15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

evet ya bende birtek bu mapus topiğinde böyleyim canım ya hele kardeşim la derdi sinir olurdum senin yüzünden dilime dolandı neyse normalde gayet kibar bir kızım aaa salon kızı çizdgimden çıakrtma beni fıstıkk antep fıstığım bademim işte aklına hangi çerez geliyosa ondankaydirigubbakcemile3off ekşin bul ya kös kös oturuyoz burda ama mapusa düşelim farketmez hem ACI MACI BİZE İŞLER Mİ BE BACIdelikafaduldendelikafadulden

bakma burda böyle konustuguma normalde böyle degilim=) mapisdaslarima özel böyleyim olumunekankayizsmile
sırnaşık şeysırnaşık şey nerden buluyum olm sen bulda hazir eksina konalim hadi
hakkat bende skldm yaaaww haydii yürü arastiralim burdan cikma ama :mymeka: baska bi sayfa daha ac ordanda eksin arastir aklinialirimsmile hem geyik hem eksin :lepi:

hızıma yetişemezsin bebeğim ben hem ekşın ararım hem geyik yaparım rodranır gibiyimm hahaytt be sen gez bul bende dolaşıyorum balkkalım çekilin daltonlar geliyodelikafadulden

off bulamıyorummm ekşın yok van dame filmleri bile daha ekşınlı yaaabilmiyorumkismileherkes kazenden korkudan tırstılar yusuf yusuf oldular kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: iki gündür eksin tavan yapmisti ama sistem geriye alinca haliyle onlarda gitmistirsempatiksalakcinni

ben pek bi usluyum kaç gündür ha demek ki bana sataşan olmasa ben gayet iyi bir kızım ayy varya kazen yüzünden kendimi kötü biri sanıyorum ikidebir uyarı verdiği için kendisi klava:

öffffffff ben 3 gündür eksinlari kacirdim kuzuuuu yoksa benden kacmazdi hic zaten en sonuncusuna ucundan yetistimsempatiksalakcinni yetistigim gibi banida yedim :roflol:

öffffffff ben 3 gündür eksinlari kacirdim kuzuuuu yoksa benden kacmazdi hic zaten en sonuncusuna ucundan yetistimsempatiksalakcinni yetistigim gibi banida yedim :roflol:

neden yedin sen sahi banı yafrum ya ben baktım ama yazdıklarına bişi göremedim dedim boşa gitti bu civelekkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

neden yedin sen sahi banı yafrum ya ben baktım ama yazdıklarına bişi göremedim dedim boşa gitti bu civelekkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey olurmu kizzzz geyik yaptim konuyu dagittim ondan yedim bani :1ninca: isin garibide yorum yaparken kesin banlancam dedim icimdensırnaşık şeysırnaşık şey aama hangi akla hikmetse yazdimda yazdim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hay Allahım ya geyik yapsak ban alırız,hakaret etsek ban alırız bize hakaret etseler yine biz ban alırız en son ban aldığımda mesela ben suçsuzdum yada kendimce ben suçsuzdum yoğurdum kara diyen olur mu hayırdelikafaduldendelikafadulden

:roflol: kiskirtmis olarak görünürüz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

günaydın kızlar bugun forumda bi gariplik mi var yoksa sadece bende mi
sürekli indirmek istediğin dosya bilmem ne diye sayfalar açılıyo

günaydın kızlarrrrrrrr
tatile gitcez herhalde yer arıyoz bizde
netten bakacaz bakalım ne olacak fiatlarda az değil yani

günaydın mapıslıklarr

günaydın aslıcımmm ne haber

nereyi düşünüyosunuz canım

günaydın canım

bodrum belek side olabilir
bakıyoz akşamdan beri ya fiatlar çok yüksek yada denize uzak mesela servis filan çıkıyormuş denize istediğin gibi yerlerde denk gelmiyor hiç püffffff ne zormuşya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…