15 tatil ilk eşten olma cocuk 5 aylik bebek ve sinir krizi gecirmem

Eklentiler

• IMG_0783.jpeg
    127,4 KB · Görüntüleme: 82

Baska bir konuda yasal sınırlar icinde cocuk gosterilmeli, kanun bunu uygun görmüş diyordunuz. Babanin yazin 1 ay yasal hakki var, teslim etmeme durumunda hapisle tazyik cezasi durumu soz konusu. Bu isin hukuki boyutu. Pedagojik boyutunda ise bizim uzmanimiz mumkunse 1 gun arayla, mumkun degilde 3 gunu gecmeyecek sekilde babayla gorusmesini onerdi.
Siz travmatik durumlar yasadiginiz icin saglikli tavsiyeler vermediginizi düşünüyorum bu konularda. Eski esle yasadiginiz sorunlarin faturasini çocuk ödüyor. Bu bir savas degil. Cocugun babayla iliskisinin kisitlanmasini eski ese karsi kazandiginiz bir zafer gibi lanse ediyorsunuz. Yarin obur gun Allah nasip eder de cocuk sahibi olursaniz babanin cocukla ilgilenmesinden, altini degistirip uyutmasindan bile mutluluk duyacaksiniz. Umarim ilerleyen zamanlarda farkina varirsiniz durumun

Benimde etrafımda vardı, çocukla düğünde 1 fotoğraf çektirmedi çocuğun ağlaması hala gözümün önünde. Sonra karnindakini aldırdı çolyak hastası çocukla tek başına kaldı adamın umrunda bile değil 3. Yu arıyor
El kadar sabiler savunani yok zannediyorlar ama fitil fitil çıkıyor.
Simdi çocuğu kendi yollayamiyor hasta çocuğa sahip çıkamıyorlar çünkü.

Eşiniz sizi eş olarak görmüyorsa koşa koşa çocuk yapmasaydınız keşke. Önce eş olarak görmesini sağlasaydınız ne bileyim evliliğinizi oturtsaydınız. Ev de kızına kalacakmış kininizin sebebi de bu olmalı çocuğa ama bakın olup bitende o çocuğun günahı yok.
Yani beğenmedim atıp duruyorsunuz ama gerçekler acıdır.
Istediğiniz kadar beğenmedim atın,bu böyle

Baya yarası derin onca gocunmasi her konunun altında bunlari yazması bundan.
Çocuklu adamla ya da çocuklu kadınla evlenen herkes ya seve seve ya seve seve o çocukları kabul edecek
O çocuk gerekirse onların yaşında da yasayacak.
Açıkçası çocuk kimde kalmak istiyorsa onda kalacak.
Anası/babasi baksın ben evliliğimin tadını çıkaracağım, banane bakmak zorunda mıyım diyen kadın ya da erkek dibinde başkasından doğan çocuklu birisiyle evlenmeyecek
Evlendiyse de kapayıp çenesini oturacak.
Oturmuyorsa da kapıyı cekip gidecek o kadar

Benden ufak bir tavsiye, eski eşiniz yeniden evlenirse, eşiyle arkadaş olun, saygı duyun tanışın, çocuğunuza abla istiyorsanız hak edin. Çocuğunuzla yeni eşin bağ kurması için uğraşın.

Olmazlar canım, bana neler etti benim piyasa değerimi düşürdü kendi hiç bir şey olmamış gibi evlendi mutlu oldu kafasında oluyorlar içten içe bu durumu kabul edemeyip huzur kaçırmaya çalışıyorlar.

Boşanmış bir adam illa ki tercih edecekseniz eski karısı evli olanı tercih edeceksin ya da eski eş evlenene kadar bekleyeceksin çünkü o zaman bi uğraşmıyorlar.

Bu dediğiniz normal evlilikler için geçerli bizimki normal bir evlilik degil.maddi manevi kazancım yok bu işten o yüzden kizini da çekemem.1 hafta için gelmişti sonra kadin tatili orda bitirsin dedi kusura bakmasın.

Es derken
Nikah nerde

Cok haklisin ama artık geçti işte yolun başındakiler için güzel tavsiye ama.

Cok haklisin ama artık geçti işte yolun başındakiler için güzel tavsiye ama.

Hande bak, ben yine de mutlu olmanı isterim bırak şimdi onu bunu ne yapacaksın?

Bu ilişki bu şekilde gitmez planların neler?

Bi ev sahibi olman lazım.Toki çıkmaz mı sana Memur-Sen olsun ya da burda boşanmış kadınlara 1+1 toki veriliyordu bi ara

Araştırdın mı ?

Bu adamdan bi halt olacağı yok sana ev almak lazım.

Bu arada evin o çocuğun üzerine kalmasına da çok sevindim.
En azından ileride tutunacagi bir malı mülkü kenarda durmuş olur.
Hem çocuklu adamlarla evlenip hem de eski eşinden olan çocuklarını istemeyen kadın ya da erkeğe birilerinin sen kim kopeksin demesi lazım.

Arti eve bir eşya alınacağı zaman hep ben alıyorum ve evdeki eşyaların yüzde 99 u benim.neden kendisi yeni eşya alacağı zaman bana aldırıyor? Yarın hır gün ayrılık olursa eşya paylaşımında sorun çıkmasın diye.ben neden seve seve kabul ediyormuşum kizini bu şartlarda?benden bosanir bosanmaz annesine ev aldı o eve götür diyorm yok diyor tabi orda kıza bakacak kimse yok.

Böyle lise çağından küçük çocuğa nefret, kin kusmak bana çok anormal geliyor. Anne değilim, çocuğum yok, sadece bir insan olarak çok anormal ve sağlıksız buluyorum bu durumu. Mutsuzlukları, hayattan İstediklerini alamadıklarını resmen çocuklardan çıkarıyorlar. Çocuk yani bu. Sanki kendileri hiç çocuk olmamışlar. Çok zavallıca bu halleri.

Elbette kabul edecek imzayı attığı an kabul etmiş oluyor. Kimse yeni eşin, çocuğa bakıcılık hizmetçilik yapması gerektiğini söylemiyor. Ama varlığına nefret duymak çok zavallıca.

Neyse eminim iş yerinde, dışarıda böyle çocuklarla ilgili yardım/dernek konularında duyar kasıyordur. Ama eline geçirse eski eşinin 10 yaşındaki çocuğunu parçalayacak, aç bırakacak.

Para biriktiriyorum eskiden yaptığım aptallıklari yapmıyorum parayı oraya buraya sacmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…