15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

garular editlenilince bile zirnasiklarim gitmiyo delikafadulden kazen sesimi duyup smilleri tamir etmis galiba delikafadulden
ben z koşundaydm kankazemuszemus
özel hücre mapısı aldm :nazar:

gardiyanım behllüldüü :jeyyar:delikafadulden
şu an hala yanımda.o varken sesimin çıkması mmkün müsengözlerimebaksanab

hadi yine ucuz kurtuldunuz bakalım :lepi: :lepi: :enbuyukkk:

hehehehehe naniknanik naniknanik bütün deliller yok oldu haaaaa sempatiksalakcinni

sorma ya :nazar: 20 sine kadar banlıydım yoksa
hiçte bi şey yapmadık :nazar:
bi kere sabıkalı olmaya gör sengözlerimebaksanab
bakıyolar ekşın varsa forumda, geyik bile yapmamışsak ezberden banlıyolar:nazar:sengözlerimebaksanab

bakıyolar ekşın varsa forumda, geyik bile yapmamışsak ezberden banlıyolar:nazar:sengözlerimebaksanab

hehehehehehe masumuz diyon yaniiii :KK1: :KK1:

gız ugur böcuk sende ne cene varmış kac yazıo orda de bakım hele msj sayını okuymaıomakannehir

behlül varken sesinin çıkmaması normal yapışmıştır dudaklarına ee ne de olsa öpmeye alıştı bihterden kaydirigubbakcemile3

kızlarrr delikafadulden
vıstıııım opuyorumnanaktan zabanimm opuyorumnanaktan
hoşgeldiniz delikafadulden
siteye girdim bi an beyin şerbetlemesi geçirdim :roflol: habire sayfayı yeniliyorum taa kaç gün öncesini gösteriyo sırnaşık şey :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol:
siz nasıl anladınız gı banınızın açıldığını delikafadulden :roflol::roflol::roflol:

kızlarrr delikafadulden
vıstıııım opuyorumnanaktan zabanimm opuyorumnanaktan
hoşgeldiniz delikafadulden
siteye girdim bi an beyin şerbetlemesi geçirdim :roflol: habire sayfayı yeniliyorum taa kaç gün öncesini gösteriyo sırnaşık şey :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol:
siz nasıl anladınız gı banınızın açıldığını delikafadulden :roflol::roflol::roflol:

delikafaduldendelikafaduldenbeyin şerbetlemesi mi geçirdiN hahaha ay koptum ya bende bende beyin foşlaması geçirdim çünkü görünce beynimden kaynar sular döküldü:roflol::roflol: bir baktım bütün geyiklerim yokk o kadar hepsi silinmiş ve eskiye dönmüş

delikafaduldendelikafaduldenbeyin şerbetlemesi mi geçirdiN hahaha ay koptum ya bende bende beyin foşlaması geçirdim çünkü görünce beynimden kaynar sular döküldü:roflol::roflol: bir baktım bütün geyiklerim yokk o kadar hepsi silinmiş ve eskiye dönmüş
dedim Allah Allah taa ne zamanda kalmış dedim sayfayı yeniliyorum baktım hala aynı sempatiksalakcinni itibar puanlarım da gitmiş iyi mi :KK3: bare 10 ceza puanım da gitseydi :nazar: :roflol::roflol::roflol::roflol:
haksız yere haybeden banlananlara sistem de dayanamadı isyan etti vay be:nazar:
böhüüü senağlama akasiya gelninime peşpeşe sorduğum sorular da gitmiş vıyyyy :a015: gettiii ne güzel hatıra olacaktı vıyyyy senağlama

Kızlar ne olmuş yaa siz bir şey anladınız mı?
Zaman makinesi mi icat edildi?
Gitmişken biraz daha gerilere gitseydik bari sempatiksalakcinni

kız nıko en 2 bebeke nasıl baktın delırcem he durmuyo hıc sempatiksalakcinni
aynen senin gibi deliye dönerek sempatiksalakcinni sorma emcoyum niler çektim kaydirigubbakcemile
tek çocuk olduğu için tadını çıkar doya doya geçir zamanlarını az kaldı 1,5 yaşındayken herşey oturuyor rayına, enn güzel zaman 1,5 yaştan sonraki zaman, sabrediceksin gülüm olumunekankayizsmile
napıyo fıstık huysuzlanıyor mu cimcime kaydirigubbakcemile3

dedim Allah Allah taa ne zamanda kalmış dedim sayfayı yeniliyorum baktım hala aynı sempatiksalakcinni itibar puanlarım da gitmiş iyi mi :KK3: bare 10 ceza puanım da gitseydi :nazar: :roflol::roflol::roflol::roflol:
haksız yere haybeden banlananlara sistem de dayanamadı isyan etti vay be:nazar:
böhüüü senağlama akasiya gelninime peşpeşe sorduğum sorular da gitmiş vıyyyy :a015: gettiii ne güzel hatıra olacaktı vıyyyy senağlama

evet ya haksızlık işte benimde itibar puanlarım gitmiş ceza puanım duruyo senağlama

Kızlar ne olmuş yaa siz bir şey anladınız mı?
Zaman makinesi mi icat edildi?
Gitmişken biraz daha gerilere gitseydik bari sempatiksalakcinni
aynen öyle gibi oldu ya çok garip sempatiksalakcinni bugün ayı kaç konsantre olamadım fisfisfis
evrende geriye dönüş yapmış gibiyiz bünyem bi tuhaf oldu:nazar:
mehtabımın kaza topiki yok, keşke onun kaza anını da geri alabilseydik, kazayı hiç yaşamamış olsaydı kuzum :gitme:

aynen senin gibi deliye dönerek sempatiksalakcinni sorma emcoyum niler çektim kaydirigubbakcemile
tek çocuk olduğu için tadını çıkar doya doya geçir zamanlarını az kaldı 1,5 yaşındayken herşey oturuyor rayına, enn güzel zaman 1,5 yaştan sonraki zaman, sabrediceksin gülüm olumunekankayizsmile
napıyo fıstık huysuzlanıyor mu cimcime kaydirigubbakcemile3

valla felaket benım esım hiperaktıfmış ona cekmış sanırım:2:
sogan rendeledım arkamı dondumkı tum sekerler yerde hade süpürdüm
domat rendelerken dolap yıne acılmış krakerlerkafamçokkarıştı
allahım kaçıo bıdekafamçokkarıştı
glıo sıcak ya uyumuyo yapma dıom anlamıokaydirigubbakcemile
tum cekmeceler yerde:gitme:
yerler kırıntı dolu süpr süpür elım agrıyo valla avuc ıclerım acıo:kızgın:
tek basına yuetıo cadı:gitme:
2 olsa naparımyasakkelime
çok hareketlı nokıcan senağlamamirmirmirmir

bilseydim ben de ekşın yapar banlanırdım la :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Evet yaa keşke bazı konularda daha rahat yorun yapsaymışız.
Baksana geri döndü.
Tüh bilsem şu Ayşemcan'la azıcık dalga geçerdim.
Ama hak ediyor hatun :eek:klava:

X