delikafadulden anam napcan hocayi sempatiksalakcinni azmis bu iyice azmis sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey herifin yetmiyo muda elin hocasina sulaniyon yaaww sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
evet la höööö olduk etiketler yüzünden :roflol::roflol::roflol::roflol:etiketler sayesinde mapusdas olduk hööö :roflol: :roflol: :roflol:
etiketlere laf ettirmeyuz şakkıdı
hoşgeldin hevin anam Şeniz :dance::dance:hellooo aklinialirimsmile aklinialirimsmile
gelmiyo değil :mymeka: ge le mi yooooo:mymeka: herif tatil evde diyom :mymeka:topige gelmiyo gelmiyo:mymeka: sonra zirnasiklarla dolduruyo burayi ben alinti yapamayim diye:mymeka:tosbaa nikoo
ne kursuna gidiyorsun çizim :icecream:yeni geldim şimdi, gıcık hoca hiç benle ilgilenmiyo zaten ya, hep genç kızlarla ilgilerniyo uyuz:mymeka::mymeka:
süprizzzzzolumunekankayizsmileetiketler sayesinde mapusdas olduk hööö :roflol: :roflol: :roflol:
etiketlere laf ettirmeyuz şakkıdı
hellooo yevriiimmhellooo aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ama böyle olmuyo december :umursamaz: hep gelip etiketleri okuyup kaçıyosun :mymeka:
yazsana şöyle zeka küpü yorumlarından, hatta şöyle şık bir etiket yazmazsan aklım kalır
ne kursuna gidiyorsun çizim :icecream:
ve hala burdayız banlanmadık delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Ooooooooo bütün kızlar toplandık toplandık
shekerkizcandy, hevin, zhebani+, chess, akasia+, Nikoncan+, __fstk+
Eksikler var ama ossun
ve hala burdayız banlanmadık delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he şöyle çek kulanı vıstık kaydirigubbakcemile:lepi::lepi:december duydun nikonun dedigini yürü etiketlere kaydirigubbakcemile
ooooo deme yağğğğğğğğ :smiley-cool: aklinialirimsmile :jeyyar: sositosositoyüzme kursuna gidiyorum canım, yüzemeyişimi ilerletiyorum
delikafadulden yok yok cidden azmis bu chess garisisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey paramla diyo bide ayyyyyy kptuuuuum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeynereden başkasının hocası oluyo kız, öz be öz benim hocamsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
paramlan tuttum seni, çalıştır benisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
zemuszemuszemuszemusOoooooooo bütün kızlar toplandık toplandık
Eksikler var ama ossun
susss :mymeka: anlamam ben :dilcikar: iki elin kanda bile olsa gelmek mecburiyetindesin:dilcikar: niko garisi :mymeka:evet la höööö olduk etiketler yüzünden :roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin hevin anam Şeniz :dance::dance:
gelmiyo değil :mymeka: ge le mi yooooo:mymeka: herif tatil evde diyom :mymeka:
kafana şimdi girer mi acep vıstık :mymeka: girmediyse az biraz daha vuram :mymeka:
he vıstık :mymeka: he vıstık :mymeka: he vıs tık :mymeka::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne kursuna gidiyorsun çizim :icecream:
Ooooooooo bütün kızlar toplandık toplandık
Eksikler var ama ossun
hoşgeldin hevin anam Şeniz :dance::dance:
hellooo yevriiimmnabersin bakeeemm
ve hala burdayız banlanmadık delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hellooo aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ssiyah tül olsn kanka aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey hangi renk olsun kanka sırnaşık şeysırnaşık şey
amannn yarabbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiii akannehir hemde 3 konu birden miiiiiiiiiakannehir benim kkya girmedigim günü mü bulmuslar :mymeka:
sagol biyihliiim tek tek link verdigin icin olumunekankayizsmileŞenizŞeniz
Ooooooooo bütün kızlar toplandık toplandık
Eksikler var ama ossun
meşhur nefertity80 dizisinin devamı vardı ordaydıkvalla canım ben temizim bugun bi olaya karışmadım, siz başınıza hangi belaya soktunuz kı:hulya:
ben yokken eksin yapmislar :mymeka:valla canım ben temizim bugun bi olaya karışmadım, siz başınıza hangi belaya soktunuz kı:hulya:
he şöyle çek kulanı vıstık kaydirigubbakcemile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ooooo deme yağğğğğğğğ :smiley-cool: aklinialirimsmile :jeyyar: sositososito
valla canım ben temizim bugun bi olaya karışmadım, siz başınıza hangi belaya soktunuz kı:hulya:
meşhur nefertity80 dizisinin devamı vardı ordaydık
bir de spermli elini kukusuna götüren hamile miyimdir diye soran kızımız vardı delikafadulden :a015: :roflol::roflol::roflol::roflol:
olmas herifimi üzemem :dilcikar:susss :mymeka: anlamam ben :dilcikar: iki elin kanda bile olsa gelmek mecburiyetindesin:dilcikar: niko garisi :mymeka:
ay hatırlatma :gitme: en sonunda dün gece msnden mesaj attım, mail de attım, yeter gari gelsin mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:dance: :dance: :dance:
hoşbulm nikon babam :dance: :dance:
şeker tanrıçamdan haberin var mı göremedim kaç gündür?
helloo beybimm
süperim canım senden naber ?
kaydirigubbakcemile3
deme yaSon saatlerimi yaşıyorum Nikonum:sm_cool::teytey:
ben yokken eksin yapmislar :mymeka: