Önce nişanlımla birlikte oluyoruz ama pre... korunmak için yeter mi diye konu açmıştı.
Ortalığı birbirine kattı.
Sonra da nişanlım evlenmeden benimle birlikte olmak istiyor ama benim midem bulanıyor diye konu açtı.
Onun yüzünden banlananlar olmuştu ama şimdi sistem geri dönünce banlar da iptal olmuş.
vışşş benim ilk oğlum gibi desene kaydirigubbakcemile2valla felaket benım esım hiperaktıfmış ona cekmış sanırım:2:
sogan rendeledım arkamı dondumkı tum sekerler yerde hade süpürdüm
domat rendelerken dolap yıne acılmış krakerlerkafamçokkarıştı
allahım kaçıo bıdekafamçokkarıştı
glıo sıcak ya uyumuyo yapma dıom anlamıokaydirigubbakcemile
tum cekmeceler yerde:gitme:
yerler kırıntı dolu süpr süpür elım agrıyo valla avuc ıclerım acıo
tek basına yuetıo cadı:gitme:
2 olsa naparımyasakkelime
çok hareketlı nokıcan senağlamamirmirmirmir
ilk konu neyse de ikinci konu ohaoldumsmile erkekler karşısında bu kadar kendilerini ezdirmeleri kısmı çok kötü yaEvet yaa keşke bazı konularda daha rahat yorun yapsaymışız.
Baksana geri döndü.
Tüh bilsem şu Ayşemcan'la azıcık dalga geçerdim.
Ama hak ediyor hatunklava:
Allahım ya ben vıstık ve bun kadar bıcırık görmedim ya delikafadulden kız bi rahat dur ablası Şeniz sen üzülme biz daha çok buluruz, hele tatil bitsin ne ekşın konular yağar :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:o da kim kız ben bilmiyorum bak kaçırmışım:sinifsinif:
naber kizlar
Allahım ya ben vıstık ve bun kadar bıcırık görmedim ya delikafadulden kız bi rahat dur ablası Şeniz sen üzülme biz daha çok buluruz, hele tatil bitsin ne ekşın konular yağar :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benden iyidir kraliçem koltuktan kalktın ama artık kraliçe değilsinaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3duramıyorum abla ya kanımda var ekşın işte kaydirigubbakcemile3ekşınlar nerde ben orada
çok derin anlamı vardır sarissam anlayana aklinialirimsmileNİko bu "haydaa atilla mayda" ne kız
hoşgeldin kraliçem Şeniznaber kizlar
inan nan aklinialirimsmilesizin hiç suçunuz yok yanı
ınanalım mı nan:jeyyar:
biz hep masumduk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hehehehehehe masumuz diyon yaniiii
behlül varken sesinin çıkmaması normal yapışmıştır dudaklarına ee ne de olsa öpmeye alıştı bihterden kaydirigubbakcemile3
kızlarrr delikafadulden
vıstıııım opuyorumnanaktan zabanimm opuyorumnanaktan
hoşgeldiniz delikafadulden
siteye girdim bi an beyin şerbetlemesi geçirdim :roflol: habire sayfayı yeniliyorum taa kaç gün öncesini gösteriyo sırnaşık şey :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol:
siz nasıl anladınız gı banınızın açıldığını delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
dedim Allah Allah taa ne zamanda kalmış dedim sayfayı yeniliyorum baktım hala aynı sempatiksalakcinni itibar puanlarım da gitmiş iyi mibare 10 ceza puanım da gitseydi :roflol::roflol::roflol::roflol:
haksız yere haybeden banlananlara sistem de dayanamadı isyan etti vay be
böhüüü senağlama akasiya gelninime peşpeşe sorduğum sorular da gitmiş vıyyyy :a015: gettiii ne güzel hatıra olacaktı vıyyyy senağlama
hoşgeldin kraliçem Şeniz
inan nan aklinialirimsmile
yapıştm tabidelikafaduldenaklinialirimsmile
geçmiş elimekaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
misafir olarak dolanıyodm dünden beri sempatiksalakcinni
bi de bAktm la o ne :1shok: anamm vıstığn banı açılmış delikafadulden
laa dedim bunu affettiyse beni de affeder
ne de olsa kankayz aynı andaa tutuklandk olumunekankayizsmile
ve girdim foruma.yorum yazabildim :lepi:
işte hikayem bu
nikonum çöker sistem tabi sempatiksalakcinni
adminler neye kızdıysa artık
banlandğm gece körli 1,kazen 4 msj göndermişeyvahedigeldismile:roflol::roflol::roflol:
suçum neydi öle bilmiyorumkismile:tomato::tomato:
foruma girdim msjlar yok :gitme:
replerde uçmuş mafoldumben
ekşınlarda ne rep toplamıştm oysa delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ee sistm çöktü tabi sengözlerimebaksanab
alma mazlumun ahınısempatiksalakcinnidelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ben mi kişileri karıştırdım.
Şu nişanlısıyla ilgili konular açan o değil miydi? :uhm:
hih :dilcikar:
ben bu topikin kralicesiyim zati
hih :dilcikar:
ben bu topikin kralicesiyim zati
ayşemcann konusuna ben yazdm aç yap miden bulanıyosa,gerçi bu kezde açlıktan yapamzsn diye:roflol::roflol::roflol::roflol:
Locada yazmış açken daha iyi yerler birbirlerini :roflol::roflol::roflol::roflol:
kraliçam Şeniz
tam gaz döndük hemdehos bulduk nikonum nabersin bakim
bizim zibin ve vistik sahala geri donmus :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
heralde yanee alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler:jeyyar:delikafaduldenkazen bana bi daha ban verirse artık ne olur bilemem yani ahım yerde kalmaz ahh ahh:roflol:
yuh ne 5 tane uyarısı lainan nan aklinialirimsmile
yapıştm tabidelikafaduldenaklinialirimsmile
geçmiş elimekaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
misafir olarak dolanıyodm dünden beri sempatiksalakcinni
bi de bAktm la o ne :1shok: anamm vıstığn banı açılmış delikafadulden
laa dedim bunu affettiyse beni de affeder
ne de olsa kankayz aynı andaa tutuklandk olumunekankayizsmile
ve girdim foruma.yorum yazabildim :lepi:
işte hikayem bu
nikonum çöker sistem tabi sempatiksalakcinni
adminler neye kızdıysa artık
banlandğm gece körli 1,kazen 4 msj göndermişeyvahedigeldismile:roflol::roflol::roflol:
suçum neydi öle bilmiyorumkismile:tomato::tomato:
foruma girdim msjlar yok :gitme:
replerde uçmuş mafoldumben
ekşınlarda ne rep toplamıştm oysa delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ee sistm çöktü tabi sengözlerimebaksanab
alma mazlumun ahınısempatiksalakcinnidelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çok şanslı garılar dicem ama arkilerimiz geldi biz de çok şanlıyım akasiyam :dance: sositososito :roflol:hos bulduk nikonum nabersin bakim
bizim zibin ve vistik sahala geri donmus :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bence sen banların kra<liçesisin yafrummm:roflol::roflol::roflol:
bak birbirni yemek diyince orda durucaksı bencede aç karnına daha güzel yerlerdi delikafaduldentüh ya kaçırdım o konuyudelikafadulden
yavrim o bi marifet ister sempatiksalakcinni
öyle her banlanan kraliça olmaz
yetenek işi:içelim:
nasıl yiycekler acaba aklinialirimsmiledelikafadulden
haşlama mı,ızgara mı :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: