ben gidip bi duş alaym yarın dikişler alıncak
kolum felaket şişmiş yabilmiyorumkismile
niye böyle oldumafoldumben
umarm bi şey çıkmaz kızlar:sinifsinif:
hec canim sen kime ne zalan cevpa verdin yeni gelin gibi suzulyon sen anca :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
dogum yaptim da ondan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ula valla hep bi bosluk vardi bi yanimda
heral kazenbana kiyamadi :ecrin_bebek: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
haat babasi bile agladi kk nin
tutturmuslar bi spermdir gidiyo nan
kimin eline kiminin bacagina bulasiyo:roflol:
ben gidip bi duş alaym yarın dikişler alıncak
gel :jeyyar:ula zibin garisi seni keseleyimmi :roflol:
gecmis olsun bidenem Şeniz
asla vermem cvp neyim
foratıma ters sempatiksalakcinnişakkıdı:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:
la sorular tam haydar dümenlik delikafadulden:roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:
kazen,haydar amcayı transfer etse yaaklinialirimsmile:jeyyar::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
yılın transferi olur allama delikafadulden:roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:
geçmiş olsun canım Allah şifa versin :Saruboceq: Şeniz
gel :jeyyar:
şöyle sırtımı iyice öfele:roflol::roflol::roflol::roflol:aklinialirimsmile
ula dumen bile bunlara care bulamaz cunku ne dersen de
kendi dediklerinden sasmiyorlar
ne sperm meraklisi varmis nan abowww delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hadin banyon hazir gir bakem sempatiksalakcinni
haydar dumenin dumenleri olurdu o zaman :roflol: :roflol: :roflol::roflol:düşünsene ne eğlence çıkardı bize delikafadulden
dümen ne dalgaya alırdı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
geberdim delikafadulden
vurma tası kafama la:mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
iyi geceler etiketdasimzhebani kaçarbayanssulusmile
iyi geceler mapısdaşlarolumunekankayizsmile
bana şans dileyin kolum için kızlar:a015:
:S oyy cnm cidden kolun nasil oldu yaa:S:S:S ins iyilesir hemencecikben gidip bi duş alaym yarın dikişler alıncak
yok la nerde benimkiyle konusuomfistik hepsini okudunmu nan konularin
nohaaaaa delikafadulden yilin olayiiiiiiiiiiidelikafaduldenasla vermem cvp neyim
formatıma ters sempatiksalakcinnişakkıdı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
la sorular tam haydar dümenlik delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kazen,haydar amcayı transfer etse yaaklinialirimsmile:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yılın transferi olur allama delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
vay anasini düsüncesi bile yetiyo ladüşünsene ne eğlence çıkardı bize delikafadulden
dümen ne dalgaya alırdı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zhebani kaçarbayanssulusmile
iyi geceler mapısdaşlarolumunekankayizsmile
:a015::a015: insss cabuk iyilesirsin balim :a015::a015:bana şans dileyin kolum için kızlar:a015:
naber kızlar yatmadan bi bakim dedımboshayallersmile