- 9 Mart 2010
- 2.653
- 6
sırnaşık şeysırnaşık şey üzülme yevriiiiiiiiiiimmm bu topice takila takila herkesin agzi bozulduuu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bende normalde böyle konusmazdim la hep niko gacisi alistirdi beni vallaaahhneyse zateeen sadece mapisdaslarimla böyle konusuoomm baska yerlerde gayet normalim :smiley-cool: eee kankalarimlada böyle konusmicamda kimle böyle konuscam la fascin garisi :mymeka:sırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sus bakim itiraz etme:mymeka: yirsin sonra tokati:mymeka: lülülülülülü tokat deyince aklima zhebanim geldikankaaaaaaa la bi zamanlar senide tokat manyagi yaptiydim hatirlion mu hey gidi günler heyyyyyyyyy 15li mapislara düstügümüz siralardii hey yavrum heyy yaaa öyle iste fasciiinnnnnnn sempatiksalakcinni
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey delii yaaa lafa bak sırnaşık şeysırnaşık şey
evet ya bende birtek bu mapus topiğinde böyleyim canım ya hele kardeşim la derdi sinir olurdum senin yüzünden dilime dolandı neyse normalde gayet kibar bir kızım aaa salon kızı çizdgimden çıakrtma beni fıstıkk antep fıstığım bademim işte aklına hangi çerez geliyosa ondankaydirigubbakcemile3off ekşin bul ya kös kös oturuyoz burda ama mapusa düşelim farketmez hem ACI MACI BİZE İŞLER Mİ BE BACIdelikafaduldendelikafadulden
bakma burda böyle konustuguma normalde böyle degilim=) mapisdaslarima özel böyleyim olumunekankayizsmile
sırnaşık şeysırnaşık şey nerden buluyum olm sen bulda hazir eksina konalim hadi
hakkat bende skldm yaaawwhaydii yürü arastiralim burdan cikma ama :mymeka: baska bi sayfa daha ac ordanda eksin arastir aklinialirimsmile hem geyik hem eksin :lepi:
öffffffff ben 3 gündür eksinlari kacirdim kuzuuuuyoksa benden kacmazdi hic zaten en sonuncusuna ucundan yetistimsempatiksalakcinni yetistigim gibi banida yedim :roflol:
neden yedin sen sahi banı yafrum ya ben baktım ama yazdıklarına bişi göremedim dedim boşa gitti bu civelekkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey olurmu kizzzz geyik yaptim konuyu dagittim ondan yedim bani :1ninca: isin garibide yorum yaparken kesin banlancam dedim icimdensırnaşık şeysırnaşık şey aama hangi akla hikmetse yazdimda yazdim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hay Allahım ya geyik yapsak ban alırız,hakaret etsek ban alırız bize hakaret etseler yine biz ban alırız en son ban aldığımda mesela ben suçsuzdum yada kendimce ben suçsuzdum yoğurdum kara diyen olur mu hayırdelikafaduldendelikafadulden
:roflol: kiskirtmis olarak görünürüz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
günaydın kızlarrrrrrrr
tatile gitcez herhalde yer arıyoz bizde
netten bakacaz bakalım ne olacak fiatlarda az değil yani
günaydın mapıslıklarr
günaydın mapıslıklarr
nereyi düşünüyosunuz canım
günaydın canım