- 9 Mart 2010
- 2.653
- 6
loreal pure zone jelle yüzümü yıkar,tonikle siliyorum
göz kremi sürüyorum
ellerime de krem sürüyorum
bazı geceler abartıp topuklarımada tekrardan krem sürüyorum delikafadulden
hee bi de gece kremi
güzel olmak zor iş bebişim
yaşlanmamak için şimdiden başladm kaydirigubbakcemile3
her gün duş alıp vücuduma da ayrı krem sürerim
bi kremi yemediğim kalıyo anlıycağın sempatiksalakcinni
:gitme:
sırnaşık şeysırnaşık şey olabilerrrr sempatiksalakcinni yolla bakeeyim bigenmezsem geri yollarim ona göre sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey yok nannn babanin hayrina mi yüzdürcekler sırnaşık şeysırnaşık şey hersey para yevrim herseyy sempatiksalakcinni
sırnaşık şeysırnaşık şey yakisikliligi bütün topigin dilinde sen daha ynei soruyon yakisikli mi diyye sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
babababab laflarada bak laflaraaaaaaaaa delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey dibin düser diyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyy cok merak ettim la su adami sırnaşık şeysırnaşık şey
delikafadulden misiycem demis yaaaaaaaaaaa delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey la geberdiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ay transa gectim yineeeeeeeeeeeeee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey koptum lannn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:gitme:
sırnaşık şeysırnaşık şey yakisikliligi bütün topigin dilinde sen daha ynei soruyon yakisikli mi diyye sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
delikafadulden misiycem demis yaaaaaaaaaaa delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey la geberdiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ay transa gectim yineeeeeeeeeeeeee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey koptum lannn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ah ah bi seranat yapanımız olmadı be kör talih yaneeee :çok üzgünüm:
mıçarken felsefe yapmak herkesin harcı değil ha sempatiksalakcinni aklinialirimsmile :roflol:kız klozatte kitap okunur mu basur olursun vallasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mıçarken felsefe yapmak herkesin harcı değil ha sempatiksalakcinni aklinialirimsmile :roflol:
zıbınım, candim gidiyor :a015: ben de çıkıcam sanırım zati :a015:
zıbın kolların şimdi nasıl onu merak ettim komşi :a015:
patates kızartıyorum koksu burnumun direğini sızlatıyor aklıma komşum geldkçe :a015: vıyyyy pehlül geldi aklıma ne alakaysa bir de:mymeka:
nan zebani mişyicekmişin ya onu yaparken de rahatını düşünme kuzum yeter ya ne bu rahat düşkünlüğü kapıda ki altına edicekdelikafaduldendelikafadulden
25 boshayallersmile
yaş kaç kız:hulya:
aynen benimde ya hele en zor kısmı sırtıma nemlendirici sürmek bi sürenimiz yok ki baacım tek elle uğraşıp duruyoruzkaydirigubbakcemile3
mıçarken felsefe yapmak herkesin harcı değil ha sempatiksalakcinni aklinialirimsmile :roflol:
patates kızartıyorum koksu burnumun direğini sızlatıyor aklıma komşum geldkçe :a015: vıyyyy pehlül geldi aklıma ne alakaysa bir de:mymeka:
yok zıbın kankamdan geldi kaydirigubbakcemile3 zebani=sankimgacıbehlül aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:behlülle, patates kızarttığınımı hayal ettin kız, ne güzeldi yerdiniz, bihterle puding sahnesini hatırlıyon mukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sus zaten almışsın eksiyi :mymeka:neden yanlış anlaşıldın aldın eksiyi ha :mymeka:.
nikoo sen buralara ugrarmiydin a.s.
