yuh ne 5 tane uyarısı lasankim size uyarı vermekten sistemle ilgilenememişler ondan çökmüş gib ha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çok şanslı garılar dicem ama arkilerimiz geldi biz de çok şanlıyım akasiyam :dance: sositososito :roflol:
ee tabi canım bizim yaptığımız da beceri gerektiren bişi doğru diyosun her lafa vericek bi cevabın olucak ki banı hakedesin naber kazen çok akıllıyız bi kerem:dilcikar:
yemeğe gelince bence sulu yemek olarak yerler onlar birbirlerini anladın sen onuaklinialirimsmile:jeyyar:
maşşallah o dediklernin fazlasıyla bizde var:roflol::roflol:
fırıncı küreği gibi dilimiz var naniknanik:roflol::roflol::roflol::roflol:
sulu yerler hee delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen varya sen aklinialirimsmile çakaalll :jeyyar: aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
bendensin :içelim:
az değilsin
anladm tabe:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gız ugur böcuk sende ne cene varmış kac yazıo orda de bakım hele msj sayını okuymaıomakannehir
kraliçam Şeniz
daha ban kralicesi olamadim,bence sen banların kra<liçesisin yafrummm:roflol::roflol::roflol:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafaduldentam gaz döndük hemde
ceza puanım gitti delikafadulden:teytey:
ne ekşınlar yapcam gördelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bunlarin basina talih kusu kondu resmen :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:çok şanslı garılar dicem ama arkilerimiz geldi biz de çok şanlıyım akasiyam :dance: sositososito :roflol:
hos geldin aslicim :smiley-cool:ben geldım
IQ yüksek bebeğim naparsın yadelikafadulden dilimize gelince doğru dedin ya bizde ki dil fırıncı küreğinden de büyüktür 43 numara papuç anca denk gelir pabuçla eşleştirisek:roflol::roflol:
h.b akasymm bende boyna ceza alıyom banım yakındır aysemcanın konusnda en guzel yorum bnmd fasulyeguclubacismile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
geberdim:roflol::roflol::roflol::roflol:
banının çözüldüğüne alışamamıştır o:roflol:
h.b akasymm bende boyna ceza alıyom banım yakındır aysemcanın konusnda en guzel yorum bnmd fasulyeguclubacismile
ula aramizda bi akilli sen vardin
sen uyma bunlara bidenem bunlar kaka :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
korkma yavriim banned amcandan :roflol::roflol::roflol:bi kere banlan alışırsn :1hug:
senide görmek isteriz pistlerde:roflol::roflol::roflol:
bende yarıldım valla ama haksızmıyım canım sulu şeftali gibi hahahahahahadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yogsam unuttu mu mapustan ciktigini :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
korkma yavriim banned amcandan :roflol::roflol::roflol:bi kere banlan alışırsn :1hug:
senide görmek isteriz pistlerde:roflol::roflol::roflol:
van minit:jeyyar:
van minit :jeyyar:
şeftali hee :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
puhahaaadelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
porsumuş şeftalidelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
süpersinkaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol::roflol: