15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

yüzmedeydim kuzuuumm, hayrina bi tane yüzen smil bulda ekle la sempatiksalakcinni son zamanlarda sizi cok ihmal ettim :çok üzgünüm: bide bi ay uzak kalcam sizden cok üzülüyorum :çok üzgünüm:

ayy fıstık ne kıskançsın ben yüzüyorum diye yüzüyon demi:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen yoksn bu aralar kanka ne iş aklinialirimsmile
al sana yüzen smiley
uyyyyyy hic üsenmemis bana balik bulmus sırnaşık şeysırnaşık şey
ayy fıstık ne kıskançsın ben yüzüyorum diye yüzüyon demi:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
hoca yok ama giz ben yanliz yüzüyom :çok üzgünüm: sırnaşık şeysırnaşık şey

yoo kopyala yapıştır yaptm delikafadulden

sırnaşık şeysırnaşık şey bide söylüyo sırnaşık şey insan der size özel aradim buldum fln :roflol: ama nerdeeeeee

hoca yok ama giz ben yanliz yüzüyom :çok üzgünüm: sırnaşık şeysırnaşık şey

ay kız yanlız olurmu hiç, tadı çıkar mı, benim hocayı yollıyım sana:jeyyar::jeyyar:

çok pis dalış yaptırır
:jeyyar::jeyyar:

:dilcikar::icecream:

size özel tabi bebişim opuyorumnanaktan
kopyala yapıştır pcme yaptm :hulya:

Tatlışlar ben çıkıyore kendinize iyi bakıyore emi:1hug:

ay kız yanlız olurmu hiç, tadı çıkar mı, benim hocayı yollıyım sana:jeyyar::jeyyar:

çok pis dalış yaptırır

hoca yakışıklı mı nan aklinialirimsmile

görsen dibin düşer valla, o cinsten yani, çok şanslıyım ayol, diğer hocalar bişeye benzemiyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bende yatcam
önce mişiycem

sonra diş fırçalıycam

kremlenip yatcambayanssulusmile

görsen dibin düşer valla, o cinsten yani, çok şanslıyım ayol, diğer hocalar bişeye benzemiyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

şöyle en yakışıklısından bi muhasebe denetimi veren hoca çıkmaz ki karşıma boshayallersmile
ahh ulen ah.şansa bak
yeminle full çekerdim
başarı grafiğim artardı
nirde o şans sempatiksalakcinni

Tatlışlar ben çıkıyore kendinize iyi bakıyore emi:1hug:
:gitme:

çok pis dalış yaptırır

sırnaşık şeysırnaşık şey olabilerrrr sempatiksalakcinni yolla bakeeyim bigenmezsem geri yollarim ona göre sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Fistuk yavrum orada beleş mi yüzme havuzu?sırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey yok nannn babanin hayrina mi yüzdürcekler sırnaşık şeysırnaşık şey hersey para yevrim herseyy sempatiksalakcinni

size özel tabi bebişim opuyorumnanaktan
kopyala yapıştır pcme yaptm :hulya:

hoca yakışıklı mı nan aklinialirimsmile
sırnaşık şeysırnaşık şey yakisikliligi bütün topigin dilinde sen daha ynei soruyon yakisikli mi diyye sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
babababab laflarada bak laflaraaaaaaaaa delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey dibin düser diyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyy cok merak ettim la su adami sırnaşık şeysırnaşık şey
bende yatcam
önce mişiycem

sonra diş fırçalıycam

kremlenip yatcambayanssulusmile
delikafadulden misiycem demis yaaaaaaaaaaa delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey la geberdiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ay transa gectim yineeeeeeeeeeeeee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey koptum lannn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ohh bugün de sayımı bitirdim herkesler burda gaz odasına atılan yok çok şükür
ule vıstık gel topicimizin başında dur nerlerde yüzüyon he :mymeka: he :mymeka: de bakim hele :mymeka: he :mymeka: yüzen vıstık he :mymeka:
yüzdün yüzdün nere vardın vıstık he :mymeka: kurtlu fıstık seni :mymeka:

ne kremi sürüyosun canım, güzellik sırlarını bizede ver:hulya:

loreal pure zone jelle yüzümü yıkar,tonikle siliyorum
göz kremi sürüyorum
ellerime de krem sürüyorum
bazı geceler abartıp topuklarımada tekrardan krem sürüyorum delikafadulden
hee bi de gece kremi
güzel olmak zor iş bebişim
yaşlanmamak için şimdiden başladm kaydirigubbakcemile3
her gün duş alıp vücuduma da ayrı krem sürerim
bi kremi yemediğim kalıyo anlıycağın sempatiksalakcinni

nan zebani mişyicekmişin ya onu yaparken de rahatını düşünme kuzum yeter ya ne bu rahat düşkünlüğü kapıda ki altına edicekdelikafaduldendelikafadulden

kız klozatte kitap okunur mu basur olursun vallasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yaş kaç kız
:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…