- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.231
-
- Konu Sahibi tembelanne
Neden sefil bir hayat sürsün ki bir mesleği varmış ve hali hazırda çalışıyormuşbu kadın 3 çocuğuyla sefil bi hayat sürecek, adam muhtemelen daha iyi bi şekilde yaşamına devam edecek.
o zaman da yanında olacak mısın bu arkadaşın?
Hep aynı yalanTel benim değil arkadaşımın diyecek bence.
Eskortlarla yatanların genelde bir albenisi vs olmuyor parası ile ancak yapabiliyorO eskortlarla yatanların nasıl midesi alıyor anlamıyorum gerçekten. Gidip birine aşık olup aldatsa ona bile amenna diyecek hale geldik. Kimlerle birlikte olduğu belli olmayan kadınlardan size hastalık bulaştırmasın dikkat edin de. Onu yapmaz bunu yapmaz dediğiniz adam her şeyi yapmış. Artık önemli olan sizin sergileyeceğiniz tavır.
Zihniyetiniz hiç sağlıklı değil!Şunu bi kere anlayın.
Boşanmak size zarardan başka bir şey getirmeyecek. Bu adam zengin ve statüsü yüksek birisi. Zannettiğiniz gibi toplumdan bir ayiplanma daha görmeyecek. Görse de 2 gün sürer max, sonra herkes tarafından eskisi gibi görülmeye devam eder.
Asla evliyken ki olan maddi rahatlığın olmayacak, nafaka verse bile şu anki maddi rahatlığının yanından geçemeyeceksin, nafaka da enflasyona yenilen bir şey zaten.
Anlattığın tarzda zengin bir adamin boş kalma ihtimali de pek yok. Yeni bir aileyi rahatlıkla kurabilir. 3 çocuklu boşanmış yaşı geçmiş bir kadın yeni bir aile kurar mı? kolay cinsellik dışında başka bir erkek yaklaşır mı?
bunları bir düşün.
Eğer boşanmamaya karar verirsen de hiç sesini çıkarma, öbür türlü işi iyice abartıp birlikte olduğu kadını senle bile tanıştırabilir, veya çevren seninle dalga geçer.
Üzgünüm gerçekler, çocuklarının babasını böyle seçtiğin için bu hayatı yaşamaya mahkumsun
Dediğinizi yapsın boşansın, 3 çocuğun derdiyle dertlenirken bir başına 3 kuruş nafakayla geçinmeye çalışırken, eski kocasi da yeni hayatina yelken açmışken yanında siz olacak mısınız?
Bu olay boşanmaya gidecek bir şey değil..Bu olay boşanmaya gidecek bir şey değil diyen çıkar mı?
Mesleği özel okulda öğretmenlik. Sence şu anki hayat standartını koruyabilecek mi? Nafaka olsa bile 3 çocukla nasıl bir yaşam onu bekliyor eşi olmadan bi iyice düşünsün derim.Neden sefil bir hayat sürsün ki bir mesleği varmış ve hali hazırda çalışıyormuş
Hani bir mesleği vs olmaz o zaman haklısınız ama
Adam aldatmış sırf rahat bir hayat için bunu görmezden mi gelsinMesleği özel okulda öğretmenlik. Sence şu anki hayat standartını koruyabilecek mi? Nafaka olsa bile 3 çocukla nasıl bir yaşam onu bekliyor eşi olmadan bi iyice düşünsün derim.
Aklinda para olmasa inan bana konuyu açmaz direkt boşanırdı ama muhtemelen kendisi de farkında eşiyle evlenmiş olmasının en büyük başarısı olduğunun.
Genç kızların ibretle okuması gereken bi konu oldugunu dusunuyorum.
Kocanın sunduğu rahat imkanlarla geçen onca seneden sonra özel okulda asgariden az paraya boğaz patlatacak öyle mi?Adam aldatmış sırf rahat bir hayat için bunu görmezden mi gelsin
Evet boşanmayan çocukları için evliliğine devam eden kadınlar var
Bir kadının evlenmiş olması en büyük başarısı mi ?
Siz neden evlenemiyorum diye konu açtınız o halde demek siz başarılı değilsiniz
Bakın insanlar boşanma yoluna gidemeyebilir
Konu sahibi sonuçta öğretmen istese çalışabilir evet çok zor olacak ama ya hiç mesleği desteği vs olmasa idi
Konu sahibi bosanmayacaksa kocası ile yüz göz olmamalı bence
Siz para endeksli mi yaşıyorsunuz ?Kocanın sunduğu rahat imkanlarla geçen onca seneden sonra özel okulda asgariden az paraya boğaz patlatacak öyle mi?
yapmayın allahaşkına buna kim inanır, boşanmak istese tak diye boşanırdı.
3 çocuklu doğru dürüst işi olmayan, yüksek standartlarda yaşamaya alışmış bir kadının düşünmesi gereken bir noktayi söyledim. İnan zaten öyle olmasa buraya konuyu açmazdi, o da benim düşündüklerimi düşünüyor.Siz para endeksli mi yaşıyorsunuz ?
