15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey vay vay vayyyyyyyyyyyysırnaşık şeysırnaşık şey gökhan hic tipim deeeeeeel zatiii behlülün esmer versiyonu olsa baslardim agat yakmaya yas tutmaya -tatlicadiarzu- sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ama gökhani bosver ne kökanlarr geliiirrr ne kökanlar gdierrrrrrrrr sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hadi yaaaaaaaaa delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey sus la kazen gelcek simdi yine:mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şey bu seferki gelisi sabahki kadar sakin olmaz ama sempatiksalakcinni ikinci bi toplu katliam daha yapip gider alllaamaaa sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bu seferkini yüregim kaldiramayabilüüü -tatlicadiarzu- sırnaşık şeysırnaşık şey

hahahhaha madem ekleyebilion ekle bakalim bunu etiketee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yu noooooww:mymeka: illa banlattircan demi beni:mymeka: tam yorum yapiyodum dedimki fistik kendine gel napion sen:mymeka: surda bi haftam kaldi bari iyi degerlendirim o bi haftayi banlanmadan durcam hic bosuna ugrasmayin kandiramazsiniz beni:dilcikar::roflol:

allaaam buraya yazcam diye you_knowun verdigi linkteki konuya herkes nereye kayboldu yine:mymeka: yazdim iyimi delikafadulden:roflol::roflol::rolfol: hatlar birbirine karisti sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol::roflol:

yüzmedeydim kuzuuumm, hayrina bi tane yüzen smil bulda ekle la sempatiksalakcinni son zamanlarda sizi cok ihmal ettim :çok üzgünüm: bide bi ay uzak kalcam sizden cok üzülüyorum :çok üzgünüm:
al sana yuzen smiley vistimm

hihoyyyt :lepi:
Guten morgen sugarlar ....zemuszemus

kızlar her an ban lanabılırım sankıeyvahedigeldismilehttp://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/378682-annesine-hediye-2.html#post14310048

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…