- Konu Sahibi duygunesil
-
inşallah canımm iyileşeyim yürüyüşe devam edicem 52 olmam lazım
Merhaba kızlar bende size katılarak kilo vermek istiyorum.Uzun zamandır kilo vermek isteyip diyeti yarıda bırakan biriydim.Arkadaşın fotoğrafını görmek iyi motivasyon oldu ben neden zayıflamıyorum dedim :)) 18 yaşında 1.60 boyunda 58 kiloyum hedefim 8 kilo vermek.
çok güzel kilo vermişsiniz peki sıkılaşmak için ne yaptınız sarkma mutlaka olmuştur
ayy benimde sorunum göbekte bacaklarım göbeğime göre daha zayıf. peki zayıflarken en çok göbeğiniz mi gitti yoksa orantılı mı? bacaklarınız sanki daha zayıf görünüyor ama resimde yan durduğunuz için tam anlayamadım :)
168 boy 96 kiloyum kızlar bende diyetteyim 68 hedeff
dengeledikten sonra sorun yok canım yabenim bugün sporla dolu bi gün oldu sabah 6da kalktım ılık ballı suyumu içtim
saat 6:30 kahvaltıda 3 taze incir(bol tarçın, az zeytinyağı)
yarım dilim tam buğday ekmeği
1 yeşil zeytin
2 kaşık lor peyniri yedim.Denize gittim 1 saat yüzdüm 40 dk sahilde yürüyüş yaptım !saat 10:30da kendi hazırladığım yarım yağlı süt ve az şekerli bademli güllaçtan bol tarçınlı küçük bir dilim yedim. saat 11:30 şekersiz türk kahvesi
saat 13:00 avuç içi haşlanmış az zeytinyağlı tavuk göğsü
3 y.k. bulgur pilavı
yoğurt yedim. şimdilik bu kadar bol suyumuda içiyorum
menü harika yine canım.
Bende sabah kalktım senden esinlenerek ballı limonlu ılık su içtim
bugün misafirim vardı o yüzden koşturmaktan kahvaltı yapamadım
sonrasında çok düzensiz oldu misafire yaptıklarımda yedim azar azar çok sağlıklı beslenemedim bugün
ama akşam yemek yemeyerek dengeliyoorum başka yapcak bişey yoook:/
sağol canım akşamda bi incir ve haşlanmış hindi eti yedim yarım bardak ayranla onu da söyleyeyimöyle tabi ya bazen insan mecbur kalıyo sonuçta misafir.bende yarın arkadaşıma misafirliğe gideceğim inşallah dengeleyebilirim bakalım
a boyumuz aynıymış anlaşılan evet ideal 62 diye geçiyor ama ben şimdi 63 kgyim benımde hedefim 62ydi ama madem başarıyorum neden daha iyisi olmasın ki diye düşünerek devam etme kararı aldım ben daha 20 yaşındayım ve yurtta kalıyorum o yüzden şimdi tatılde ne kadar verebilirsem o kadar iyi diye düşünüyorumzaten bu iş beyin işi canım ama dediğin gibi masum kaçamakların hiç bi zararı dokunmaz
hadefe ne kadar kaldı
darisi basima :)
tabiki katılabilirsin sen yeter ki istenasıl bir beslenme planı uygulamayı düşünüyorsun ?
gayet dengeli ama ekmek yediğin zamanlarda başka karbonhidrat almasan daha iyi olur mesela patates gibive amerikan salatasındaki mayonez miktarını düşününce 1 kaşık yesen yani tadına baksan daha yeterli olurdu ve meyveyi de hemen yemeğin arkasına yeme canım ya önce ye ya da 1 saat sonra ye kan şekeri açısından önemli
ah tatlım kıyamam evet kılom cok deıl ama bu 5 kılo ıle baslar sonra erken mudahele etmesem bılıosun nolacagınısen kac kılosun hayatım
aynen canımsenin ideal kilona 1 kilo kalmış tebrik ederimmmmmmmm bende bu sabah 65 çıktım çok mutluyum çünkü 65 ilk hedefimdi... sıradaki hedefim 62 yani ideal kilom :) daha sonra 58 veeee en son 55 ayyyyyyyy çok heyecanlanıyorum!
darisi basima :)
5 kiloydu en son 1haftadır tartılmadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?