- 25 Ekim 2008
- 52.611
- 114.764
Gunaydin kizlar guzel bir gun olsun hepimiz için insallah
Sabah 7 de elma sirkeli limonlu suyumu içerek basladim gune
100 tane de ip atladım
calissin metabolizmalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin kizlar guzel bir gun olsun hepimiz için insallah
Sabah 7 de elma sirkeli limonlu suyumu içerek basladim gune
100 tane de ip atladım
calissin metabolizmalar
Benim hedef 4 lt. 2 içiyorum zaten ...kızlar hadi herkes eline su alsın :)
bugün 2 litre su bitecek :)
Benim hedef 4 lt. 2 içiyorum zaten ...
Bitanem sen daha ana kuzususun ne ara evlenip anne oldun canım benimKızlar bu arada yaşlarımız kaç ben 19 yaşındayım :)
Yarından itibaren azıcık azıcık harekete başlayayım istiyorum sonra açılırız20 kişiden fazlayız bu kadar mı spor yapan.
Spor yapalım arkadaşlar lütfen. Geri de kalırsınız yarışı kaybedersiniz ona göre.
Su miktarının da ayarlanması lazım boy ve kiloya göre içilmesi gereken miktara dikkat etmelisin su zehirlenmesi olduğunu biliyoruz aman dikkat
Oldum valla :) demekki nasipmiş canım :) bursada oturuyorum bende :)Bitanem sen daha ana kuzususun ne ara evlenip anne oldun canım benim
Emziriyorum ben canım. Sut için içmem lazım.
Oldum valla :) demekki nasipmiş canım :) bursada oturuyorum bende :)
Hedefine kesinlikle ulaşırsın sana da hayırlı evlatlar nasip etsin Allah istediğin an olsun bizle de müjdeyi paylaş inşaallah canımben de 29.5 kızlar bebegim yok ama inşallah olur:) 2.5 yıldır da evliyim.
Hedefim gelinlik giydiğim kiloma hatta onun 2 kilo altına düşmek :)
Sağol canım allah razı olsun :)Allah bağışlasın huzurla büyüt yavrucuğunu
Canım Allah analı babalı büyütsün mutluluğun daim olsun
Hedefine kesinlikle ulaşırsın sana da hayırlı evlatlar nasip etsin Allah istediğin an olsun bizle de müjdeyi paylaş inşaallah canım
Hahaha aynı ben.Su icip tuvalete gitmekten yoruldum