15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

selam kızlar buraya bi not bırakıcam izninizle
chess bana özel mesj göndermisin kuşum ama
özel mesajın kapalı ya da mesaj kutun dolu
bul yavrukuşum beni önemli...

bu arada iyi akşamlar hatunlar.)

ben z koşundaydm kankazemuszemus
özel hücre mapısı aldm :nazar:

gardiyanım behllüldüü :jeyyar:delikafadulden
şu an hala yanımda.o varken sesimin çıkması mmkün müsengözlerimebaksanab

sorma ya :nazar: 20 sine kadar banlıydım yoksa
hiçte bi şey yapmadık :nazar:
bi kere sabıkalı olmaya gör sengözlerimebaksanab
bakıyolar ekşın varsa forumda, geyik bile yapmamışsak ezberden banlıyolar:nazar:sengözlerimebaksanab
ne z'si la hani a kogusundaydin sırnaşık şey bende b kogusundan a kogusuna elimi uzatip sana ulasmaya calistimda olmadi :1ninca: megerseeem benim kankam z kogusundaymis sırnaşık şeysırnaşık şey hee biliom biliooommm :jeyyar: behlülü benim gardiyanim sandilar:jeyyar: bende haber yolladim dedim la behlül zhebanimin gardiyani:mymeka: benim gardiyanim zirnasigim :smiley-cool: dedim sırnaşık şey

cok haklisin kanka adimiz cikmis 9a inmek bilmez 8e:nazar: sucsuz oldugumuz halde her daim suclu gözüyle bakiyoalr bize:gitme: ufak bi laf etselerde zindana tiksak diye bekliyolar kiyti kösede:1ninca: bize garezleri var anacim:umursamaz: masum oldugumuz halde istemiiler anaciim bizisempatiksalakcinni

sizin hiç suçunuz yok yanı
ınanalım mı nan:jeyyar:
tabee inancan kizaam sempatiksalakcinni biz her daim sucsuzuz:lepi: bizi kandiriyolar hep :gitme: sonrada sucu üstümüze atiyolar:gitme: oysa biz masumuz :umursamaz:sırnaşık şey

sen ne zaman geldin aa inbsan bi geldim der haber eder ya:mymeka: topiğin delisi gelmişşakkıdı
haber ettimya kuzum :mymeka: asil sen hosgeldin demedin:dilcikar: sempatiksalakcinnisırnaşık şey

kızlarrr delikafadulden
vıstıııım opuyorumnanaktan zabanimm opuyorumnanaktan
hoşgeldiniz delikafadulden
siteye girdim bi an beyin şerbetlemesi geçirdim :roflol: habire sayfayı yeniliyorum taa kaç gün öncesini gösteriyo sırnaşık şey :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol:
siz nasıl anladınız gı banınızın açıldığını delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
misafir olarak girdigim icin bi bakiyim dedim:jeyyar: bide ne göriyim rengim gri yerine sari :1shok:dedim allallaa noliii le :1shok: bi giriyim bakiyim nolcak dedim bide baktim banim acilmisdelikafadulden

bilseydim ben de ekşın yapar banlanırdım la :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey hakkat yaa iyiki eksin yapmisiz sırnaşık şey keske biraz daha fazla eksin yapsaydim topic topic gezip baslasaydim eksina:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey

Ben mi kişileri karıştırdım.
Şu nişanlısıyla ilgili konular açan o değil miydi? :uhm:
heeeeee ben galiba o konudan yemistim bani sırnaşık şeysırnaşık şey
bence sen banların kra<liçesisin yafrummm:roflol::roflol::roflol:
nnnneeeeeeeeeeeeyyy:mymeka: o seref bana ait kuzum:nazar: var mi su topicte benden baska ban kralicesi ha:nazar::roflol:

vistikk garisi nerde nan
yogsam tr ye mi getti bu kiz
sempatiksalakcinni
sırnaşık şey nerdeeeeeee:roflol: bugünü saymazsak daha tam 9 gün var :lepi: tr icin hazirlik yapiyodum balim o alisveris merkezi senin bu alisveris merkezi benim gezip duruom sempatiksalakcinni yarinda büyük ihtimal yokum :gitme:

