15 tatil ilk eşten olma cocuk 5 aylik bebek ve sinir krizi gecirmem

Arti eve bir eşya alınacağı zaman hep ben alıyorum ve evdeki eşyaların yüzde 99 u benim.neden kendisi yeni eşya alacağı zaman bana aldırıyor? Yarın hır gün ayrılık olursa eşya paylaşımında sorun çıkmasın diye.ben neden seve seve kabul ediyormuşum kizini bu şartlarda?benden bosanir bosanmaz annesine ev aldı o eve götür diyorm yok diyor tabi orda kıza bakacak kimse yok.
Senin bunları ona söyleyip hakkını araman lazım kızıyla ilgili sorun en son sorun çünkü ona gelene kadar adamın yaptıkları fena zaten.. her şeyden önce zaten çocuklarıyla ilgili baba değil ne kızıyla ne oğullarıyla ne de eşiyle bile

Para biriktiriyorum eskiden yaptığım aptallıklari yapmıyorum parayı oraya buraya sacmiyorum

Çok iyi bu konuda uğraş kas. Para verme bu herife ev harcamalarına, o hile hurda ile 2 ev araba almış kendini kurtarmış bi şekilde sana ev lazım bu konuda elinden geleni yap uygun fiyatlı evleri araştır konut projelerine vs bak

Böyle lise çağından küçük çocuğa nefret, kin kusmak bana çok anormal geliyor. Anne değilim, çocuğum yok, sadece bir insan olarak çok anormal ve sağlıksız buluyorum bu durumu. Mutsuzlukları, hayattan İstediklerini alamadıklarını resmen çocuklardan çıkarıyorlar. Çocuk yani bu. Sanki kendileri hiç çocuk olmamışlar. Çok zavallıca bu halleri.

Elbette kabul edecek 😄 imzayı attığı an kabul etmiş oluyor. Kimse yeni eşin, çocuğa bakıcılık hizmetçilik yapması gerektiğini söylemiyor. Ama varlığına nefret duymak çok zavallıca.

Neyse eminim iş yerinde, dışarıda böyle çocuklarla ilgili yardım/dernek konularında duyar kasıyordur. Ama eline geçirse eski eşinin 10 yaşındaki çocuğunu parçalayacak, aç bırakacak.

8 yaşında çocuğu kolundan tutup savurmuştu sırf fotoğrafta yanlarına geldi diye. Çok sürmedi ztn o fotoğraf son oldu onlar için

Arti eve bir eşya alınacağı zaman hep ben alıyorum ve evdeki eşyaların yüzde 99 u benim.neden kendisi yeni eşya alacağı zaman bana aldırıyor? Yarın hır gün ayrılık olursa eşya paylaşımında sorun çıkmasın diye.ben neden seve seve kabul ediyormuşum kizini bu şartlarda?benden bosanir bosanmaz annesine ev aldı o eve götür diyorm yok diyor tabi orda kıza bakacak kimse yok.

Kız 18 ine gelince, seni babasının evinden atsında gör sen. Ne olduğunu anlamazsın. Tüm bu yaptıklarının hıncını alır bak görürsün. Senin çocuğunla ortak tapu bile olsa sorunlar çıkartır durur görürsün. Senden tek beklenilen insanca davranman.

Bu dediğiniz normal evlilikler için geçerli bizimki normal bir evlilik degil.maddi manevi kazancım yok bu işten o yüzden kizini da çekemem.1 hafta için gelmişti sonra kadin tatili orda bitirsin dedi kusura bakmasın.
Ay banane sizden ya.
Değilse yapmasaydin çocuk madem.
Çocuk normal evlilikler için yapılır.
Ayrıca o kızı ya seve seve çekeceksin ya da seve seve çekeceksin :)
Gördün mü bak nasıl da çekmişsin mesela
Sevgiline de bir halt edemezsin.
Adam çeker gider eskisi gibi nasılsa nikah da yok.
Zaten çocuklari umurunda da değil.
Ona göre hava hoş yani .
Maaşı da çok iyi alıcısı her daim olur yani:KK66:

Kız 18 ine gelince, seni babasının evinden atsında gör sen. Ne olduğunu anlamazsın. Tüm bu yaptıklarının hıncını alır bak görürsün. Senin çocuğunla ortak tapu bile olsa sorunlar çıkartır durur görürsün. Senden tek beklenilen insanca davranman.
Bunlari düşünmüyor muyum sanıyorsun o yüzden kenara para koyuyorum.

Ay banane sizden ya.
Değilse yapmasaydin çocuk madem.
Çocuk normal evlilikler için yapılır.
Ayrıca o kızı ya seve seve çekeceksin ya da seve seve çekeceksin :)
Gördün mü bak nasıl da çekmişsin mesela
Sevgiline de bir halt edemezsin.
Adam çeker gider eskisi gibi nasılsa nikah da yok.
Zaten çocuklari umurunda da değil.
Ona göre hava hoş yani .
Maaşı da çok iyi alıcısı her daim olur yani:KK66:

Evet bugün kapıya koysa 2 çocukla ortada yaptığı hizmetcilikte üstüne kaymaklı ekmek kadayıfı.
Bu ne cesaret yani inanilmaz

Ben yukarıdaki üyenin anlattığı durumu birebir yaşamış bir kadın olarak yazayım. Politik doğruculuk hiç ilgimi çekmiyor, gerçekte olanı yazayım.

Nişanlıyken düğünüme 2 ay kala yaz döneminde 1 ay (mahkeme yazın 1 ay diyor) çocuk bize yollandı. Babayla olsun denildi, aynı şehirde yaşamasına rağmen baba ve çocuk. Tamam dedik sonuçta babayla vakit geçirsin. Karşı taraf "ev taşıyor diğeri gelinlik seçiyor" demeyecekti sonuçta. Ki bana göre çocuk bu kadar detaya maruz kalmak zorunda da değildi fakat baba 9 gün izinli olduğundan bilin bakalım 8 yaşındaki çocukla kim evlilik hazırlığı yaptı? Davetiyeyi beraber seçmek bence çocuğun çok hoşuna gitmemiştir fakat "zorunluyduk" anne baba eşit çünkü ya.
Geçtiğimiz yaz, yeniden aynı karın ağrıları başladı. Ben anne tarafından bir sürü adli makama şikayet edildiğim için çocuğa "annen seni hiç sevmiyor vs demem zarar vermem gibi bir sürü iftira ile birlikte, gel bizle yaşa velayetini alalım" diyormuşum. ( Ki burada karar mercii ben olmadığım gibi son 2 yıldır çocukla değil evimde birebir bir yerde bile başbaşa kalmam kendisi şiddet eğilimli bir çocuk). Ben eşime tavrımı söyledim, iznini al, ki izni yok, bir otele git. 1 ay kalın. Ben asla sorumluluk kabul etmiyorum. O çocukla en fazla halka açık bir yerde en az 5 şahitle bir arada dururum çünkü.

Burada bazı üyeler etikten, çocuk psikolojisinden vs bahsediyor. Burada ilk etik kendime karşı. Çocuğun anasının dinlenmeye ihtiyacı var diye dinlenecek, babası çalışmam lazım diye işe gidecek, ben evde sinir hastası ve benden nefret eden bir çocukla evcilik oynayacağım:)
Bir de en saçması "babasının evi" konsepti. Burada erkek ailelerinin yaptığı zorbalıktan farkı yok. Oğlumuzun evi gireriz, çıkarız gelin kim ki? Birebir aynısı. Guya ikinci eşi pasifleştirecekler. Neymiş benim söz hakkım yokmuş. O zaman doldursun eve kocam kardeşini, babasını, anasını, kuzenini, kimi isterse kan bağı olsun yeter ki.

Benden ufak bir tavsiye, eski eşiniz yeniden evlenirse, eşiyle arkadaş olun, saygı duyun tanışın, çocuğunuza abla istiyorsanız hak edin. Çocuğunuzla yeni eşin bağ kurması için uğraşın.

Elalemin kadının annelikten yorulmasını ben tazmin etmek zorunda değilim:) İyi olup insan olan eski eşiyle de yeni eşle de insanca iletişim kurar, ancak o zaman rica edilir.

Zorbalık yapan zorbalık görür.
Sizin açınızdan yaşadıklarınız evet zor. Belki de dediğiniz gibi eşinizin eski eşi sorunlu bir tip. Kendi örneğiniz bütün konulara genelleme olmuyor. Yine sizin bahsettiğiniz kadarıyla eşiniz çok iyi bir baba olmaya çalışıyor ama buradaki adam hangi kadından olduğundan bağımsız, aynı evde olup olmamasından bağımsız çocuklarıyla ilgilenmiyor.

Ama siz de bilin bakalım eşinizin yalnızca 9 gün izinli olması kimin sorunu değil? Evet eski eşin. Yaz tatilinde çalışan bir anne ne yapıyor. Yıllık iznini kullanıyor, anane/babaanne desteği almaya çalışıyor, çocuğu yaz okuluna gönderiyor. Böyle böyle zaman dolduruyor. Eşiniz de kendi izin alır, gündüzleri annesinden destek alır, yaz okuluna gönderir. Yani siz çocukla birlikte evlilik hazırlığı yapmak zorunda değildiniz. Öğretmen değilim ve benim de iznim kısıtlı tıpkı özel sektördeki gibi ben yarın boşansam çocuğumun nasıl vakit geçireceginin derdine yalnız ben mi dusmeliyim? Eşimin hiç mi sorumluluğu olmayacak?

Babasının evi evet. Bu bir çocuk. Yetişkin değil. Kayinaile ile kiyaslamanız saçma. Alt soyuna karşı herkesin sorumluluğu var.

Evet annesinin dinlenmeye hakkı var. Annenin yorgunluğunu siz değil ama eşiniz tazmin etmek zorunda. Artık ayrı ev mi tutar, alıp otele mi götürür onun bileceği iş.

Senin bunları ona söyleyip hakkını araman lazım kızıyla ilgili sorun en son sorun çünkü ona gelene kadar adamın yaptıkları fena zaten.. her şeyden önce zaten çocuklarıyla ilgili baba değil ne kızıyla ne oğullarıyla ne de eşiyle bile
Cok sujur gerçeklerin farkındayım ona kalsa eve bol bol para harcamaliyim asla yapmıyorum.ama tüm masrafları karşılamaz ben cüzi miktar verecem mecbur

Bunlari düşünmüyor muyum sanıyorsun o yüzden kenara para koyuyorum.

Borsa finans bölümü var orda borcu olanlar konu açıyorlar motive amaçlı her ay ne biriktirdiklerini ne harcadıklarını yazıyorlar sen de konu açsana ciddiyim.

Eve kuruş harcama baktın evden atmaya çalışıyor dava açarsın 2 çocuğa nafaka alırsın maaşın da var. O korksun gidiceksin diye cimrinin canını al malını alma derler.

Zaten ölüp giderse çocuklarına onun mirasından kalacak. Ölür gider belki belli mi olur.

Boşver onu bunu ne bu adam düzelir ne eskiler senin deli gibi birikim yapman lazım.

Lena gözardı bende ama yapılan yorumlardan belli ki birilerini delirtmiş yine :KK70:

Konu sahibi evde kira ödememe karşılığinda kalan, yemek, temizlik ihtiyaçlarını gideren biri sadece. Eski eşin kızına laf söyleme hakkı yok ki. Bu konu üzerinden ikinci eş çıldırmasi yaşamış yine bazı arkdaşlar ama burada este yok. Bir nevi eve yardımcı tutmuş konu sahibini durum bu. Arada ziyan olan çocuklar var her zamanki gibi.

Hande cicim zaten kusura bakma ama zaten kabul etmişsin shshsgsg
Sadece farkında değilsin.
Ohhh bak o kıza ev kalmasına çok sevindim.
Kadın akıllı çıkmış vesselam.
Neyse sen de maasinla ev diz işte.
Açıkçası dogurdugun çocuklara acıdım.
Yazık böyle anne babayı kimse haketmiyor

Bu dediğiniz normal evlilikler için geçerli bizimki normal bir evlilik degil.maddi manevi kazancım yok bu işten o yüzden kizini da çekemem.1 hafta için gelmişti sonra kadin tatili orda bitirsin dedi kusura bakmasın.
Kurt bakışlın seni terketmesin diye mecbur çekmişsin Bedevicim, anca gelip millete rüzgar yapıyosun burda.

Adam boşuna doçent değil baya güzel bahane bulmuş :)

Peki bu üyenin eski kocasının piyasa değerini öğrenmek için sanki adamın talip olduğu biri gibi konu açması kaç puan :))
Adamı ben prof.diye hatırlıyorum.

Haha bu konuya çok ciddi yorum yazmıştım. Yorumu yazarken konu sahibinin bedevi olduğunu anlamamıştım. Sonradan burdaki kizlar soylemislerdi.

Çok üzülüyorum konu sahibine bütün kalbimle. Kendisi ögretmendi de sanırım öyle hatırlıyorum. Allah yardımcısı olsun.

Haklisin ortaya koysa hicbiye yapamam o yüzden gelecegimi planlarken asla ona güvenerek iş yapmıyorum.

Yani bakın bu zamana kdr hatanız çok, güldük ettik eğlendik
Ama o çocukla aranızı iyi tutun
O çocuk adamdan biseyler koparmanizin tek yolu. Babasına dur diyecek tek insan. Bugünlerde sizi iyi hatırlamalı. Bu işin yaşlılığı var. O kdr hakkiniza girmiş siz cocuk hakkına girmeyin yarına yatırım O çocuk

Hande cicim zaten kusura bakma ama zaten kabul etmişsin shshsgsg
Sadece farkında değilsin.
Ohhh bak o kıza ev kalmasına çok sevindim.
Kadın akıllı çıkmış vesselam.
Neyse sen de maasinla ev diz işte.
Açıkçası dogurdugun çocuklara acıdım.
Yazık böyle anne babayı kimse haketmiyor
Cok komik bir tazin var güldürdün Allah da seni güldürsün profil foton da komik

X