15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

Hanimlarrrr yarina hazir misiniz basliyor muyuz :KK49:
Bugun diyetimin 9.gunu ve ben 106.5 kg dan 102.9 a dustum
Hedefim 10 kg yarisma suresince bakalim verebilecekmiyim :kk77::KK49::eek:
9 günde 4 kilo vermişsin 2 ayda rahat 10 kilo verebilirsin ne diyeti yapıyorsun yani bu kadar çabuk nasıl gitti o kilo o_O

9 günde 4 kilo vermişsin 2 ayda rahat 10 kilo verebilirsin ne diyeti yapıyorsun yani bu kadar çabuk nasıl gitti o kilo o_O
❌Ekmek-makarna-pirinc-seker YASAK❌
KAHVALTIDAN ONCE 1 LT SU
KAHVALTIDA
2 HASLANMIS YUMURTA
1DOMATES
1SALATALIK
1PEYNIR
1BIBER
5YESIL5SIYAH ZEYTIN
MAYDONOZ

ARADA GUZEL BI MEYVE TABAGI UZERINE TARCIN SERPIYORUM

AKSAM
ORTA BOY KASEDE
1 KASE CORBA
1KASE YEMEK
1KASE PULBIBERLI YOGURT
SALATA

GUN ICINDE 3 LT SU VE 1 LTSUYA 4 YEMEK KASIGI ELMA SIRKESI MUTLAKA ICIYORUM
1 BUYUK FINCAN SADE TURK KAHVESI
OLMAZSA OLMAZIM
❌FAKAT BU YEDIKLERIM FAZLA OLDUGUNU DUSUNEREK BUGUNDEN ITIBARAN MEYVE TABAGI YERINE YARIM MEYVE YEMEYI DUSUNUYORUM VE OLCULERI BIRAZ DAHA KUCULTTUM
VERDIGIM KILONUN BUYUK KISMI ODEM OLABILIR.

❌Ekmek-makarna-pirinc-seker YASAK❌
KAHVALTIDAN ONCE 1 LT SU
KAHVALTIDA
2 HASLANMIS YUMURTA
1DOMATES
1SALATALIK
1PEYNIR
1BIBER
5YESIL5SIYAH ZEYTIN
MAYDONOZ

ARADA GUZEL BI MEYVE TABAGI UZERINE TARCIN SERPIYORUM

AKSAM
ORTA BOY KASEDE
1 KASE CORBA
1KASE YEMEK
1KASE PULBIBERLI YOGURT
SALATA

GUN ICINDE 3 LT SU VE 1 LTSUYA 4 YEMEK KASIGI ELMA SIRKESI MUTLAKA ICIYORUM
1 BUYUK FINCAN SADE TURK KAHVESI
OLMAZSA OLMAZIM
❌FAKAT BU YEDIKLERIM FAZLA OLDUGUNU DUSUNEREK BUGUNDEN ITIBARAN MEYVE TABAGI YERINE YARIM MEYVE YEMEYI DUSUNUYORUM VE OLCULERI BIRAZ DAHA KUCULTTUM
VERDIGIM KILONUN BUYUK KISMI ODEM OLABILIR.
Kışın domates salatalık biber olmadığı için bana göre kilo vermek biraz daha zor mesela yazın olsa domates salatalık yeşillik ye bol bol ekmeği aramazsın ama şimdi ne domates ne salatalık var ne yeşillik o yüzden zor oluyor benim için :KK43: ama sen güzel su içmişsin ben bide su içmiyorum :sinirli:

Ben de içmezdim hiç. Şişeyle gezerdim de açıp içmezdim. Saat kurdum 2 saatte 1 300 ml içtim. Öyle öyle alıştım gittim. Saat kur zorla iç. 2 lt sürahi ayarla içine limon doğra.. Belki daha çok seversin tadını
Evet sürahi var evde ama limon yok limon alıp sürahiye su doldurayım gördükçe içerim zorla

Herkes bi diyet yapıyor galiba ben henüz belirli bi diyete başlamadım sadece yediklerime dikkat ediyorum
Sizce bi diyete mi başlamalıyım?

Kizlar ben spor yapamiyorum zaten oglusumun pesinde ev temizligi yemekdir derken aksam oluyo

Kahvaltim
2 kaynamis yumurta
1 dilim tb ekmegi kizarmis
Sekersiz cay
6zeytin

Ara
1.5 su bardagi kefir
Öglen tavuk izgara
1dilim tb ekmegi
Zero kola

Aksam
Brokoli buharda pisirip yogurtluycam

Herkes bi diyet yapıyor galiba ben henüz belirli bi diyete başlamadım sadece yediklerime dikkat ediyorum
Sizce bi diyete mi başlamalıyım?
Evet heralde herkes bi diyet yapiyor bizde esimle isvec diyetine ya da karatay diyetine baslayacagiz aralikta yapmistik 3 ay gecti simdi tekrar yapcezzzzz :KK76:

Kizlar ben spor yapamiyorum zaten oglusumun pesinde ev temizligi yemekdir derken aksam oluyo

Kahvaltim
2 kaynamis yumurta
1 dilim tb ekmegi kizarmis
Sekersiz cay
6zeytin

Ara
1.5 su bardagi kefir
Öglen tavuk izgara
1dilim tb ekmegi
Zero kola

Aksam
Brokoli buharda pisirip yogurtluycam