- 17 Şubat 2017
- 277
- 245
- 28
@anka_misali cnm beni de tabloya ekler misin?Sevgili hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr
15 Mart 15 Mayıs arası kilo verme yarışmamıza hoşgeldiniz
Kurallarımız basit
*Her cuma tartı günü olacak. İlk bildirim 15 martta yapılacaktır. Daha sonra cumaları devam edeceğiz. Bildirimler cuma saat 17.00 e kadardır. 17.00 den sonra gelen bildirimler KABUL EDİLMEYECEK VE KİŞİ LİSTE DIŞI KALACAKTIR.
*Her gün an az 2 litre su içiyoruz, SABAH KALKINCA DA BIR BARDAK SU OLMAZSA OLMAZ
*Saat 19:00'dan sonra yemek yasak, içecek serbest, onun dışında zararlı olan şeyler belli ama belli bir diyeti takip etmeyeceğiz , isteyen karatay isteyen dukan yapsın yeter ki sağlıklı bir şekilde gitsin kilolar
*Herkes 2 ay sonu için hedef belirleyip hedefine ulaşmaya çalışacak.
her gün sabah 9 a kadar bir önceki günün spor bildirimi yapılacak. Spor yapmak şart değil ama en az 15 dk spor yapmak çok faydalı.
*Kilo hesaplaması: verilen kilo x 100 / başlangıç kilosu olacağı için adaletli bir sistem olacaktır.
15 MARTTA BİLDİRİMLERİMİZİ O GÜNKÜ KİLO VE HEDEF ŞEKLİNDE YAPALIM.
Evetttttt katılmak isteyenler.
15 martta alımlar bitecektir.
Üye Adı Başlangıç kilo Hedef Kilo 24.03 31.03 7.04 14.04 21.04 28.04 5.05 12.05 Anka . . . . . . . . . . yesa . . . . . . . . . . T traylaylay . . . . . . . . . . Evlimutluanne . . . . . . . . . . @Nazra_ . . . . . . . . . . @Yagmureylul . . . . . . . . . . @zelisbasaran1310 . . . . . . . . . . altop . . . . . . . . . . @ktgg . . . . . . . . . . @ezgideniss . . . . . . . . . . kakaovanilya . . . . . . . . . . @deadandlovely . . . . . . . . . . @cesminaz . . . . . . . . . . @Sily . . . . . . . . . . sedaaaaaaaaa . . . . . . . . . . marlin18 . . . . . . . . . . @erayde . . . . . . . . . . @mdn9o . . . . . . . . . . Bluelight14 . . . . . . . . . . @aytozuvegece . . . . . . . . . . kitkurdu . . . . . . . . . . @tevafuk55 . . . . . . . . . . @eylul7158eylul . . . . . . . . . .
1. anka_misali
2.yesa
Bluelight14 leslie 5 mili nerden yapıyorsun. Ben youtube da bulamadım
kızlar leslienin faydası oluyor mu ben daha önce hiç denemedim. yürüyüşe başlamaya çalıştım ama yapamadım, yarım saatte sıkılıp eve döndüm hepben de leslieye başlasam mı acaba? başlarsam hangi programla başlamalıyım?
2 mille başlıyım o zaman yarın benCanım ben söyle yapıyorum
Sevdiğim bir program dizi açıyorum yanında da leslie
Leslie sesi full kısık tabii bi gözüm orada leslie yapiyorum bu bakıyorum bitmiş :)
Sen leslie 2 mil ile başla 33 dk uzunmus dersen 1 mil yap 15 dk
Hic spor yapmiyosan 1 mili sabah aksam yap canim bikac gun.. ben oyle başlamıştım2 mille başlıyım o zaman yarın ben
Liste çok güzel olmuş Anka -misali.ellerine sağlık. Ama nasıl yapcaz ekleme işini anlatır misin lütfen. Sanırım biz kilomuzu yazmayacağız, listeye ekleyecegiz ama nasıl ???