Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay kızlar bu teknik sorun size yaradı
site eskiye dönmüş.bi problemden dolayı
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14248737#post14248737
insan bi hoşgeldn dder :mymeka:
hiç mi özlemediniz beni :sinifsinif:
Kazen,
özür dilemene gerek yok.delikafaduldençıktık mapıstan yeter bizeŞenizşutarafagittibuyrunnnnnnnnn
ha sorun varmış bende diyorum nereye gitti o kadar yorumum 16sına gelmiş girişim diyekaydirigubbakcemile3kazen bak bizi üzme ahımız tutuyo gördün mü ban veriyosun üzülünce böyle oluyo:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim zemuszemus
ayyyyyyyyyy banim acilmis ne kadan sevindim ne kadannnnn sevindim anlatamam
ama replerim gitmis, bütün konularda son yazilanlar gitmis
o kadar yorum yapmistim dert bölümündekilere fln simdi nolmus yaaaaaa bosa mi gitti hepsiii:S:S:S
neyse dua ediyimde farkina varip banimi acmasinlar sempatiksalakcinni
çıkmışım mapıstandelikafadulden:roflol::roflol:
yazdıklarımı görmeden hayatta inanmam çıktığımasempatiksalakcinnidelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
açılmış banım:dance::teytey::icecream:
kazen buyrunnnnnnnnn
evet kizzz :dance: kavustuk sonunda:dance:
aman susun mapisdan kactigimi kimse duymasin sempatiksalakcinni
hoşbulduk yavrim kaydirigubbakcemile5hoşgeldin yavrum özlemez olurmuyuz birimiz olmadan sessiz kalır sitekaydirigubbakcemile5
hoşbulduk balımzebos h.g tatlımm
haksız yere banladı ahımız tuttudelikafaduldenha sorun varmış bende diyorum nereye gitti o kadar yorumum 16sına gelmiş girişim diyekaydirigubbakcemile3kazen bak bizi üzme ahımız tutuyo gördün mü ban veriyosun üzülünce böyle oluyo:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk anacım:hulya:buyrun bacılar bayanssulusmile
zeboş hoşgeldın bacım
vıstık sendeopuyorumnanaktan
hoşbuldk uğurum Şenizaaa zebanıı h geldın hacı
nırelerdesın
özledık senı:sinifsinif:
bukez suçsuzdum abla sempatiksalakcinni
anaaaa bizim kaçaklar gelmişler buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
uslu durun kızlarrrrr artık sempatiksalakcinni
evet kizzz :dance: kavustuk sonunda:dance:
aman susun mapisdan kactigimi kimse duymasin sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni abla dedik bagrimiza bastik senin su yaptigina bak :2: yürü yürü durma hic hemen söyle:dilcikar:sempatiksalakcinni haber ver hadi ama sistem forumu geriye aldigi icin ban almami gerektiricek bi durumda kalmadi ortada sempatiksalakcinni delillerde yok edildigine göre yasasiiinnnn kötülükkkk kötükedihüsosırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
haber veremmi istermisin sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
hb yevrim nasildi mapisda günler :1ninca: seni göremedim la sen hangi kogustaydin a kogusundaydin elleam sesin geliyodu bi ara sonra bide baktim sesin kesilmis sırnaşık şeysırnaşık şeyhoşbulduk yavrim kaydirigubbakcemile5
hoşbulduk balım
haksız yere banladı ahımız tuttudelikafadulden
hoşbulduk anacım:hulya:
hoşbuldk uğurum Şeniz
bende özedim sizlei opuyorumnanaktan
kazen mapısa tıkmıştı,çıktıkkaydirigubbakcemile2
kazen
kanka hoşgeldin bayanssulusmileŞeniz
hoşbulduk yavrim kaydirigubbakcemile5
hoşbulduk balım
haksız yere banladı ahımız tuttudelikafadulden
hoşbulduk anacım:hulya:
hoşbuldk uğurum Şeniz
bende özedim sizlei opuyorumnanaktan
kazen mapısa tıkmıştı,çıktıkkaydirigubbakcemile2
kazen
kanka hoşgeldin bayanssulusmileŞeniz
sempatiksalakcinni abla dedik bagrimiza bastik senin su yaptigina bak :2: yürü yürü durma hic hemen söyle:dilcikar:sempatiksalakcinni haber ver hadi ama sistem forumu geriye aldigi icin ban almami gerektiricek bi durumda kalmadi ortada sempatiksalakcinni delillerde yok edildigine göre yasasiiinnnn kötülükkkk kötükedihüsosırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hb yevrim nasildi mapisda günler :1ninca: seni göremedim la sen hangi kogustaydin a kogusundaydin elleam sesin geliyodu bi ara sonra bide baktim sesin kesilmis sırnaşık şeysırnaşık şey