15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

yuh ne 5 tane uyarısı la:nazar: sankim size uyarı vermekten sistemle ilgilenememişler ondan çökmüş gib ha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çok şanslı garılar dicem ama arkilerimiz geldi biz de çok şanlıyım akasiyam :dance: sositososito :roflol:

kazen bi süre ilglenmez bizle:nazar:
coşun gari
:hooray::teytey::roflol::roflol::roflol:

ee tabi canım bizim yaptığımız da beceri gerektiren bişi doğru diyosun her lafa vericek bi cevabın olucak ki banı hakedesin naber kazen çok akıllıyız bi kerem:dilcikar:
yemeğe gelince bence sulu yemek olarak yerler onlar birbirlerini anladın sen onuaklinialirimsmile:jeyyar:

maşşallah o dediklernin fazlasıyla bizde var:roflol::roflol:
fırıncı küreği gibi dilimiz var naniknanik:roflol::roflol::roflol::roflol:

sulu yerler hee delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen varya sen aklinialirimsmile çakaalll :jeyyar: aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
bendensin :içelim:
az değilsin
anladm tabe
:eek::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

maşşallah o dediklernin fazlasıyla bizde var:roflol::roflol:
fırıncı küreği gibi dilimiz var naniknanik:roflol::roflol::roflol::roflol:

sulu yerler hee delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
sen varya sen aklinialirimsmile çakaalll :jeyyar: aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
bendensin :içelim:
az değilsin
anladm tabe
:eek::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

IQ yüksek bebeğim naparsın yadelikafadulden dilimize gelince doğru dedin ya bizde ki dil fırıncı küreğinden de büyüktür 43 numara papuç anca denk gelir pabuçla eşleştirisek:roflol::roflol:

kraliçam Şeniz

ban kralicesi
al saga biyihlidan
kro%20%2819%29.png

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bence sen banların kra<liçesisin yafrummm:roflol::roflol::roflol:
daha ban kralicesi olamadim,
hele du benimde onumde ne kraliceler var :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tam gaz döndük hemde :KK3:
ceza puanım gitti delikafadulden:teytey:
ne ekşınlar yapcam gördelikafadulden
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
çok şanslı garılar dicem ama arkilerimiz geldi biz de çok şanlıyım akasiyam :dance: sositososito :roflol:
bunlarin basina talih kusu kondu resmen :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hos geldin aslicim :smiley-cool:

IQ yüksek bebeğim naparsın yadelikafadulden dilimize gelince doğru dedin ya bizde ki dil fırıncı küreğinden de büyüktür 43 numara papuç anca denk gelir pabuçla eşleştirisek:roflol::roflol:

geberdim:roflol::roflol::roflol::roflol:

banının çözüldüğüne alışamamıştır o vıstık garısı akasyam:roflol::nazar:

h.b akasymm bende boyna ceza alıyom banım yakındır aysemcanın konusnda en guzel yorum bnmd fasulye:KK1:guclubacismile

ula aramizda bi akilli sen vardin
sen uyma bunlara bidenem bunlar kaka :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

geberdim:roflol::roflol::roflol::roflol:

bende yarıldım valla ama haksızmıyım canım sulu şeftali gibi hahahahahahadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

h.b akasymm bende boyna ceza alıyom banım yakındır aysemcanın konusnda en guzel yorum bnmd fasulye:KK1:guclubacismile

korkma yavriim banned amcandan :roflol::roflol::roflol:bi kere banlan alışırsn :1hug:
senide görmek isteriz pistlerde
:roflol::roflol::roflol:

ula aramizda bi akilli sen vardin
sen uyma bunlara bidenem bunlar kaka :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ama eksın görunce daayanamom o asagıda 30 küsür kişi okuyo yorm ypmıyo ya nasıl duruyolar hayret ben yapamıyom:KK1::KK1::KK1:

korkma yavriim banned amcandan :roflol::roflol::roflol:bi kere banlan alışırsn :1hug:

pistler bulusruzzz:eek::KK1:

bende yarıldım valla ama haksızmıyım canım sulu şeftali gibi hahahahahahadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

van minit:jeyyar:
van minit :jeyyar:
şeftali hee :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
puhahaaadelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
porsumuş şeftalidelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
süpersin
kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol::roflol:
yogsam unuttu mu mapustan ciktigini :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

olabilirsempatiksalakcinni
la vıstıık gelsene la:KK3:
çınlattık kulaklarını
boshayallersmileŞeniz:nazar:

valla alırım anahtarınızı ona göre ban prensesi olma yolundayım o pistler benim izlerimle şekillenicekdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi:

van minit:jeyyar:
van minit :jeyyar:
şeftali hee :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
puhahaaadelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
porsumuş şeftalidelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
süpersin
kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol::roflol:

:nazar:

hahahahdelikafaduldenvan munit ha tayyip gördüm seni pörsümüş şeftali midelikafaduldendelikafaduldenbak ağzınmı açtırtıcaksın ama zebani ha tirbiyem müsade etmiyo devamına onların hertarafı porsuze nolur la su sudur çok sulu ki konuların değeri belli:kedi::roflol::roflol:

X