• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 yaşında intihar etmek günah mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Seray_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah intihar edenleri affetmiyor
Allaha karşı gelmektir o istediği zaman alır canı buna sen karar veremezsin

Yaşıtlarım gibi olmak istiyorum ama bir sürü hastalığım var artık canımı sıkmaya başladı kendimden nefret ediyorum basit şeyler değil

Neler var Seray tedavi oluyor musun? Kuzenim böbrek yetmezligiyle dogdu, yakın zamanda nakil oldu şimdi keyfi yerinde gayet ünvye gidiyor.

Yaşıtlarım gibi olmak istiyorum ama bir sürü hastalığım var artık canımı sıkmaya başladı kendimden nefret ediyorum basit şeyler değil
Benim kızlarım senden yaşça çok küçükler 1 tanesi 3 senedir erken ergenlik tedavisi görüyor ve her ay iğne oluyor üstüne bir de çocuklarımın genetik hastalığı olduğunu öğrendik hayatları boyunca ilaç kullanmaları gerekiyor anlayacağın herkesin bir sınavı var bu hayatta

Yaşıtlarım gibi olmak istiyorum ama bir sürü hastalığım var artık canımı sıkmaya başladı kendimden nefret ediyorum basit

Neler var Seray tedavi oluyor musun? Kuzenim böbrek yetmezligiyle dogdu, yakın zamanda nakil oldu şimdi keyfi yerinde gayet

Neler var Seray tedavi oluyor musun? Kuzenim böbrek yetmezligiyle dogdu, yakın zamanda nakil oldu şimdi keyfi yerinde gayet

Benim daha da beter galiba

Benim daha da beter galiba
Neyse önemli değil sivilce sorularımı görüp vücudunda küçük bir çizik olup acı çekenler boş şeyler yazmış
Benim kızlarım senden yaşça çok küçükler 1 tanesi 3 senedir erken ergenlik tedavisi görüyor ve her ay iğne oluyor üstüne bir de çocuklarımın genetik hastalığı olduğunu öğrendik hayatları boyunca ilaç kullanmaları gerekiyor anlayacağın herkesin bir sınavı var bu hayatta
benimde durumum kötü

Herkesin sınavı başka yerden. Benim bir öğrencim var hem çölyak hem diyabet hastası ama hayat bir şekilde devam ediyor. Arkadaşlarıyla oynuyor, gülüyor, konuşuyor. Ölümcül değilse her şeyle yaşamayı öğreniyor insan, sen de öğreneceksin. Sabır lazım, düzenli hayat lazım. Hepsinin üstesinden gelinir yeter ki yapmak iste

Zoruma giden insanların hafif bir yeri çizilse bunu sorun yapmaları ben neden böyle doğdum mesela
Benim yeğenimde doğuştan beyininde ki bir problem ile doğmuş aynı yaştasınız ve daha yeni öğrendik apar topar açık beyin ameliyatı oldu saçları kazındı kafasına sayısız dikiş atıldı ve yeğenim dedi ki bu da benim sınavım yapacak bir şey yok.

Benim yeğenimde doğuştan beyininde ki bir problem ile doğmuş aynı yaştasınız ve daha yeni öğrendik apar topar açık beyin ameliyatı oldu saçları kazındı kafasına sayısız dikiş atıldı ve yeğenim dedi ki bu da benim sınavım yapacak bir şey yok.
Benimde öyle bir şey bende sınavım diyordum ama 26 cm ameliyat izini görmeye dayanamıyorum ve yine ameliyat olabilirim belli değil

Benimde öyle bir şey bende sınavım diyordum ama 26 cm ameliyat izini görmeye dayanamıyorum ve yine ameliyat olabilirim belli değil

Bir şey olmaz Seraycan sen önce iyileşmene odaklan yara izi gayet kolay. Dermagolog bir ilaç veriyor , o geciriyir. Çok da istersen gorun bir dermatoloğa. Yaşın genç, gençken deri kendini çok hızlı yeniliyor. Yok pürüzsüz isterim dersen bekle söyle bir 3 yıl fraksiyonel lazar bebek poposu gibi yapıyir yara izlerini. Birkac yıl daha diren, iyiles sonra istediğin hayatı yaşarsın.

Tedavisi olan bir hastalık için niye kendini üzüyorsun, ameliyat izi dediğin nedir ki? Bu devirde herkeste ameliyat izi var neredeyse sağlıklı hiç ameliyat olmayan insan yok gibi.

Tedavisi olan bir hastalık için niye kendini üzüyorsun, ameliyat izi dediğin nedir ki? Bu devirde herkeste ameliyat izi var neredeyse sağlıklı hiç ameliyat olmayan insan yok gibi.t

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back