Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşıtlarım gibi olmak istiyorum ama bir sürü hastalığım var artık canımı sıkmaya başladı kendimden nefret ediyorum basit şeyler değilAnlat o zaman
Anlat o zaman
Ne gibi Hastalıklarınız var?Yaşıtlarım gibi olmak istiyorum ama bir sürü hastalığım var artık canımı sıkmaya başladı kendimden nefret ediyorum basit şeyler değil
Yaşıtlarım gibi olmak istiyorum ama bir sürü hastalığım var artık canımı sıkmaya başladı kendimden nefret ediyorum basit şeyler değil
Benim kızlarım senden yaşça çok küçükler 1 tanesi 3 senedir erken ergenlik tedavisi görüyor ve her ay iğne oluyor üstüne bir de çocuklarımın genetik hastalığı olduğunu öğrendik hayatları boyunca ilaç kullanmaları gerekiyor anlayacağın herkesin bir sınavı var bu hayattaYaşıtlarım gibi olmak istiyorum ama bir sürü hastalığım var artık canımı sıkmaya başladı kendimden nefret ediyorum basit şeyler değil
Yaşıtlarım gibi olmak istiyorum ama bir sürü hastalığım var artık canımı sıkmaya başladı kendimden nefret ediyorum basit
Neler var Seray tedavi oluyor musun? Kuzenim böbrek yetmezligiyle dogdu, yakın zamanda nakil oldu şimdi keyfi yerinde gayet
Neler var Seray tedavi oluyor musun? Kuzenim böbrek yetmezligiyle dogdu, yakın zamanda nakil oldu şimdi keyfi yerinde gayet
Neyse önemli değil sivilce sorularımı görüp vücudunda küçük bir çizik olup acı çekenler boş şeyler yazmışBenim daha da beter galiba
benimde durumum kötüBenim kızlarım senden yaşça çok küçükler 1 tanesi 3 senedir erken ergenlik tedavisi görüyor ve her ay iğne oluyor üstüne bir de çocuklarımın genetik hastalığı olduğunu öğrendik hayatları boyunca ilaç kullanmaları gerekiyor anlayacağın herkesin bir sınavı var bu hayatta
Daha beter olan hastalığın neBenim daha da beter galiba
Tanıdık biri varsa diye söyleyemiyorumDaha beter olan hastalığın ne
Çok nadir görülen bir hastalık mı?Tanıdık biri varsa diye söyleyemiyorum
Sizede geçmiş olsunTanıdık biri varsa diye söyleyemiyorum
Çok nadir görülen bir hastalık mı?
Zoruma giden insanların hafif bir yeri çizilse bunu sorun yapmaları ben neden böyle doğdum meselaÇok nadir görülen bir hastalık mı?
Herkesin sınavı başka yerden. Benim bir öğrencim var hem çölyak hem diyabet hastası ama hayat bir şekilde devam ediyor. Arkadaşlarıyla oynuyor, gülüyor, konuşuyor. Ölümcül değilse her şeyle yaşamayı öğreniyor insan, sen de öğreneceksin. Sabır lazım, düzenli hayat lazım. Hepsinin üstesinden gelinir yeter ki yapmak isteYaşıtlarım gibi olmak istiyorum ama bir sürü hastalığım var artık canımı sıkmaya başladı kendimden nefret ediyorum basit şeyler değil
Benim yeğenimde doğuştan beyininde ki bir problem ile doğmuş aynı yaştasınız ve daha yeni öğrendik apar topar açık beyin ameliyatı oldu saçları kazındı kafasına sayısız dikiş atıldı ve yeğenim dedi ki bu da benim sınavım yapacak bir şey yok.Zoruma giden insanların hafif bir yeri çizilse bunu sorun yapmaları ben neden böyle doğdum mesela
Benimde öyle bir şey bende sınavım diyordum ama 26 cm ameliyat izini görmeye dayanamıyorum ve yine ameliyat olabilirim belli değilBenim yeğenimde doğuştan beyininde ki bir problem ile doğmuş aynı yaştasınız ve daha yeni öğrendik apar topar açık beyin ameliyatı oldu saçları kazındı kafasına sayısız dikiş atıldı ve yeğenim dedi ki bu da benim sınavım yapacak bir şey yok.
Benimde öyle bir şey bende sınavım diyordum ama 26 cm ameliyat izini görmeye dayanamıyorum ve yine ameliyat olabilirim belli değil
Tedavisi olan bir hastalık için niye kendini üzüyorsun, ameliyat izi dediğin nedir ki? Bu devirde herkeste ameliyat izi var neredeyse sağlıklı hiç ameliyat olmayan insan yok gibi.Benimde öyle bir şey bende sınavım diyordum ama 26 cm ameliyat izini görmeye dayanamıyorum ve yine ameliyat olabilirim belli değil
Tedavisi olan bir hastalık için niye kendini üzüyorsun, ameliyat izi dediğin nedir ki? Bu devirde herkeste ameliyat izi var neredeyse sağlıklı hiç ameliyat olmayan insan yok gibi.t