Doğru dürüst işi yok derken ?3 çocuklu doğru dürüst işi olmayan, yüksek standartlarda yaşamaya alışmış bir kadının düşünmesi gereken bir noktayi söyledim. İnan zaten öyle olmasa buraya konuyu açmazdi, o da benim düşündüklerimi düşünüyor.
Ben yaşamıyorum hayır.
EşinizBenim eşimle bir iki ay çıkmışlığım var. Sonra hemen severek evlendik hemen bebeğimiz oldu. Aramızda 8 yaş var büyük benden. Eşim kendi işinde çalışıyor. Gelirimiz oldukça iyi. Ben özel bir okulda öğretmenim keyfi çalışıyorum kazandığım da bana kalıyor. 3 çocuğum var biri 8. Sınıf ortanca 2. Sınıf en küçüğüm 17 aylık.
İki gün önce eşimin çantasında bir telefon gördüm. Daha önce kendisine yeni telefon alınca eskiyi sıfırlayıp 2. Sınıfa giden oğlumuza vereceğini söylemişti. Ben de telefonu görünce oğlum için getirdiğini düşünerek aldım sıfırlamış mı diye bakmak istedim. Eşimin eskort siteleriyle görüştüğünü, kataloglardan kız bependiğini ücret detay vs konuştuğu yazışmalar gördüm.
Asla eşimin cebini, telefonunu vs karıştıran biri değilim. Çünkü eşim asla böyle bir şey yapacak insan değil. Hani hiç şüphelenmedim. Mesela iphone da biribirimizi bul uygulamasından görürdük neredeyiz vs diye onu kapattı kötü düşünmedim hiç. Haftada 1-2 arkadaşlarıyla çıkar geç gelir bişey demem nerdeydi gerçekten kimleydi peşine düşmem dediğim gibi yapmaz yani aklıma bile gelmez.
Erkektir yapar demeyin bir kere hastalık vs düşünür çekinir, ikincisi haram diye düşünür yapmaz üçüncüsü oara karşılığı biriyle birlikte olacak kadar zavallı değildi benim gözümde. Yani ben mutlu mesut yaşıyordum.
Kızımın yarın ortaokul kep töreni mezuniyeti var. Bütün sene LGS çalıştı. Onu düşünerek sustum. Cuma günü benim okul kapanacak, kızımın mezuniyeti olacak ardından hesaplaşacağım.
Bu olayı sineye çekecek biri değilim
Çocuklar babalarına inanılmaz düşkünler.
Eşimin ailesi beni sever sayar
Rezil rüsva olsun istiyorum. Kpederimin rahatsızlığı da var söyleyip adamın yüreğine de indirmek istemem. Ama ayıplasınlar onu istiyorum.
Siz olsanız ne yapardınız?
Bu olay boşanmaya gidecek bir şey değil diyen çıkar mı?
Boşan kur kendi hayatını kı dersiniz
Üç cocukla para sıkıntısı çekmesem bile yalnız büyütebilir miyim?
Eşimi affetmeli miyim
Ailesine haber uçurmalı mıyım?
Bir gün buraya yazacağım aklımın ucundan geçmezdi. Okurdum çok şükür derdim böyle dertlerim yok.
Çocuklar adama düşkün, adam uçkuruna.Benim eşimle bir iki ay çıkmışlığım var. Sonra hemen severek evlendik hemen bebeğimiz oldu. Aramızda 8 yaş var büyük benden. Eşim kendi işinde çalışıyor. Gelirimiz oldukça iyi. Ben özel bir okulda öğretmenim keyfi çalışıyorum kazandığım da bana kalıyor. 3 çocuğum var biri 8. Sınıf ortanca 2. Sınıf en küçüğüm 17 aylık.
İki gün önce eşimin çantasında bir telefon gördüm. Daha önce kendisine yeni telefon alınca eskiyi sıfırlayıp 2. Sınıfa giden oğlumuza vereceğini söylemişti. Ben de telefonu görünce oğlum için getirdiğini düşünerek aldım sıfırlamış mı diye bakmak istedim. Eşimin eskort siteleriyle görüştüğünü, kataloglardan kız bependiğini ücret detay vs konuştuğu yazışmalar gördüm.
Asla eşimin cebini, telefonunu vs karıştıran biri değilim. Çünkü eşim asla böyle bir şey yapacak insan değil. Hani hiç şüphelenmedim. Mesela iphone da biribirimizi bul uygulamasından görürdük neredeyiz vs diye onu kapattı kötü düşünmedim hiç. Haftada 1-2 arkadaşlarıyla çıkar geç gelir bişey demem nerdeydi gerçekten kimleydi peşine düşmem dediğim gibi yapmaz yani aklıma bile gelmez.
Erkektir yapar demeyin bir kere hastalık vs düşünür çekinir, ikincisi haram diye düşünür yapmaz üçüncüsü oara karşılığı biriyle birlikte olacak kadar zavallı değildi benim gözümde. Yani ben mutlu mesut yaşıyordum.
Kızımın yarın ortaokul kep töreni mezuniyeti var. Bütün sene LGS çalıştı. Onu düşünerek sustum. Cuma günü benim okul kapanacak, kızımın mezuniyeti olacak ardından hesaplaşacağım.