banının çözüldüğüne alışamamıştır o vıstık garısı akasyam:roflol::nazar:
sırnaşık şeysırnaşık şeykanka bak dayak geliyo simdi ama haaa Çok üzgünüm çoooksırnaşık şey

ula aramizda bi akilli sen vardin
sen uyma bunlara bidenem bunlar kaka :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
delikafadulden kaka miiii:roflol: kedi uzanamadigi cigere mundar dermis:nazar: seninkide o hesap olsa gereksırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:
bababab su an ne kadannn mutluyum anlatamammmsempatiksalakcinni
edit yaptigim halde zirnasiklarim hala gitmedi yawwwdelikafadulden vay anasini vayyyyy vay vay vay vayyyyyyyyyyy:roflol: vay vay:roflol: dur zilgitta cekiyim tam olsun lililililililill:roflol: :roflol::roflol: mutluluktan sapittim elleamsempatiksalakcinni:roflol:

ula hangi hain fistik trye gidiyo topik bize kaldi:)) diye etiket ekledi ciksin ortaya:mymeka::dilcikar::roflol:
gitmemi firsatmi bilionuz hainler:dilcikar::roflol::roflol:

haber ettimya kuzum :mymeka: asil sen hosgeldin demedin:dilcikar: sempatiksalakcinnisırnaşık şey

misafir olarak girdigim icin bi bakiyim dedim:jeyyar: bide ne göriyim rengim gri yerine sari :1shok:dedim allallaa noliii le :1shok: bi giriyim bakiyim nolcak dedim bide baktim banim acilmisdelikafadulden

sırnaşık şeysırnaşık şey hakkat yaa iyiki eksin yapmisiz sırnaşık şey keske biraz daha fazla eksin yapsaydim topic topic gezip baslasaydim eksina:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey

nnnneeeeeeeeeeeeyyy:mymeka: o seref bana ait kuzum:nazar: var mi su topicte benden baska ban kralicesi ha:nazar::roflol:

o

ben seni görmedim yafrumm ya ne vuruyon aha ühüüü:sinifsinif:hem senin cezanın bu kadar erken biticeğini hesap edemedim ki ne şanslı hatunsun sen ya ben banlıyken hiç böyle geri dönüşümler yapılmadı sitede pöffffkötükedihüso

ya kızlar gene ben, sizden başka kime sorayım ama , acıyın bana, bi fikrinizi yazıverin, 1,2,3,4,5:1rolleyes:

Hangi Duvar Stickerını Seçerdiniz? - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
bu neymisss kuuuu hemen bakioomm :eek:

ben seni görmedim yafrumm ya ne vuruyon aha ühüüü:sinifsinif:hem senin cezanın bu kadar erken biticeğini hesap edemedim ki ne şanslı hatunsun sen ya ben banlıyken hiç böyle geri dönüşümler yapılmadı sitede pöffffkötükedihüso

sırnaşık şeysırnaşık şeybende sasirdim balim nasil oldu bu is diye delikafadulden ilk defa sans benden yana güldü yaaaaaaaaaaaaa:roflol: dogum günümde banlanmistim kaydirigubbakcemile site insafli cikti sempatiksalakcinni dogum günü hediyesi olarak banimi geri acti sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

chessss tatlisim 2 3 ve 5 arasinda kaldimmmmmmmmm
anket ekle kizzzzzz

sırnaşık şeysırnaşık şeybende sasirdim balim nasil oldu bu is diye delikafadulden ilk defa sans benden yana güldü yaaaaaaaaaaaaa:roflol: dogum günümde banlanmistim kaydirigubbakcemile site insafli cikti sempatiksalakcinni dogum günü hediyesi olarak banimi geri acti sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hadi ya ne zaman doğum günün kuşum iyiki doğdun fıstık iyiki mapusdaşız fıstık balarının devamını dilerim saygılarımı arz ederimdelikafaduldendelikafadulden

nereye kayboldunuz ya yine:mymeka:
fascinatioonnn üffff sana bi nick bulmak lazim nickini yazana kadar canim cikiyor -tatlicadiarzu- kizzzzzzzzzzzzzzzzzzz eksin meksin bulduysan bizede haber verrrrrrrrrrrr:mymeka:yok öyle kendi basina eksin yapmak:dilcikar::roflol:

hadi ya ne zaman doğum günün kuşum iyiki doğdun fıstık iyiki mapusdaşız fıstık balarının devamını dilerim saygılarımı arz ederimdelikafaduldendelikafadulden

ayin 18inde :roflol: buraya ilk düstügünde:jeyyar: demistimya bugün dogum günüm diye:mymeka: daha ne zamandi diyo mannnnaaaaaaaakkk:dilcikar: neyyyyyyyy banlarinin devamini dilerim diyo:roflol: cok saol cok güzel dilekler diliyosun sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey insan derki bundan sonra uslu olmani dilerim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey zaten almis basini gidiyo banlar cezalar bide sen dile tam olsun sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

nereye kayboldunuz ya yine:mymeka:
fascinatioonnn üffff sana bi nick bulmak lazim nickini yazana kadar canim cikiyor -tatlicadiarzu- kizzzzzzzzzzzzzzzzzzz eksin meksin bulduysan bizede haber verrrrrrrrrrrr:mymeka:yok öyle kendi basina eksin yapmak:dilcikar::roflol:

sen bana fasci de kuzum anlarım ben kısalttım al iştehihoyyyt öff hiç ekşın yok ya toplu gidek yaaaa ağzımda bozuldu burda yaww gidekler fa<lan noluyo bana :)))

Son düzenleme:
ayin 18inde :roflol: buraya ilk düstügünde:jeyyar: demistimya bugün dogum günüm diye:mymeka: daha ne zamandi diyo mannnnaaaaaaaakkk:dilcikar: neyyyyyyyy banlarinin devamini dilerim diyo:roflol: cok saol cok güzel dilekler diliyosun sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey insan derki bundan sonra uslu olmani dilerim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey zaten almis basini gidiyo banlar cezalar bide sen dile tam olsun sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

tokat manyağı yaptın amma ya görmedim ki ben onu alsanaalsanasmile ee öyle dilicem tabi ben ban alırsam sen bana hava at sonra dimi tabi iyi dilekte bulunmam hem benden hayırlı dilek bekleme yafrummm ben sevgilime bile yeni telefon aldığında aşkım güle güle kullan daha büyük kavgalara< demiştim ya heheyyttt be neymöişim bendelikafaduldendelikafadulden

sen bana fasci de kuzum anlarım ben kısalttım al iştehihoyyyt öff hiç ekşın yok ya toplu gidek yaaaa ağzımda bozuldu burda yaww gidekler fa<lan noluyo bana :)))
sırnaşık şeysırnaşık şey üzülme yevriiiiiiiiiiimmm bu topice takila takila herkesin agzi bozulduuu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bende normalde böyle konusmazdim la hep niko gacisi alistirdi beni vallaaahh:nazar: neyse zateeen sadece mapisdaslarimla böyle konusuoomm baska yerlerde gayet normalim :smiley-cool: eee kankalarimlada böyle konusmicamda kimle böyle konuscam la fascin garisi :mymeka:sırnaşık şeysırnaşık şey
tokat manyağı yaptın amma ya görmedim ki ben onu alsanaalsanasmile ee öyle dilicem tabi ben ban alırsam sen bana hava at sonra dimi tabi iyi dilekte bulunmam hem benden hayırlı dilek bekleme yafrummm ben sevgilime bile yeni telefon aldığında aşkım güle güle kullan daha büyük kavgalara< demiştim ya heheyyttt be neymöişim bendelikafaduldendelikafadulden

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sus bakim itiraz etme:mymeka: yirsin sonra tokati:mymeka: lülülülülülü tokat deyince aklima zhebanim geldi:nazar: kankaaaaaaa:KK3: la bi zamanlar senide tokat manyagi yaptiydim hatirlion mu:nazar: hey gidi günler heyyyyyyyyy:nazar: 15li mapislara düstügümüz siralardii hey yavrum heyy:nazar: yaaa öyle iste fasciiinnnnnnn sempatiksalakcinni
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey delii yaaa lafa bak sırnaşık şeysırnaşık şey

X