15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

deme ya :gitme: ula yavaş yavaş desene ne gözümü korkutuyorsun :mymeka:
dua et banlanıcam yoksa çekerdim kulanı :mymeka: kpss nasıl geçti bakim kaydirigubbakcemile
zebanim naptı acaba sınavda bayanssulusmile

Kpss ye girdim çıktım
Ben mi ona girdim o mu bana pek kestiremedim:roflol:

:1shok:yapma yaww o kadan vahimmi durum :1shok:

Kızım muzları okumadın mı?:roflol::roflol:

sus :mymeka:
aalan vıstı
tam zopalıksn :mymeka:
-2000 az sana -5000 olsn moralin gel anlaşakvereliniortak
aahaahaa eselline kurban olim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tutmayın gebercem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yapma ya :2: eşimin de eh işte gamyoncuiremsu
ben bi şe etmiyom
işte hep o ösym :mymeka: delikafadulden

ay niko kadının bi konusu var
kocası basurunu çekip,kadının kız arkadaşına göstermiş:roflol::roflol:
basur ne lan sempatiksalakcinni cabuk aciklama yap:mymeka: hangi konu kimin konusu kimin kocasi kimin arkadasi hepsini anlat:mymeka:
:mymeka:heirifni üzemion ama vistigini üzüyon naber :çok üzgünüm: zaten surda kaldi iki haftam ondan sonra 1 ay yokum :a015: cok özlicen beni coooook:dilcikar::mymeka::dilcikar:

:mymeka:Nan neden yoktun sen?
İyi ya mapısa düşmekten kurtuldun:roflol:
geziyodum bacim nerden bilcem eksin olcani sırnaşık şey bilsem hic gider miydim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

anam şu ekşınlı konuların linklerini bi zahmet versenize bi bakayım çorbada tuzum olacak mı kaydirigubbakcemile3
üff akşamları kkya girmek ne kötü, tüm ekşınlar öğlen oluyor :a015: :a015:
biyihlim verdi linkleri biraz önce bacimmm aklinialirimsmile

evde deeldim be kuzuum yoksa benden kacmazdi vallah :çok üzgünüm: vah vah kiyamam sana :mymeka: pis yalanci :mymeka: madem bensiz eksin yapamadin o zaman niye hala banlanmadim dion :mymeka::mymeka:

sen nerdeydin anacım
ekşın vardı
yapmayn böyle olmyo biz bi takımız
vıstık garısı saada diyom :mymeka:
beraber ekşın yapar,beraber banlanırız sositososito
anca beraber kanca beraber :içelim: bosu bosuna 15li mapisdas kankalari dememisler bize :smiley-cool: valla 15liden sonra aliskanlik haline geldi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ama bu sefer bensiz gittiniz naber:mymeka: gani beraberdi hersey:mymeka::dilcikar: insan eksin yapmaz bekler beni ben gelince hep beraber yapariz eksin:mymeka:

ekşınmı vardı :umursamaz: :a015: :gitme:
bende yoktum be fıstıkcanım :gitme:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yanliz degilim demekk :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Kpss ye girdim çıktım
Ben mi ona girdim o mu bana pek kestiremedim:roflol:

Kızım muzları okumadın mı?:roflol::roflol:
ohaaaaaaaaaaaaadelikafadulden koptuuuuuuuuuuuuuuuuuumsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yok la nasil okuyum cenenizden firsat olmuyoki:mymeka: az susunda okuyup geliyim-tatlicadiarzu-sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
offff sus sussss moralimi kelimelerle rakamlarla anlatmaya takatim yetmiyo bide sen üstüme gelme gari ben güzelim eksini kacirmisim bide sen bana kizion:mymeka::mymeka:

az yavasinda su konuyu bi okuyum yaaawwww:roflol::roflol:

vıstık garısı
basur ne bilmiyon mu senaklinialirimsmiledelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol:
totoda çıkan yaradır aklinialirimsmilesempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-
görsellerde resmi bile var olumdelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nefertynin kocasının basuru varmış onu diyozdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:naniknanik

he şey anca beraber tabi ayıpsn kanka:mymeka:
ama sende yoktun kk ekşın doldusempatiksalakcinni
piste bi çıkalım dedik sositosositohihoyyytdelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
bi de kazen rica etti:lepi::teytey:
forumu güncelledim,mapısları restore ettim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gidin bi kudurunsempatiksalakcinni:içelim::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
akşam belki banlarım dedi:içelim:
onu mu kırcaz:icecream:
dükkan onun patron ooguclubacismile
sen ne zaman laf dinlemediğimi gördün
:roflol:delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hec canim sen kime ne zalan cevpa verdin yeni gelin gibi suzulyon sen anca :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
la o kurdele ne öyle :roflol: :roflol:
dogum yaptim da ondan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evde deeldim be kuzuum yoksa benden kacmazdi vallah :çok üzgünüm: vah vah kiyamam sana :mymeka: pis yalanci :mymeka: madem bensiz eksin yapamadin o zaman niye hala banlanmadim dion :mymeka::mymeka:
ula valla hep bi bosluk vardi bi yanimda
heral kazenbana kiyamadi :ecrin_bebek: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bu yeni yetmeler beni öldürecek kafamçokkarıştı
kknın anasını ağlattılar

haat babasi bile agladi kk nin
tutturmuslar bi spermdir gidiyo nan
kimin eline kiminin bacagina bulasiyo:roflol:

ben gidip bi duş alaym yarın dikişler alıncak
kolum felaket şişmiş yabilmiyorumkismile
niye böyle oldumafoldumben
umarm bi şey çıkmaz kızlar
:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…