Rezil rüsva olsun istiyorum. Kpederimin rahatsızlığı da var söyleyip adamın yüreğine de indirmek istemem. Ama ayıplasınlar onu istiyorum.
Eşimi affetmeli miyim
Bir gün buraya yazacağım aklımın ucundan geçmezdi. Okurdum çok şükür derdim böyle dertlerim yok.
Cinsel yolla bulaşan hastalıkların semptomlarına bi bakın isterseniz, belli ki boşanmayacaksınız bari kaptığınızda anlayın da doktora gidinBenim eşimle bir iki ay çıkmışlığım var. Sonra hemen severek evlendik hemen bebeğimiz oldu. Aramızda 8 yaş var büyük benden. Eşim kendi işinde çalışıyor. Gelirimiz oldukça iyi. Ben özel bir okulda öğretmenim keyfi çalışıyorum kazandığım da bana kalıyor. 3 çocuğum var biri 8. Sınıf ortanca 2. Sınıf en küçüğüm 17 aylık.
Eşimi affetmeli miyim
Böyle düşünmenize sevindim. Baba olmak isteyen İnsan her şekilde babalığını yapar merak etmeyin. Siz alnınız ak başınız dik gezin böyle bi onursuzluğu asla hiçbir bahaneyle kabul etmeyinYani ben başarı olarak görmedim eşimle evlenmeyi. Ben de yok yoksul biri değildim zaten. Ama eşimin durumu benden çok çok iyiydi. Güvendim, sevdim 25 yaşındaydım. Ailesi çok güzel insanlar. Anne baba ilişkileri hala sevgi dolu. Beni de en çok bu etkiledi. Biz hep çok çocuklu bir aile kurmak istedik. Yani para değildi beni eşime çeken şey.
Evet haklısınız muhtemelen yalanlarla kıvırmaya çalışacak.
Evet boşanınca hayat standartım düşecek. Ama aç kalmam da. Yani 30 bin tl alıyorum. Eşim çocukların masraflarını öderse ben geçinirim. Ailem de destek olur.
Çocuklara tek başıma ebeveynlik yapmak çok zorlayacak beni. Ama gerçeği bile bile eşimle olmak da onur kırıcı. Zaten dediğim gibi yüzüne bile bakamıyorum. Ufaklık hasta biraz hep onunla uyuyorum, işten gelince hep bebekle ilgileniyorum. Onun da pek umrunda değil gibi.
Etrafa karşı evli ve çocuklu olmayı seviyor gibi. Benim asla böyle bişey yapmayacağımdan emin. Tüm şifrelerimi bilir, bakmaz ama telefonum hep ortadadır nereye kimle gittiğim geldiğim bellidir.
Yani benim hayatımın odağında her zaman çocuklarım oldu. Çocuklarımı asla ihmal etmedim. Önceliğim hep çocuklardı. Olabileceğim kadar iyi bir anne olmaya çalıştım hep. Bu açıdan beni takdir etmiştir hep, ayrıca onun kafasını meşgul edecek gizli işleri olan biri de olmadığımdan kalmak isteyecek bu evlilikte.
Cuma akşamını bekliyorum. Konuşacağım. Evden gitmesini isteyeceğim. Gitmezse ben çocukları alıp ailemin yanına gideceğim. Bayramda kvalide kpeder beni sorunca ne der bilemem artık.
Sonrasında da biliyorum hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ama çok zorlansam da başımın dik duracağı şekilde yaşamak istiyorum. Ben eşimi ihmal etmiş de olsam bu işin çözümü bu değildi. Dediğim gibi artık kendisinin elini bile tutamam. Kırgın hissediyorum. Eşimle çocuklar sebebiyle Sürekli görüşecek olmak da beni üzecek ama çocuklar söz konusu.
Bir de merak ediyorum aslında kabul mu edecek iyi ayrılalım mı diyecek, inkar mı yani şunu yapar kesin dediğim bir şey yok. Mesajların görüntüsünü aldım sadece. Evlendikten sonra çok mülk edindik. Yani hepsini o ödedi ama tapu bizim nikahtan sonra hep. Rahat edeceğim yeri düşünmeden bana verir. Belki de benim sorunum bu
Çok fazla güveniyorum herkese bu saflık değil bu belki bildiğin kolaya kaçma. Keşke başka türlü olmak elimden gelseydi.
O günden beri beynim uğulduyor, kafamın içindeki uğultuyu anlatamam. İçimdeki Sesleri susturmak mümkün olsa keşke. Yavrum kızım ilk göz ağrım mezun oldu, kep attı girdi babasının koluna dans etti. Eş olarak bana yaptığı pislik babalığına da gölge düşürür mü? İçimde sorulardan bir okyanus var sanki. Her bir yorumu okudum dikkatle. Evet beni bu hale düşürdüğüne göre belki de iyi baba tanımına uymuyordur. Hani ben çocuklarını ihmal etmez,sever,okşar öper ve önemser anlamında dedim. Yorumlarınız
Somutlaştırdı halimi
Halimi sizin gözünüzden görmek. Netleştiriyor bazı şeyleri