- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
yürüme imkanım var ama yağmur var diye hiç içimden gelmedi kaç gündür. yarınki ruh halime göre bakıcam artık, çıkmayı denerim ama hiç içimden gelmezse leslie yaparım. ara sıra yürüyüş yapıyorum, çok da ham değilim o yüzden 3 mil sorun olmaz benim içinHic spor yapmiyosan 1 mili sabah aksam yap canim bikac gun.. ben oyle başlamıştım
Yurume imkanin varsa acik havada yurumek gibisi yok ama
ben light sütlü nescafe içiyorumm şekersizKızlar saat 19.13 bırakın artık yemeyi
Bundan sonra
Kefir
tarcinli süt
Türk kahvesi
Su
Olabilir
Liste çok güzel olmuş Anka -misali.ellerine sağlık. Ama nasıl yapcaz ekleme işini anlatır misin lütfen. Sanırım biz kilomuzu yazmayacağız, listeye ekleyecegiz ama nasıl ???
Bluelight14 leslie 5 mili nerden yapıyorsun. Ben youtube da bulamadım
Ben torrent den indirmiştim leslie 5 mil bende de var
Tamamdır anka çok sağol canım.eline sağlıkCanım bebek ağlayıverdi bıraktım. Eklemediğim çok kişi var daha ekleyeceğim ilk fırsatta
Yesa1 çok güzel anlatmış. Yine kafana takılan varsa sorabilirsin.
Dailjmotion da çok varben de yok zaten. 3 mil ı açiyorum 2. mil ı 3 kez yapıyorum+1+3. mil eder 5 mil. ama mdem torrent de var bi bakmalı
zamanında bulamamıştım canım,bir daha da uğraşmadım.3 mil işimi görüyorDailjmotion da çok var
Yarın liste oluşturacağız o zaman yaz canım.Anka güncel kilo 71 hedefim 6 kilo vermek
A101 deki dibek kahvesi mi. Yada öyle karışımlı mı. Öyleyse evet içinde katkı maddesi olduğu için kalorisi var.Kizlarr turk kahvesi yerine sekersiz dibek kahvesinin kalorisi var mi dersiniz?
Sekersiz turk kahvesini icemiyorum ama dibek daha hafif
Leslie neymis kizlar bir bakayim youtub dan ☺
yesa spor listesinde adını göremiyorum