15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

hec canim sen kime ne zalan cevpa verdin yeni gelin gibi suzulyon sen anca :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

dogum yaptim da ondan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kro%20%2832%29.gif

ula valla hep bi bosluk vardi bi yanimda
heral kazenbana kiyamadi :ecrin_bebek: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

haat babasi bile agladi kk nin
tutturmuslar bi spermdir gidiyo nan
kimin eline kiminin bacagina bulasiyo:roflol:

asla vermem cvp neyim :nazar:
formatıma ters sempatiksalakcinnişakkıdı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
la sorular tam haydar dümenlik delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kazen,haydar amcayı transfer etse yaaklinialirimsmile:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yılın transferi olur allama
delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

foratıma ters sempatiksalakcinnişakkıdı:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:
la sorular tam haydar dümenlik delikafadulden:roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:
kazen,haydar amcayı transfer etse yaaklinialirimsmile:jeyyar::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
delikafadulden:roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:

ula dumen bile bunlara care bulamaz cunku ne dersen de
kendi dediklerinden sasmiyorlar
ne sperm meraklisi varmis nan abowww delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ula dumen bile bunlara care bulamaz cunku ne dersen de
kendi dediklerinden sasmiyorlar
ne sperm meraklisi varmis nan abowww delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

düşünsene ne eğlence çıkardı bize delikafadulden
dümen ne dalgaya alırdı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
haydar dumenin dumenleri olurdu o zaman :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
geberdim delikafadulden
vurma tası kafama la
:mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

jakuziye ne dersin kurban
jacuzzi.gif

la zhebani allah seni napmasin:mymeka: niko kilikli:mymeka: doldurdukca doldur smilleri :mymeka::mymeka::mymeka:
yok bilmeeeooom basur masur sempatiksalakcinni sayende ögrenmis oldum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey iyyyyyyyyyy igreeeeeennccc fotosuda mi varrrrrrrr sırnaşık şeysırnaşık şey aman yarabbiiii arkadasinami göstermiiiiiiiiiiiiissssssakannehir ne günlere kaldik yaaaaaawwwwwwwsırnaşık şeysırnaşık şey dizi bu muydu yanisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey neyse ben o diziyide bi okuyum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

neyse bak bu sefer yoktum o yüzden affettim:nazar: ama bidaha tekrarlanirsa kafani kirarim:mymeka:
sırnaşık şeysırnaşık şey forumu güncelledikten sonra ilk toplu katliamini yine mapisdaslara yapcak heeee sempatiksalakcinni vay anasiniii:nazar:
mapislari iyi restore etmismi bari sempatiksalakcinni gecen sefer cokkk pisti o ne öyle iygggg sempatiksalakcinni patrona reco ettiydim la patron bu ne bicim mapis :1ninca: siz böyle mi hizmet edionuz hükümlülerinize:nazar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
vayyyyyyyyttt beeeeeeeee aferin sana patronun sözünüde dinlermis sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey patron sus dese dinlemicez zaten sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey varya kazen bi günlügüne ne tür eksin yaparsnaiz yapin ban yemiceniz dese varyaaaaaaaaaadelikafadulden kknin halini düsünemiyom bile delikafadulden ayyyyyyyyhhh heveslendim la simdiiii sempatiksalakcinni cidden kazene desekte bi günlügüne bizi görmezden gelse mi acep -tatlicadiarzu- sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hoşgeldin aslıcım opuyorumnanaktan

banada müsade kızlar sabah iş var malum yine -tatlicadiarzu-
iyi geceler :KK3:
Şeniz Şeniz

ben gidip bi duş alaym yarın dikişler alıncak
kolum felaket şişmiş yabilmiyorumkismile
niye böyle oldumafoldumben
umarm bi şey çıkmaz kızlar
:sinifsinif:
:S oyy cnm cidden kolun nasil oldu yaa:S:S:S ins iyilesir hemencecik

fistik hepsini okudunmu nan konularin
yok la nerde benimkiyle konusuom :nazar: bi yandanda size laf yetistirmeye calisiyom sempatiksalakcinni farketmissinizdir zaten nikon gibi yavasladigimi sempatiksalakcinni

formatıma ters sempatiksalakcinnişakkıdı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
la sorular tam haydar dümenlik delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kazen,haydar amcayı transfer etse yaaklinialirimsmile:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nohaaaaa delikafadulden yilin olayiiiiiiiiiiidelikafadulden
vay anasini düsüncesi bile yetiyo la:nazar: ne eksinler yaprdik demi :nazar: kazen haydar dümeni istiyoruz :enbuyukkk::enbuyukkk: hadi protesto yapalim sempatiksalakcinni kazende cok takarya bizi :nazar: neyse caktirma:lepi:
zhebani kaçar:KK1:bayanssulusmile
iyi geceler mapısdaşlarolumunekankayizsmile
:KK3::KK3:

bana şans dileyin kolum için kızlar:a015:
:a015::a015: insss cabuk iyilesirsin balim :a015::a015:
naber kızlar yatmadan bi bakim dedımboshayallersmile

:KK3:nolsuuuuun eksini kacirdim :umursamaz: senden nbr

X