profiterölüm, revanim şeker parem :roflol:
kuzum ben haftaiçi öğlenleri giremiyorum çalıştığım için çarşamba öğlenim boş sadece ee dünde site kapalıydı :a015:
versene linkleri yada başlıkları süle bakim bi neler var
[/B]
deme ya :gitme: ula yavaş yavaş desene ne gözümü korkutuyorsun :mymeka:
dua et banlanıcam yoksa çekerdim kulanı :mymeka: kpss nasıl geçti bakim kaydirigubbakcemile
zebanim naptı acaba sınavda bayanssulusmile
:1shok:yapma yaww o kadan vahimmi durum :1shok:
nolsuuunnn güzelim eksini kaciridm moralim sifirin altinda eksi 2000 sempatiksalakcinni
he valla ben varken eksin meksin yok mirmirmirmir ben yokken eksin tavan benneyaptımki benim yoklugumumu firsat biliyolar napiyolar:mymeka: öfff neyse banlanmaktan kurtuldum en azindan bunla teselli ediyim kendimi
ama ya siz giderseniz :a015: o zaman naparim ben :çok üzgünüm:
:1shok:yapma yaww o kadan vahimmi durum :1shok:
ben bi şe etmiyomtutmayın gebercem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yapma ya :2: eşimin de eh işte gamyoncuiremsu
Kpss ye girdim çıktım
Ben mi ona girdim o mu bana pek kestiremedim:roflol:
:roflol:
bana girdi seni bilemiyom :roflol::roflol:delikafadulden
delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
basur ne lan sempatiksalakcinni cabuk aciklama yap:mymeka: hangi konu kimin konusu kimin kocasi kimin arkadasi hepsini anlat:mymeka:ay niko kadının bi konusu var
kocası basurunu çekip,kadının kız arkadaşına göstermiş:roflol::roflol:
:mymeka:heirifni üzemion ama vistigini üzüyon naber :çok üzgünüm: zaten surda kaldi iki haftam ondan sonra 1 ay yokum :a015: cok özlicen beni coooook:dilcikar::mymeka::dilcikar:olmas herifimi üzemem :dilcikar:
zati pime koltuk yüzünden çok ihmal ettim herifimi şimdi gönlünü alıyorum bayanssulusmile
benim asıl derdim akasiyam bıyıklımın koltuğu zemuszemus dün gece üşenmedim bi kaç soru ayarladım smilleyip sunum yapacam aklinialirimsmile
ay hatırlatma :gitme: en sonunda dün gece msnden mesaj attım, mail de attım, yeter gari gelsin mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
deme yatecrübe mi konuşuyo yoksa korktun mu benneyaptımki :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
geziyodum bacim nerden bilcem eksin olcani sırnaşık şey bilsem hic gider miydim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:mymeka:Nan neden yoktun sen?
İyi ya mapısa düşmekten kurtuldun:roflol:
biyihlim verdi linkleri biraz önce bacimmm aklinialirimsmileanam şu ekşınlı konuların linklerini bi zahmet versenize bi bakayım çorbada tuzum olacak mı kaydirigubbakcemile3
üff akşamları kkya girmek ne kötü, tüm ekşınlar öğlen oluyor :a015: :a015:
evde deeldim be kuzuum yoksa benden kacmazdi vallah :çok üzgünüm: vah vah kiyamam sana :mymeka: pis yalanci :mymeka: madem bensiz eksin yapamadin o zaman niye hala banlanmadim dion :mymeka::mymeka:ula vistik garisi nerdeydin tum gun nan sole hele :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
naber kurban Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
sensiz eksinde yapamdim :kedi: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bi yanim hep eksik kaldi
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hayirlisiyla o gunleride gorseydik
he hep beraber :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:
anca beraber kanca beraber :içelim: bosu bosuna 15li mapisdas kankalari dememisler bize :smiley-cool: valla 15liden sonra aliskanlik haline geldi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ama bu sefer bensiz gittiniz naber:mymeka: gani beraberdi hersey:mymeka::dilcikar: insan eksin yapmaz bekler beni ben gelince hep beraber yapariz eksin:mymeka:sen nerdeydin anacım
ekşın vardı
yapmayn böyle olmyo biz bi takımız
vıstık garısı saada diyom :mymeka:
beraber ekşın yapar,beraber banlanırız sositososito
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yanliz degilim demekk :sm_cool::sm_cool::sm_cool:ekşınmı vardı :umursamaz: :a015: :gitme:
bende yoktum be fıstıkcanım :gitme:
ohaaaaaaaaaaaaadelikafadulden koptuuuuuuuuuuuuuuuuuumsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyKpss ye girdim çıktım
Ben mi ona girdim o mu bana pek kestiremedim:roflol:
Kızım muzları okumadın mı?:roflol::roflol:
offff sus sussss moralimi kelimelerle rakamlarla anlatmaya takatim yetmiyo bide sen üstüme gelme garisus :mymeka:
aalan vıstı
tam zopalıksn :mymeka:
-2000 az sana -5000 olsn moralin gel anlaşakvereliniortak
aahaahaa eselline kurban olim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben bi şe etmiyom
işte hep o ösym :mymeka:delikafadulden
sperm konusuda neydi öyle bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
:lepi::lepi:
shekerkizcandy .!.:Ne demişler:
Yiyemeyeceğin muzu soyma!!
sperm konusuda neydi öyle bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
bu yeni yetmeler beni öldürecek kafamçokkarıştı
kknın anasını ağlattılar
o değilde beddua etmiş ya,
oh ne ala istedikleri cevabı alınca iyi almayınca öcü,
peh :umursamaz:
hepsi böyle pamık helvambayanssulusmile
hec canim sen kime ne zalan cevpa verdin yeni gelin gibi suzulyon sen anca :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:teessüf ederm
ne zaman kime,ne cvp vermişimaklinialirimsmilesengözlerimebaksanab
:roflol::roflol::roflol:
gördün mü,duydun mu hiç sempatiksalakcinni naniknanik
kendi halinde bi üyeyimdelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
yani kazen aklinialirimsmile
dogum yaptim da ondan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:la o kurdele ne öyle :roflol: :roflol:
ula valla hep bi bosluk vardi bi yanimdaevde deeldim be kuzuum yoksa benden kacmazdi vallah :çok üzgünüm: vah vah kiyamam sana :mymeka: pis yalanci :mymeka: madem bensiz eksin yapamadin o zaman niye hala banlanmadim dion :mymeka::mymeka:
bu yeni yetmeler beni öldürecek kafamçokkarıştı
kknın anasını ağlattılar