yüzmedeydim kuzuuumm, hayrina bi tane yüzen smil bulda ekle la sempatiksalakcinni son zamanlarda sizi cok ihmal ettim :çok üzgünüm: bide bi ay uzak kalcam sizden cok üzülüyorum :çok üzgünüm:
Sağol çiçeeğem.Çok aradın mı bunları?:roflol:
uyyyyyy hic üsenmemis bana balik bulmus sırnaşık şeysırnaşık şey
hoca yok ama giz ben yanliz yüzüyom :çok üzgünüm: sırnaşık şeysırnaşık şeyayy fıstık ne kıskançsın ben yüzüyorum diye yüzüyon demi:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yoo kopyala yapıştır yaptm delikafadulden
hoca yok ama giz ben yanliz yüzüyom :çok üzgünüm: sırnaşık şeysırnaşık şey
:dilcikar::icecream:
size özel tabi bebişim opuyorumnanaktanuyyyyyy hic üsenmemis bana balik bulmus sırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey bide söylüyo sırnaşık şey insan der size özel aradim buldum fln :roflol: ama nerdeeeeee
Tatlışlar ben çıkıyore kendinize iyi bakıyore emi:1hug:
ay kız yanlız olurmu hiç, tadı çıkar mı, benim hocayı yollıyım sana:jeyyar::jeyyar:
çok pis dalış yaptırır:jeyyar::jeyyar:
görsen dibin düşer valla, o cinsten yani, çok şanslıyım ayol, diğer hocalar bişeye benzemiyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:gitme:Tatlışlar ben çıkıyore kendinize iyi bakıyore emi:1hug:
sırnaşık şeysırnaşık şey olabilerrrr sempatiksalakcinni yolla bakeeyim bigenmezsem geri yollarim ona göre sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyay kız yanlız olurmu hiç, tadı çıkar mı, benim hocayı yollıyım sana:jeyyar::jeyyar:
çok pis dalış yaptırır:jeyyar::jeyyar:
sırnaşık şeysırnaşık şey yok nannn babanin hayrina mi yüzdürcekler sırnaşık şeysırnaşık şey hersey para yevrim herseyy sempatiksalakcinniFistuk yavrum orada beleş mi yüzme havuzu?sırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey yakisikliligi bütün topigin dilinde sen daha ynei soruyon yakisikli mi diyye sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
babababab laflarada bak laflaraaaaaaaaa delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey dibin düser diyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyy cok merak ettim la su adami sırnaşık şeysırnaşık şeygörsen dibin düşer valla, o cinsten yani, çok şanslıyım ayol, diğer hocalar bişeye benzemiyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
delikafadulden misiycem demis yaaaaaaaaaaa delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey la geberdiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ay transa gectim yineeeeeeeeeeeeee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey koptum lannn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ne kremi sürüyosun canım, güzellik sırlarını bizede ver:hulya:
ohh bugün de sayımı bitirdim herkesler burda gaz odasına atılan yok çok şükür
ule vıstık gel topicimizin başında dur nerlerde yüzüyon he :mymeka: he :mymeka: de bakim hele :mymeka: he :mymeka: yüzen vıstık he :mymeka:
yüzdün yüzdün nere vardın vıstık he :mymeka: kurtlu fıstık seni :mymeka:
loreal pure zone jelle yüzümü yıkar,tonikle siliyorum
göz kremi sürüyorum
ellerime de krem sürüyorum
bazı geceler abartıp topuklarımada tekrardan krem sürüyorum delikafadulden
hee bi de gece kremi
güzel olmak zor iş bebişim
yaşlanmamak için şimdiden başladm kaydirigubbakcemile3
her gün duş alıp vücuduma da ayrı krem sürerim
bi kremi yemediğim kalıyo anlıycağın sempatiksalakcinni