İntihar her koşulda günah. Başka çözüm bul. Git savcılığa ya da karakola, suç duyurusunda bulun, sosyal hizmetlerde kalmak istediğini beyan et. Başına her ne geldiyse kurtulma şansın var ama intihar olmaz.bilen biri yazsın
Her yaşta günah günah olan kısmı sorguladığın için. Bunu sormandaki amaç ne? Ölüm dışında herşeyin çaresi var 15 yaş daha neki bu yaşta pes etmek çok garipbilen biri yazsın
Eski konularina baktim da tam bir ergenlik sendromu. Ust düzey. Bir öncekinde sınavlarım kotu diye intiharı düşünmüş. Sonra isim değiştirmek istemis, sivilcelerinle uğraşmissin falan. Ergensin iste kisaca (asagilamak amacıyla yazmiyorum) git ailenle konus cocugum. Normal bu yaşta böyle buhranlar
Eski konularina baktim da tam bir ergenlik sendromu. Ust düzey. Bir öncekinde sınavlarım kotu diye intiharı düşünmüş. Sonra isim değiştirmek istemis, sivilcelerinle uğraşmissin falan. Ergensin iste kisaca (asagilamak amacıyla yazmiyorum) git ailenle konus cocugum. Normal bu yaşta böyle buhranlar
Anlat o zamanbu boş sebeplerden değil
Komik değil bence ilgi amacıyla yapmıyorum gerçekten öğrenmek istediğim için yazdımAyda bir intihar ediyor bizim Seray.
Kızım derdin nedir, bu yaşta nedir bu bıkmışlık. Eski konularını görmesem ciddi bir şey var sanıp üzüleceğim. Eften püften şeylerle tribe sokma kendini, git ders çalış güzel bir lise kazanbilen biri yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?