- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.134
-
- Konu Sahibi handegunerler
Yalvarırım öğretmen deme bunlara tiktokcu hayatlar diyorum benAdamı ben prof.diye hatırlıyorum.
Haha bu konuya çok ciddi yorum yazmıştım. Yorumu yazarken konu sahibinin bedevi olduğunu anlamamıştım. Sonradan burdaki kizlar soylemislerdi.
Çok üzülüyorum konu sahibine bütün kalbimle. Kendisi ögretmendi de sanırım öyle hatırlıyorum. Allah yardımcısı olsun.
Bir de akillandim yazmış ahshshEvet bugün kapıya koysa 2 çocukla ortada yaptığı hizmetcilikte üstüne kaymaklı ekmek kadayıfı.
Bu ne cesaret yani inanilmaz
Amin canim sagol.Allah senin de yardımcın olsun.Adamı ben prof.diye hatırlıyorum.
Haha bu konuya çok ciddi yorum yazmıştım. Yorumu yazarken konu sahibinin bedevi olduğunu anlamamıştım. Sonradan burdaki kizlar soylemislerdi.
Çok üzülüyorum konu sahibine bütün kalbimle. Kendisi ögretmendi de sanırım öyle hatırlıyorum. Allah yardımcısı olsun.
PuahahahahhaBir de akillandim yazmış ahshsh
Ulan akillanmis olan kişi çocuk yapar mı bir daha ?
Ayağına sıkar mi ya ?
Nikahlı kocamdan başka çocuk yapmıyorum millet nikahsız habire doğuruyor.
Valla bunun adı kafasizlik başka da bir şey değil.
Rahmetli nenemin lafidir yeri gelmişken yazayım "akıl akıl, gel götüme takıl"
Bir de akillandim yazmış ahshsh
Ayağına sıkar mi ya ?
Yeme la beni bedevi.Cok komik bir tazin var güldürdün Allah da seni güldürsün profil foton da komik
Kafasizlik değil ya, adamın maaşı, evi, arabasi tüm dert bu. Boşandıktan sonra hep bunların lafını etti.Bir de akillandim yazmış ahshsh
Ayağına sıkar mi ya ?
Dur hele ben cok yalnız büyüdüm çocuğumun yalnız kalmasını istemedimKafasizlik değil ya, adamın maaşı, evi, arabasi tüm dert bu. Boşandıktan sonra hep bunların lafını etti.
Hırsından ne yapacağını bilmeyince bari çocuk yapayım demiş.
Tahin adam hala handeyi soyuyor ki hshshs.Kafasizlik değil ya, adamın maaşı, evi, arabasi tüm dert bu. Boşandıktan sonra hep bunların lafını etti.
Hırsından ne yapacağını bilmeyince bari çocuk yapayım demiş.
Yooo aklınca adama takoz olsun diye yaptın ama seninkini çocuk falan durdurmaz haberin olsun.Dur hele ben cok yalnız büyüdüm çocuğumun yalnız kalmasını istemedim
Yok cocugum benim gibi yalnız büyümesin diye yaptım.Yooo aklınca adama takoz olsun diye yaptın ama seninkini çocuk falan durdurmaz haberin olsun.
Git kurt bakışlına sık bu yalanı diyecem de ilk o yemez zaten. Seni biraz tanıyan neyi ne için yapacağını anlar zaten çok komplike bir yapın yok.Yok cocugum benim gibi yalnız büyümesin diye yaptım.
Sen birde öğretmensin ya. Her şeyi mesleğe bağlamamak lazım tamam ama ilk çocuğunun yüzüne bakmamış, seni bir yalanla boşamış adamdan, nikahsız ikinci çocuğu yapmak ne demek farkında mısın? Sen tek çocukla bir hayatı yönetemedin,eline yüzüne bulaştırdin. Şimdi seslenince dönüp bakmayan babalarıyla rica minnet yaşat onları.Dur hele ben cok yalnız büyüdüm çocuğumun yalnız kalmasını istemedim
Yaw adam buna yedirir mi ?Sen birde öğretmensin ya. Her şeyi mesleğe bağlamamak lazım tamam ama ilk çocuğunun yüzüne bakmamış, seni bir yalanla boşanmış adamdan, nikahsız ikinci çocuğu yapmak ne demek farkında mısın? Sen tek çocukla bir hayatı yönetemedin,eline yüzüne bulaştırdin. Şimdi seslenince dönüp bakmayan babalarıyla rica minnet yaşat onları.
Çocuğummus senin çocuk falan düşündüğün yok.
Önceden tedavi görmen lazım falan diyordum ama yok gayet her şeyin farkındasın derdin de bir şekilde eşinden para, ev, araba bır şey koparmak.
Ya Hande bize aptal muamelesi yapmasan mi ecebag hshshs.Ya sabahtan bu yana nasil sinirliydim sinirim geçti buradaki yorumlardan.
Yedirmez tabi ama Handenin boşanma sonrası tek gündemi adamın maaşı, evi, arabasiydi. O adamdan nikahsız ikinci çocuğu yapan kafasında neler kuruyordur.Yaw adam buna yedirir mi ?
Aha yeni konusu duruyor orada.
Neredeyse beraber oturdukları eve kira ode diyecek hshshs
Yanlış kurmuş biraz yalnız djjdjdYedirmez tabi ama Handenin boşanma sonrası tek gündemi adamın maaşı, evi, arabasiydi. O adamdan nikahsız ikinci çocuğu yapan kafasında neler kuruyordur.
Valla olacak olan eskiden tek çocukla kalmıştı ortada şimdi iki çocukla kalacak o kadar.Yedirmez tabi ama Handenin boşanma sonrası tek gündemi adamın maaşı, evi, arabasiydi. O adamdan nikahsız ikinci çocuğu yapan kafasında neler kuruyordur.