezkianam
* ben anneme tahammül edemiyom.kaldı elin anası
* bi dublekse gelin gidemedim ona yanarım :)
* bile bile intihar
* bir arabaya kaç fil biner
* biri bizi gözetliyor:)
* düştün kk kadınlarının eline
* demetinşarkısısizeuymaz:)
* eltigörümcekaynanakayınpederkayınabovvvvv
* eniyiçözümintiharet
* evde kim yokki
* evine
* evli mutlu çocuklu sülaleli:)
* gelin
* gelin olduğumu bilemedim tüh wah
* gidecegimeltimde
* hoopp sağ baştan say
* huzur yok
* kıllı şaziye
* kafasız gelin
* kalk leeenn anam otureceek
* kayinvalidemin
* kaynana istimada
* kendim ettim kendim buldum
* killi killi gezmek istemiyosan o eve gitmee
* koğuş uyan sağ baştan say..
* koğuş yemek hazır
* koğuşş kalk
* olacak
* pazardan aldım bir tane eve geldim 15 tane
* sürü halinde yaşayan yeni bir canlı ırkı bulundu
* sankimherifbehlül
* sek sek sekerekten
* sen kafayımı yedin
* soyha gelin kalkkk calis yatma
* tek ÇÖzÜm ayrilik
* testere 15 :)
* van mınıt kelam van mınıt :)
* yıka bulaşıkları güçük gelin
* yemek sırası kimde
* yeni gelin kimse onda tabi
* yine mi bamyaa....

kaynatmıısnız ulenn yıneesempatiksalakcinni
hosgeldin kizzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5
nasıl kaçırır senin gibi erotik insan bu sahneyi ya ben sana özet geçim yavrum hemen behilül puding yerkene dudağının kenarında kalıyo bihterde o kalan pudingi yalıyo:kedi:

delikafadulden hadi be ben niye görmedim o sahneyi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hee hatlar karıştı iyi mi delikafadulden
behlül mevzu olunca karıştı işte naparsn

Kazen burdayken sen geldin aklıma dedim burda olsa
banı garantlerdik delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:

kanka kollar iyi işte

behlülülümmm yavrim
ah sarı kafam gel bana gelldelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…