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allaaaaan denyosu seniiiiiiiiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey saka babinda seyttim zuzu bak biz bölye yiyisirik kankalarimizla sırnaşık şeysırnaşık şey neyse ne diyodum sırnaşık şey denyo diyodum:mymeka: sen gelme gelme gelme sonra vistik topigin basinda dur de:mymeka: ben sana küstüm uzun zamandir ugrayip beni gülmekten gebertmedin:dilcikar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyohh bugün de sayımı bitirdim herkesler burda gaz odasına atılan yok çok şükür
ule vıstık gel topicimizin başında dur nerlerde yüzüyon he :mymeka: he :mymeka: de bakim hele :mymeka: he :mymeka: yüzen vıstık he :mymeka:
yüzdün yüzdün nere vardın vıstık he :mymeka: kurtlu fıstık seni :mymeka:
delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kız klozatte kitap okunur mu basur olursun vallasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman eksininizi yesinlerkopsan nolcak artık yaw sen başka zamanlarda ekşın ararkene bugün topiğimize geldi kendi ayağıyla hemdesositososito
delikafadulden kanka kafayi yedin iyice la benneyaptımki kuzum iyi misin sen :teselli: uyan uyannnnnnn o hoca chess garisinin benim deeell sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bu ögütleri bana degil chesse virmen lazim leee aklinialirimsmilesırnaşık şeysırnaşık şeykanka senin hoca meşhur oldu kkda:roflol::roflol:
sıkıca sarıl boynuna.yüzemiyyomuş gibi yap tamam mı delikafadulden:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
mişiycem tabi de laf bırakmıyo valla kaydirigubbakcemile3delikafadulden
aynen bebişimboshayallersmile
bende aptal mıknatısı var,nerde bi aptal direk adres ben delikafadulden:roflol::roflol:
:roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey gelmiyo gelmiyo sonra bi geliyo pir geliyo bu delii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey herzamanki gibi dizlerime vura vura gülmeye basladim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey uzun zamandan sonra bu ilk oldu bak bundan sonra bi haftam kaldi bi hafta burda olmazsan artik ben suscam yumruklarim konuscak:mymeka:mıçarken felsefe yapmak herkesin harcı değil ha sempatiksalakcinni aklinialirimsmile :roflol:
behlülle, patates kızarttığınımı hayal ettin kız, ne güzeldi yerdiniz, bihterle puding sahnesini hatırlıyon mukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
keyifyapi dedim çaktırma
25 boshayallersmile
fasci bende sırtıma süremiyom valla
neyse tek değilim
yani tekimde bu konuda tek değilim delikafadulden
behlülle patates kızartmak mı
adam çıtır,patates çıtır
tadından yenmez sempatiksalakcinni
puding sahnesi mi
ben niye,nasl kaçırmışım delikafadulden
hosgeldin kizzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5kaynatmıısnız ulenn yıneesempatiksalakcinni
nasıl kaçırır senin gibi erotik insan bu sahneyi ya ben sana özet geçim yavrum hemen behilül puding yerkene dudağının kenarında kalıyo bihterde o kalan pudingi yalıyo:kedi:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allaaaaan denyosu seniiiiiiiiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey saka babinda seyttim zuzu bak biz bölye yiyisirik kankalarimizla sırnaşık şeysırnaşık şey neyse ne diyodum sırnaşık şey denyo diyodum:mymeka: sen gelme gelme gelme sonra vistik topigin basinda dur de:mymeka: ben sana küstüm uzun zamandir ugrayip beni gülmekten gebertmedin:dilcikar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aman eksininizi yesinlerpatron ugramis buraya burda olsaydiim bani yirdim sempatiksalakcinni iyikide kacirmisim yoksa yolardim sizi topige ne hale cevirdiniz diye aklinialirimsmile
delikafadulden kanka kafayi yedin iyice la benneyaptımki kuzum iyi misin sen :teselli: uyan uyannnnnnn o hoca chess garisinin benim deeell sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bu ögütleri bana degil chesse virmen lazim leee aklinialirimsmilesırnaşık şeysırnaşık şey
amaaan miseme gül gibim geyigi birakip misemeye mi gideeceeen:mymeka: :umursamaz:
:roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey gelmiyo gelmiyo sonra bi geliyo pir geliyo bu delii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey herzamanki gibi dizlerime vura vura gülmeye basladim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey uzun zamandan sonra bu ilk oldu bak bundan sonra bi haftam kaldi bi hafta burda olmazsan artik ben suscam yumruklarim konuscak:mymeka:
hakkat zhebanim kolun nasil oldu ??
behlülllll ah behlüüüüüüüüüüüüüüüllll sırnaşık şeysırnaşık şey basladik yine sil bastansırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey