-
- Konu Sahibi handegunerler
Cidden o muymuş? Mesajları okumadım.
Evet canım oCidden o muymuş? Mesajları okumadım.
En son aşkı, kocişkosu, kurt bakışlısı ile çok mutluydu, başla hesaptan ağlamaya mı gelmiş şimdi ?Evet canım o
Kocasının mağara gezdirdigi kadın shshsgs
Ben yukarıdaki üyenin anlattığı durumu birebir yaşamış bir kadın olarak yazayım. Politik doğruculuk hiç ilgimi çekmiyor, gerçekte olanı yazayım.
Nişanlıyken düğünüme 2 ay kala yaz döneminde 1 ay (mahkeme yazın 1 ay diyor) çocuk bize yollandı. Babayla olsun denildi, aynı şehirde yaşamasına rağmen baba ve çocuk. Tamam dedik sonuçta babayla vakit geçirsin. Karşı taraf "ev taşıyor diğeri gelinlik seçiyor" demeyecekti sonuçta. Ki bana göre çocuk bu kadar detaya maruz kalmak zorunda da değildi fakat baba 9 gün izinli olduğundan bilin bakalım 8 yaşındaki çocukla kim evlilik hazırlığı yaptı? Davetiyeyi beraber seçmek bence çocuğun çok hoşuna gitmemiştir fakat "zorunluyduk" anne baba eşit çünkü ya.
Geçtiğimiz yaz, yeniden aynı karın ağrıları başladı. Ben anne tarafından bir sürü adli makama şikayet edildiğim için çocuğa "annen seni hiç sevmiyor vs demem zarar vermem gibi bir sürü iftira ile birlikte, gel bizle yaşa velayetini alalım" diyormuşum. ( Ki burada karar mercii ben olmadığım gibi son 2 yıldır çocukla değil evimde birebir bir yerde bile başbaşa kalmam kendisi şiddet eğilimli bir çocuk). Ben eşime tavrımı söyledim, iznini al, ki izni yok, bir otele git. 1 ay kalın. Ben asla sorumluluk kabul etmiyorum. O çocukla en fazla halka açık bir yerde en az 5 şahitle bir arada dururum çünkü.
Burada bazı üyeler etikten, çocuk psikolojisinden vs bahsediyor. Burada ilk etik kendime karşı. Çocuğun anasının dinlenmeye ihtiyacı var diye dinlenecek, babası çalışmam lazım diye işe gidecek, ben evde sinir hastası ve benden nefret eden bir çocukla evcilik oynayacağım:)
Bir de en saçması "babasının evi" konsepti. Burada erkek ailelerinin yaptığı zorbalıktan farkı yok. Oğlumuzun evi gireriz, çıkarız gelin kim ki? Birebir aynısı. Guya ikinci eşi pasifleştirecekler. Neymiş benim söz hakkım yokmuş. O zaman doldursun eve kocam kardeşini, babasını, anasını, kuzenini, kimi isterse kan bağı olsun yeter ki.
Benden ufak bir tavsiye, eski eşiniz yeniden evlenirse, eşiyle arkadaş olun, saygı duyun tanışın, çocuğunuza abla istiyorsanız hak edin. Çocuğunuzla yeni eşin bağ kurması için uğraşın.
Elalemin kadının annelikten yorulmasını ben tazmin etmek zorunda değilim:) İyi olup insan olan eski eşiyle de yeni eşle de insanca iletişim kurar, ancak o zaman rica edilir.
Zorbalık yapan zorbalık görür.
Ya lena, sen buraya defalarca
kocamın eski eşinin intihar eğilimi var,
kocamın eski eşi çocuğu dövüyor,
Kocamın eski eşi çocuğu akrabasına göndermiş 4 aydır annesiyle görüşmemiş, (ki bu süreçte babasıda görüşmemiş, babasının da çocuktan haberi yok),
Kocamın eski eşi çocuğu kaçırdı,
Kocamın çocuğunu evimde istemiyorum,
Cümlelerini ve daha fazlasını yazıp durmadın mı?
Senin kocan, boşandığında çocuğundan boşanan, onun sorumluluğunu almayan vicdansız birisi. Senin defalarca kinle nefretle bahsettiğin anneye çocuğunu bırakmış birisi. Sen de evlendiğin adamın çocuğuna kin duyan birisin. Senin bahsettiğin çocuk 7-10 yaş arası yanılmıyorsam kız çocuğu, eminim sinir krizi geçiriyor, eminim vuruyordur eminim...
Sürekli aynı tarz konulara yazıp, kendini masum saf mağdur gösteriyorsun. Ama ne olduğun anlaşılıyor. Çocuğu olup, boşanan tüm annelerden nefret ediyorsun. Bu tarz konulara gelip hep bu nefretini yansıtıyorsun.
İçindeki bu anne ve çocuk nefreti için bir terapi al, hayatını böyle kinle nefretle yaşama, çabuk yaşlanırsın. Neredeyse ekrandan ellerini uzatıp, anne olan kadınları boğazlayacaksın.
Ooo sevgilisinden yani eski eşinden bir tane daha çocuk bile yapmış shshhsEn son aşkı, kocişkosu, kurt bakışlısı ile çok mutluydu, başla hesaptan ağlamaya mı gelmiş şimdi ?
Eşiniz sizi eş olarak görmüyorsa koşa koşa çocuk yapmasaydınız keşke. Önce eş olarak görmesini sağlasaydınız ne bileyim evliliğinizi oturtsaydınız. Ev de kızına kalacakmış kininizin sebebi de bu olmalı çocuğa ama bakın olup bitende o çocuğun günahı yok.Esimin cocugunu kendi cocugum olarak görebilmem için esimin beni es olarak görmesi lazım diğer türlü kendimi enayi gibi hissederim oturduğum ev kizina kalacak benim payım olmayacak.ustune kiz evdeyken market alışverişi de benim kartımla yapıldı
Birinin hakkından gelmiş gibi..Ooo sevgilisinden yani eski eşinden bir tane daha çocuk bile yapmış shshhs
Baya yarası derin onca gocunmasi her konunun altında bunlari yazması bundan.Ya lena, sen buraya defalarca
kocamın eski eşinin intihar eğilimi var,
kocamın eski eşi çocuğu dövüyor,
Kocamın eski eşi çocuğu akrabasına göndermiş 4 aydır annesiyle görüşmemiş, (ki bu süreçte babasıda görüşmemiş, babasının da çocuktan haberi yok),
Kocamın eski eşi çocuğu kaçırdı,
Kocamın çocuğunu evimde istemiyorum,
Cümlelerini ve daha fazlasını yazıp durmadın mı?
Senin kocan, boşandığında çocuğundan boşanan, onun sorumluluğunu almayan vicdansız birisi. Senin defalarca kinle nefretle bahsettiğin anneye çocuğunu bırakmış birisi. Sen de evlendiğin adamın çocuğuna kin duyan birisin. Senin bahsettiğin çocuk 7-10 yaş arası yanılmıyorsam kız çocuğu, eminim sinir krizi geçiriyor, eminim vuruyordur eminim...
Sürekli aynı tarz konulara yazıp, kendini masum saf mağdur gösteriyorsun. Ama ne olduğun anlaşılıyor. Çocuğu olup, boşanan tüm annelerden nefret ediyorsun. Bu tarz konulara gelip hep bu nefretini yansıtıyorsun.
İçindeki bu anne ve çocuk nefreti için bir terapi al, hayatını böyle kinle nefretle yaşama, çabuk yaşlanırsın. Neredeyse ekrandan ellerini uzatıp, anne olan kadınları boğazlayacaksın.
Benden ufak bir tavsiye, eski eşiniz yeniden evlenirse, eşiyle arkadaş olun, saygı duyun tanışın, çocuğunuza abla istiyorsanız hak edin. Çocuğunuzla yeni eşin bağ kurması için uğraşın.
Bu dediğiniz normal evlilikler için geçerli bizimki normal bir evlilik degil.maddi manevi kazancım yok bu işten o yüzden kizini da çekemem.1 hafta için gelmişti sonra kadin tatili orda bitirsin dedi kusura bakmasın.Baya yarası derin onca gocunmasi her konunun altında bunlari yazması bundan.
Çocuklu adamla ya da çocuklu kadınla evlenen herkes ya seve seve ya seve seve o çocukları kabul edecek
O çocuk gerekirse onların yaşında da yasayacak.
Açıkçası çocuk kimde kalmak istiyorsa onda kalacak.
Anası/babasi baksın ben evliliğimin tadını çıkaracağım, banane bakmak zorunda mıyım diyen kadın ya da erkek dibinde başkasından doğan çocuklu birisiyle evlenmeyecek
Evlendiyse de kapayıp çenesini oturacak.
Oturmuyorsa da kapıyı cekip gidecek o kadar
Esimin cocugunu kendi cocugum olarak görebilmem için esimin beni es olarak görmesi lazım diğer türlü kendimi enayi gibi hissederim oturduğum ev kizina kalacak benim payım olmayacak.ustune kiz evdeyken market alışverişi de benim kartımla yapıldı
Cok haklisin ama artık geçti işte yolun başındakiler için güzel tavsiye ama.Olmazlar canım, bana neler etti benim piyasa değerimi düşürdü kendi hiç bir şey olmamış gibi evlendi mutlu oldu kafasında oluyorlar içten içe bu durumu kabul edemeyip huzur kaçırmaya çalışıyorlar.
Boşanmış bir adam illa ki tercih edecekseniz eski karısı evli olanı tercih edeceksin ya da eski eş evlenene kadar bekleyeceksin çünkü o zaman bi uğraşmıyorlar.
Birinin hakkından gelmiş gibi..
Cok haklisin ama artık geçti işte yolun başındakiler için güzel tavsiye ama.
Arti eve bir eşya alınacağı zaman hep ben alıyorum ve evdeki eşyaların yüzde 99 u benim.neden kendisi yeni eşya alacağı zaman bana aldırıyor? Yarın hır gün ayrılık olursa eşya paylaşımında sorun çıkmasın diye.ben neden seve seve kabul ediyormuşum kizini bu şartlarda?benden bosanir bosanmaz annesine ev aldı o eve götür diyorm yok diyor tabi orda kıza bakacak kimse yok.Baya yarası derin onca gocunmasi her konunun altında bunlari yazması bundan.
Çocuklu adamla ya da çocuklu kadınla evlenen herkes ya seve seve ya seve seve o çocukları kabul edecek
Anası/babasi baksın ben evliliğimin tadını çıkaracağım, banane bakmak zorunda mıyım diyen kadın ya da erkek dibinde başkasından doğan çocuklu birisiyle evlenmeyecek
Benimde etrafımda vardı, çocukla düğünde 1 fotoğraf çektirmedi çocuğun ağlaması hala gözümün önünde. Sonra karnindakini aldırdı çolyak hastası çocukla tek başına kaldı adamın umrunda bile değil 3. Yu arıyor
El kadar sabiler savunani yok zannediyorlar ama fitil fitil çıkıyor.
Baya yarası derin onca gocunmasi her konunun altında bunlari yazması bundan.
Para biriktiriyorum eskiden yaptığım aptallıklari yapmıyorum parayı oraya buraya sacmiyorumHande bak ben yine de mutlu olmanı isterim bırak şimdi onu bunu ne yapacaksın?
Bu ilişki bu şekilde gitmez planların neler?
Bi ev sahibi olman lazım.Toki çıkmaz mı sana Memur-Sen olsun ya da burda boşanmış kadınlara 1+1 toki veriliyordu bi ara
Araştırdın mı ?