ben z koşundaydm kankazemuszemus
özel hücre mapısı aldm
gardiyanım behllüldüü :jeyyar:delikafadulden
şu an hala yanımda.o varken sesimin çıkması mmkün müsengözlerimebaksanab
sorma ya 20 sine kadar banlıydım yoksa
hiçte bi şey yapmadık
bi kere sabıkalı olmaya gör sengözlerimebaksanab
bakıyolar ekşın varsa forumda, geyik bile yapmamışsak ezberden banlıyolarsengözlerimebaksanab
ne z'si la hani a kogusundaydin sırnaşık şey bende b kogusundan a kogusuna elimi uzatip sana ulasmaya calistimda olmadi :1ninca: megerseeem benim kankam z kogusundaymis sırnaşık şeysırnaşık şey hee biliom biliooommm :jeyyar: behlülü benim gardiyanim sandilar:jeyyar: bende haber yolladim dedim la behlül zhebanimin gardiyani:mymeka: benim gardiyanim zirnasigim :smiley-cool: dedim sırnaşık şey
cok haklisin kanka adimiz cikmis 9a inmek bilmez 8e
sucsuz oldugumuz halde her daim suclu gözüyle bakiyoalr bize:gitme: ufak bi laf etselerde zindana tiksak diye bekliyolar kiyti kösede:1ninca: bize garezleri var anacim:umursamaz: masum oldugumuz halde istemiiler anaciim bizisempatiksalakcinni
sizin hiç suçunuz yok yanı
ınanalım mı nan:jeyyar:
tabee inancan kizaam sempatiksalakcinni biz her daim sucsuzuz:lepi: bizi kandiriyolar hep :gitme: sonrada sucu üstümüze atiyolar:gitme: oysa biz masumuz :umursamaz:sırnaşık şey
sen ne zaman geldin aa inbsan bi geldim der haber eder ya:mymeka: topiğin delisi gelmişşakkıdı
haber ettimya kuzum :mymeka: asil sen hosgeldin demedin:dilcikar: sempatiksalakcinnisırnaşık şey
kızlarrr delikafadulden
vıstıııım opuyorumnanaktan zabanimm opuyorumnanaktan
hoşgeldiniz delikafadulden
siteye girdim bi an beyin şerbetlemesi geçirdim :roflol: habire sayfayı yeniliyorum taa kaç gün öncesini gösteriyo sırnaşık şey :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol:
siz nasıl anladınız gı banınızın açıldığını delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
misafir olarak girdigim icin bi bakiyim dedim:jeyyar: bide ne göriyim rengim gri yerine sari :1shok:dedim allallaa noliii le :1shok: bi giriyim bakiyim nolcak dedim bide baktim banim acilmisdelikafadulden
bilseydim ben de ekşın yapar banlanırdım la :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey hakkat yaa iyiki eksin yapmisiz sırnaşık şey keske biraz daha fazla eksin yapsaydim topic topic gezip baslasaydim eksina:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey
Ben mi kişileri karıştırdım.
Şu nişanlısıyla ilgili konular açan o değil miydi? :uhm:
heeeeee ben galiba o konudan yemistim bani sırnaşık şeysırnaşık şey
bence sen banların kra<liçesisin yafrummm:roflol::roflol::roflol:
nnnneeeeeeeeeeeeyyy:mymeka: o seref bana ait kuzum
var mi su topicte benden baska ban kralicesi ha
:roflol:
vistikk garisi nerde nan
yogsam tr ye mi getti bu kiz sempatiksalakcinni
sırnaşık şey nerdeeeeeee:roflol: bugünü saymazsak daha tam 9 gün var :lepi: tr icin hazirlik yapiyodum balim o alisveris merkezi senin bu alisveris merkezi benim gezip duruom sempatiksalakcinni yarinda büyük ihtimal yokum :gitme:
banının çözüldüğüne alışamamıştır o vıstık garısı akasyam:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeykanka bak dayak geliyo simdi ama haaa Çok üzgünüm çoooksırnaşık şey
ula aramizda bi akilli sen vardin
sen uyma bunlara bidenem bunlar kaka :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
delikafadulden kaka miiii:roflol: kedi uzanamadigi cigere mundar dermis
seninkide o hesap olsa gereksırnaşık şeysırnaşık şey