15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ne eksını kızzz ahanda benı merak edenler avatarıma baksın
amannn yarabbiiidelikafadulden gizzzzz bütün kk tanicak bundan sonra seni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey amma cesaretlisin sırnaşık şeysırnaşık şey
Ula bura ne mis topikmiş hele sempatiksalakcinni :lepi:

burasi mapisdaslar toplulugunun topigi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sendemi mapisdassin yoksa hosgeldiiinn :lepi:

shekerkizcandyyyyyyyy delikafadulden allah canini almasin yiyemeyecign muzu soyma demis yaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden:roflol::roflol::roflol: manyaksin kizim sen:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ben her daim mapısdaş potansiyeli bir üye kişiliğim kuzular sempatiksalakcinni

Ben her daim mapısdaş potansiyeli bir üye kişiliğim kuzular sempatiksalakcinni

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bi kerede hayir o potansiyel bende yok veya yok ben hic mapis yatmadim denilse disimi kircam vallahh sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykac kez mapis yattin de bakem :jeyyar: 1-2 dersen dalarim ama ona göre sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

la emcoy allah canini almasinnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: eksinli konuda bile halaaaaaaaa etket muhabbeti yapmis manyak yaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol: kazen hakli valla biz uslanmicaz:roflol::roflol: saka maka bi yana iyiki kacirmisim eksini yawwww pisi pisine giderdim yoksaakannehir rahsan affida cikmazdiki bidaha araniza geri dönüyümsempatiksalakcinni:roflol::roflol:

geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim zemuszemus
ayyyyyyyyyy banim acilmis ne kadan sevindim ne kadannnnn sevindim anlatamam
ama replerim gitmis, bütün konularda son yazilanlar gitmis
o kadar yorum yapmistim dert bölümündekilere fln simdi nolmus yaaaaaa bosa mi gitti hepsiii:S:S:S
neyse dua ediyimde farkina varip banimi acmasinlar sempatiksalakcinni

çıkmışım mapıstandelikafadulden:roflol::roflol:
yazdıklarımı görmeden hayatta inanmam çıktığımasempatiksalakcinnidelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
açılmış banım:dance::teytey::icecream:
kazen buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…