- 28 Aralık 2009
- 15.448
- 89
hala banlanmadim eyvahedigeldismile
sen iyi alıştın sempatiksalakcinni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala banlanmadim eyvahedigeldismile
deme ya tecrübe mi konuşuyo yoksa korktun mu benneyaptımki :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay hatırlatma :gitme: en sonunda dün gece msnden mesaj attım, mail de attım, yeter gari gelsin mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
diyorum ya o normal biz anormaliz diye delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:ay niko kadının bi konusu var
kocası basurunu çekip,kadının kız arkadaşına göstermiş:roflol::roflol:
ula vistik garisi nerdeydin tum gun nan sole hele :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:amannn yarabbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiii akannehir hemde 3 konu birden miiiiiiiiiakannehir benim kkya girmedigim günü mü bulmuslar :mymeka:
sagol biyihliiim tek tek link verdigin icin olumunekankayizsmileŞenizŞeniz
naber kurban Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şenizhellooo aklinialirimsmile aklinialirimsmile
sensiz eksinde yapamdim :kedi: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:yarini beklemicem simdiden bogcam sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafaduldenevet la höööö olduk etiketler yüzünden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hayirlisiyla o gunleride gorseydikolmas herifimi üzemem :dilcikar:
zati pime koltuk yüzünden çok ihmal ettim herifimi şimdi gönlünü alıyorum bayanssulusmile
benim asıl derdim akasiyam bıyıklımın koltuğu zemuszemus dün gece üşenmedim bi kaç soru ayarladım smilleyip sunum yapacam aklinialirimsmile
he hep beraber :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:sen iyi alıştın sempatiksalakcinni
diyorum ya o normal biz anormaliz diye delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
naber kurban Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
bugün kazene msj attm:hulya:
üyenin biri bana sataştı
ben cvp verdim mi
verdimsempatiksalakcinni
llink vermeyi unutmuşum iyi mi
kazen yazdı,ee link yok ne bilim hangi konu:roflol::roflol::roflol:
linki verdim
kazen üyenin msjlarını silip banlamış:icecream::hooray:
dedi cvp verme gidersinaklinialirimsmile
peki patron dedim:jeyyar:
Şeniz
:gitme:
gelmicek mi ki daha? :bbo:
ona müthiş bi haberim vardı mesaj attım ama siteye girmediği için görmemiş hala çok sevincek çoook kaydirigubbakcemile3 :dance:
gel artık tanrıçamm
oyy kaytan bıyıklım Şeniz
iyidir şeker senden naber ?
deme ya :gitme: ula yavaş yavaş desene ne gözümü korkutuyorsun :mymeka:Eccik tecrübem anam babamdelikafadulden
yok kız Allah korusun gelecek inşaallah sadece biraz canı sıkkındı :gitme: guclubacismileŞeniz
:gitme:
gelmicek mi ki daha? :bbo:
ona müthiş bi haberim vardı mesaj attım ama siteye girmediği için görmemiş hala çok sevincek çoook kaydirigubbakcemile3 :dance:
gel artık tanrıçamm
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aayyy cok guldum nan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
deme ya :gitme: ula yavaş yavaş desene ne gözümü korkutuyorsun :mymeka:
dua et banlanıcam yoksa çekerdim kulanı :mymeka: kpss nasıl geçti bakim kaydirigubbakcemile
zebanim naptı acaba sınavda bayanssulusmile
yok kız Allah korusun gelecek inşaallah sadece biraz canı sıkkındı :gitme: guclubacismile
kız işte evde bunalıyo heralde gelip burada bi konu açıyo eğleniyo, baksana açtığı konuların hepsi dikkat çekici[/B]
o normallikse anormalliğe devam delikafadulden:içelim:
sen nerdeydin anacım
ekşın vardı
yapmayn böyle olmyo biz bi takımız
vıstık garısı saada diyom :mymeka:
beraber ekşın yapar,beraber banlanırız sositososito
iyidir bacim
yok kız Allah korusun gelecek inşaallah sadece biraz canı sıkkındı :gitme: guclubacismile
nolsuuunnn güzelim eksini kaciridm moralim sifirin altinda eksi 2000 sempatiksalakcinni:dance: :dance: :dance:
hoşbulm nikon babam :dance: :dance:
şeker tanrıçamdan haberin var mı göremedim kaç gündür?
helloo beybimm
süperim canım senden naber ?
kaydirigubbakcemile3
he valla ben varken eksin meksin yok mirmirmirmir ben yokken eksin tavan benneyaptımki benim yoklugumumu firsat biliyolar napiyolar:mymeka: öfff neyse banlanmaktan kurtuldum en azindan bunla teselli ediyim kendimi
ssiyah tül olsn kanka aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
sen kk sakin geçtiğinde bi kaç gün girmme delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
tüm ekşınlı konular yağdıda yağdı :jeyyar::roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
senin girmemeni fırsat buldular sanırsam
birazdan takım tamamlanır:1rolleyes:
:1shok:yapma yaww o kadan vahimmi durum :1shok:Son saatlerimi yaşıyorum Nikonum:sm_cool::teytey:
ay bide devamimi var sırnaşık şey dizi dizi dyolardi o meshur dizi bunun muydumeşhur nefertity80 dizisinin devamı vardı ordaydık
bir de spermli elini kukusuna götüren hamile miyimdir diye soran kızımız vardı delikafadulden :a015: :roflol::roflol::roflol::roflol:
tutmayın gebercem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:teessüf ederm
ne zaman kime,ne cvp vermişimaklinialirimsmilesengözlerimebaksanab
:roflol::roflol::roflol:
gördün mü,duydun mu hiç sempatiksalakcinni naniknanik
kendi halinde bi üyeyimdelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
yani kazen aklinialirimsmile
yapma ya :2: eşimin de eh işte gamyoncuiremsubiraz zordu komşim benneyaptımki
kız işte evde bunalıyo heralde gelip burada bi konu açıyo eğleniyo, baksana açtığı konuların hepsi dikkat çekici
hele bi çenesi var maşşallah öyle çeneyle o fotoyu arkadaşına gösteren kocanın hakkından gelemiyosa artık
nolsuuunnn güzelim eksini kaciridm moralim sifirin altinda eksi 2000 sempatiksalakcinni