15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

nereden başkasının hocası oluyo kız, öz be öz benim hocamsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

paramlan tuttum seni, çalıştır benisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Ooooooooo bütün kızlar toplandık toplandık
shekerkizcandy, hevin, zhebani+, chess, akasia+, Nikoncan+, __fstk+

Eksikler var ama ossun

etiketler sayesinde mapusdas olduk hööö :roflol: :roflol: :roflol:
etiketlere laf ettirmeyuz şakkıdı
evet la höööö olduk etiketler yüzünden :roflol::roflol::roflol::roflol:
hellooo aklinialirimsmile aklinialirimsmile
hoşgeldin hevin anam Şeniz :dance::dance:
topige gelmiyo gelmiyo:mymeka: sonra zirnasiklarla dolduruyo burayi ben alinti yapamayim diye:mymeka:tosbaa nikoo
gelmiyo değil :mymeka: ge le mi yooooo:mymeka: herif tatil evde diyom :mymeka:
kafana şimdi girer mi acep vıstık :mymeka: girmediyse az biraz daha vuram :mymeka:
he vıstık :mymeka: he vıstık :mymeka: he vıs tık :mymeka::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yeni geldim şimdi, gıcık hoca hiç benle ilgilenmiyo zaten ya, hep genç kızlarla ilgilerniyo uyuz:mymeka::mymeka:
ne kursuna gidiyorsun çizim :icecream:

etiketler sayesinde mapusdas olduk hööö :roflol: :roflol: :roflol:
etiketlere laf ettirmeyuz şakkıdı
süprizzzzzolumunekankayizsmile
hellooo yevriiimm nabersin bakeeemm

ama böyle olmuyo december :umursamaz: hep gelip etiketleri okuyup kaçıyosun :mymeka:
yazsana şöyle zeka küpü yorumlarından, hatta şöyle şık bir etiket yazmazsan aklım kalır

:lepi::lepi:december duydun nikonun dedigini yürü etiketlere kaydirigubbakcemile

:lepi::lepi:december duydun nikonun dedigini yürü etiketlere kaydirigubbakcemile
he şöyle çek kulanı vıstık kaydirigubbakcemile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yüzme kursuna gidiyorum canım, yüzemeyişimi ilerletiyorum
ooooo deme yağğğğğğğğ :smiley-cool: aklinialirimsmile :jeyyar: sositososito

nereden başkasının hocası oluyo kız, öz be öz benim hocamsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

paramlan tuttum seni, çalıştır benisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
delikafadulden yok yok cidden azmis bu chess garisisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey paramla diyo bide ayyyyyy kptuuuuum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Eksikler var ama ossun
zemuszemuszemuszemus

susss :mymeka: anlamam ben :dilcikar: iki elin kanda bile olsa gelmek mecburiyetindesin:dilcikar: niko garisi :mymeka:

Eksikler var ama ossun

:dance: :dance: :dance:

hoşgeldin hevin anam Şeniz :dance::dance:

hoşbulm nikon babam :dance: :dance:
şeker tanrıçamdan haberin var mı göremedim kaç gündür?

hellooo yevriiimm nabersin bakeeemm

helloo beybimm
süperim canım senden naber ?

ve hala burdayız banlanmadık delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3

ssiyah tül olsn kanka aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
sen kk sakin geçtiğinde bi kaç gün girmme delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
tüm ekşınlı konular yağdıda yağdı :jeyyar::roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
senin girmemeni fırsat buldular sanırsam

Eksikler var ama ossun

birazdan takım tamamlanır:1rolleyes:

valla canım ben temizim bugun bi olaya karışmadım, siz başınıza hangi belaya soktunuz kı:hulya:
meşhur nefertity80 dizisinin devamı vardı ordaydık
bir de spermli elini kukusuna götüren hamile miyimdir diye soran kızımız vardı delikafadulden :a015: :roflol::roflol::roflol::roflol:

valla canım ben temizim bugun bi olaya karışmadım, siz başınıza hangi belaya soktunuz kı:hulya:
ben yokken eksin yapmislar :mymeka:

he şöyle çek kulanı vıstık kaydirigubbakcemile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ooooo deme yağğğğğğğğ :smiley-cool: aklinialirimsmile :jeyyar: sositososito

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey cok merak ettim su islak islak cok pis bakan hocayi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ve hala burdayız banlanmadık delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

mapısa düşen vazgeçemiyo delikafadulden:roflol:
:roflol::roflol::roflol:

hangi belaya sokmuyoz ki :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kazende tıkıyo mapısa gamyoncuiremsu
sengözlerimebaksanab

meşhur nefertity80 dizisinin devamı vardı ordaydık
bir de spermli elini kukusuna götüren hamile miyimdir diye soran kızımız vardı delikafadulden :a015: :roflol::roflol::roflol::roflol:

ay niko kadının bi konusu var
kocası basurunu çekip,kadının kız arkadaşına göstermiş:roflol::roflol:

susss :mymeka: anlamam ben :dilcikar: iki elin kanda bile olsa gelmek mecburiyetindesin:dilcikar: niko garisi :mymeka:
olmas herifimi üzemem :dilcikar:
zati pime koltuk yüzünden çok ihmal ettim herifimi şimdi gönlünü alıyorum bayanssulusmile
benim asıl derdim akasiyam bıyıklımın koltuğu zemuszemus dün gece üşenmedim bi kaç soru ayarladım smilleyip sunum yapacam aklinialirimsmile
:dance: :dance: :dance:
hoşbulm nikon babam :dance: :dance:
şeker tanrıçamdan haberin var mı göremedim kaç gündür?

helloo beybimm
süperim canım senden naber ?

kaydirigubbakcemile3
ay hatırlatma :gitme: en sonunda dün gece msnden mesaj attım, mail de attım, yeter gari gelsin mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Son saatlerimi yaşıyorum Nikonum:sm_cool::teytey:
deme ya tecrübe mi konuşuyo yoksa korktun mu benneyaptımki :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anam şu ekşınlı konuların linklerini bi zahmet versenize bi bakayım çorbada tuzum olacak mı kaydirigubbakcemile3
üff akşamları kkya girmek ne kötü, tüm ekşınlar öğlen oluyor :a015: :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…