- 25 Ekim 2008
- 52.611
- 114.764
Hadi bakalım inşallahdün 2 mildi bugün 3 yaptım patron :)
su ve kefir içtim:)
sabaha çıkarım artık wc ye kilom da az çıkar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım inşallahdün 2 mildi bugün 3 yaptım patron :)
su ve kefir içtim:)
sabaha çıkarım artık wc ye kilom da az çıkar :)
tamam canım. iyi geceler erken kalkmak için erken uyumam lazım.huuuu herkes uyudu mu?
Yarın herkes sabah tartılıyor, kilosunu ve hedef kilosunu listeye ekliyor kızlar.
A101 de satilan varmis inu bilmiyorum da canim ben cagdas dan aldim kakule falan var icindeA101 deki dibek kahvesi mi. Yada öyle karışımlı mı. Öyleyse evet içinde katkı maddesi olduğu için kalorisi var.
bende katilmak istiyorum son anda yetistimmi kizlar?
ekledim arkadaşlar hoşgeldiniz... yarın sabah tartılıp kilonuzu ve güncel kilonuzu yazın tabloya ekleyeyim...Benide ekleyin lütfen aradığım grubu buldum sanırım
kızlaaarrrrr bende varımmm =)
Tam istediğim paylaşım olmuş.
Roaccutane haplarından sonra epey ilo aldım. 60 kg olacağım şuan 66.2 kilodayım.
teşekkür ederim canımm =) hayırlı olsun herkese =)ekledim canım
onu bilemiyorum canım ama sut tozu falan varsa kalorisi yuksektir. ama gun içerisinde meyve suyu, kola şekerli çay vs içmezsen dengeler diye düşünüyorum yine de sen bilirsin.A101 de satilan varmis inu bilmiyorum da canim ben cagdas dan aldim kakule falan var icinde
Ayyyy İnşAllah hatuncuğumm30 kişi olduk sanırım kızlar. hadi bakalım yarından itibaren başlıyoruz diyete. her gün en az 15 dk spor. en az 2 lt su. dengeli beslenme ile fazlalıklarımızdan kurtulacağız. yaza hepimiz fıstık gibi gireceğizzzzzzzz :
Superrr 30 kisi olmusuz
Herkese tartida bol bol eksiler diliyorum tabi en cok kendime
Yarin sabah ilk isimiz tartiya cikip kilo bildirimi yapmak mi ?
Ilkkez bole biseye katiliyorum
Boy kilo ve hedef mi bildirecegiz?