- 17 Şubat 2017
- 277
- 245
- 28
Bence yarın alımlar kapanacak ve cuma herkes kilosunu yazacak :)Anka anka kus çarşamba alımları kapatacsksin cuma sabah da herkes kilosunu mu yazacak benim de kafam karıştı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yarın alımlar kapanacak ve cuma herkes kilosunu yazacak :)Anka anka kus çarşamba alımları kapatacsksin cuma sabah da herkes kilosunu mu yazacak benim de kafam karıştı :)
Bence olabilir .. :)Birinci sayfada yazıyor ilk bildirim yarın diğer haftalarda cuma günleri.
Cuma diye ben demedim sizlere fikir sundum isterseniz öyle yapalım diye.
Bence yarın alımlar kapanacak ve cuma herkes kilosunu yazacak :)
Birinci sayfada yazıyor ilk bildirim yarın diğer haftalarda cuma günleri.
Cuma diye ben demedim sizlere fikir sundum isterseniz öyle yapalım diye.
Bence yarın alımlar kapanacak ve cuma herkes kilosunu yazacak :)
Hanımlar mrb! Saat 10da sporumu yaptım.su da 2ltye yaklaştı..
Başlattım şimdiListeyi başlat canım
Senden sonra da sporunu yapan adını ekler
14 mart salı spor listesi
1. Korhilalp yapılan sor
Vs vs şeklinde
Sen sorunca yaptım hemen :)Hani senin şişen:)
Cok zor bir diyet ama iyi kilo verdiriyor kolay gelsinKızlar bugün 13 günlük isveç rejimine başladım.sabah sadece bir kesme şeker ve kahve içtim.sabahları cok yiyemiyen bi insan olarak canımı sıkmadı.gelişmeleri bildiririm.13 gün boyunca hergün 40 dk yürücem.umarım listeye sadık kalabilirim
Bende oyle dusunuyordum canim ama arkadasim diyetisyene gidiyo hic kalorisi yok sifir seker serbest demisÇok güzel ama kola zero bile olsa içmesen
olmazmı yaa onlar daha zararlı. Tatlandırıcılar daha tehlikeli. .Bende oyle dusunuyordum canim ama arkadasim diyetisyene gidiyo hic kalorisi yok sifir seker serbest demis