ben z koşundaydm kankazemuszemusgarular editlenilince bile zirnasiklarim gitmiyo delikafadulden kazen sesimi duyup smilleri tamir etmis galiba delikafadulden
hadi yine ucuz kurtuldunuz bakalım :lepi: :lepi: :enbuyukkk:
hehehehehe naniknanik naniknanik bütün deliller yok oldu haaaaa sempatiksalakcinni
ben z koşundaydm kankazemuszemus
özel hücre mapısı aldm
gardiyanım behllüldüü :jeyyar:delikafadulden
şu an hala yanımda.o varken sesimin çıkması mmkün müsengözlerimebaksanab
sorma ya20 sine kadar banlıydım yoksa
hiçte bi şey yapmadık
bi kere sabıkalı olmaya gör sengözlerimebaksanab
bakıyolar ekşın varsa forumda, geyik bile yapmamışsak ezberden banlıyolarsengözlerimebaksanab
evet kizzz :dance: kavustuk sonunda:dance:
aman susun mapisdan kactigimi kimse duymasin sempatiksalakcinni
ben z koşundaydm kankazemuszemus
özel hücre mapısı aldm
gardiyanım behllüldüü :jeyyar:delikafadulden
şu an hala yanımda.o varken sesimin çıkması mmkün müsengözlerimebaksanab
sorma ya20 sine kadar banlıydım yoksa
hiçte bi şey yapmadık
bi kere sabıkalı olmaya gör sengözlerimebaksanab
bakıyolar ekşın varsa forumda, geyik bile yapmamışsak ezberden banlıyolarsengözlerimebaksanab
kızlarrr delikafadulden
vıstıııım opuyorumnanaktan zabanimm opuyorumnanaktan
hoşgeldiniz delikafadulden
siteye girdim bi an beyin şerbetlemesi geçirdim :roflol: habire sayfayı yeniliyorum taa kaç gün öncesini gösteriyo sırnaşık şey :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol:
siz nasıl anladınız gı banınızın açıldığını delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
dedim Allah Allah taa ne zamanda kalmış dedim sayfayı yeniliyorum baktım hala aynı sempatiksalakcinni itibar puanlarım da gitmiş iyi midelikafaduldendelikafaduldenbeyin şerbetlemesi mi geçirdiN hahaha ay koptum ya bende bende beyin foşlaması geçirdim çünkü görünce beynimden kaynar sular döküldü:roflol::roflol: bir baktım bütün geyiklerim yokk o kadar hepsi silinmiş ve eskiye dönmüş
aynen senin gibi deliye dönerek sempatiksalakcinni sorma emcoyum niler çektim kaydirigubbakcemilekız nıko en 2 bebeke nasıl baktın delırcem he durmuyo hıc sempatiksalakcinni
dedim Allah Allah taa ne zamanda kalmış dedim sayfayı yeniliyorum baktım hala aynı sempatiksalakcinni itibar puanlarım da gitmiş iyi mibare 10 ceza puanım da gitseydi :roflol::roflol::roflol::roflol:
haksız yere haybeden banlananlara sistem de dayanamadı isyan etti vay be
böhüüü senağlama akasiya gelninime peşpeşe sorduğum sorular da gitmiş vıyyyy :a015: gettiii ne güzel hatıra olacaktı vıyyyy senağlama
aynen öyle gibi oldu ya çok garip sempatiksalakcinni bugün ayı kaç konsantre olamadım fisfisfisKızlar ne olmuş yaa siz bir şey anladınız mı?
Zaman makinesi mi icat edildi?
Gitmişken biraz daha gerilere gitseydik bari sempatiksalakcinni
bilseydim ben de ekşın yapar banlanırdım la :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:evet ya haksızlık işte benimde itibar puanlarım gitmiş ceza puanım duruyo senağlama
aynen senin gibi deliye dönerek sempatiksalakcinni sorma emcoyum niler çektim kaydirigubbakcemile
tek çocuk olduğu için tadını çıkar doya doya geçir zamanlarını az kaldı 1,5 yaşındayken herşey oturuyor rayına, enn güzel zaman 1,5 yaştan sonraki zaman, sabrediceksin gülüm olumunekankayizsmile
napıyo fıstık huysuzlanıyor mu cimcime kaydirigubbakcemile3
bilseydim ben de ekşın yapar banlanırdım la :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Evet yaa keşke bazı konularda daha rahat yorun yapsaymışız.
Baksana geri döndü.
Tüh bilsem şu Ayşemcan'la azıcık dalga geçerdim.
Ama hak ediyor hatunklava:
o da kim kız ben bilmiyorum bak kaçırmışım:sinifsinif:
Ben mi kişileri karıştırdım.
Şu nişanlısıyla ilgili konular açan o değil miydi? :uhm: