15 kilo verdim.önerilerimle benimle kilo vermek isteyenler buraya!

tabiki katılabilirsin sen yeter ki iste nasıl bir beslenme planı uygulamayı düşünüyorsun ?

orantılı gitti ama daha çok göbekten verdiim tayt olduğu için öyle görünebilir ama eski hali yani pantolonun içindeki halide ondan çok farklı değildi

menü harika yine canım.
Bende sabah kalktım senden esinlenerek ballı limonlu ılık su içtim
bugün misafirim vardı o yüzden koşturmaktan kahvaltı yapamadım
sonrasında çok düzensiz oldu misafire yaptıklarımda yedim azar azar çok sağlıklı beslenemedim bugün
ama akşam yemek yemeyerek dengeliyoorum başka yapcak bişey yoook:/

sağol canım akşamda bi incir ve haşlanmış hindi eti yedim yarım bardak ayranla onu da söyleyeyim öyle tabi ya bazen insan mecbur kalıyo sonuçta misafir.bende yarın arkadaşıma misafirliğe gideceğim inşallah dengeleyebilirim bakalım

inşallah canım bende yürüyüşten geldim şimdi.
bi şekilde dengeleyebilmek çok önemli oda iradeye bakıyo işte:)

aynen canım senin ideal kilona 1 kilo kalmış tebrik ederimmmmmmmm bende bu sabah 65 çıktım çok mutluyum çünkü 65 ilk hedefimdi... sıradaki hedefim 62 yani ideal kilom :) daha sonra 58 veeee en son 55 ayyyyyyyy çok heyecanlanıyorum!

tabiki katılabilirsin sen yeter ki iste nasıl bir beslenme planı uygulamayı düşünüyorsun ?

Akşam 7den sonra bişeyler atıştırıyordum bu alışkanlığımı bıraktım.Şekeri,unu ve tuzu hayatımdan çıkarmaya karar verdim.Ayrıca bugün diyetisyene gittim ve resmen azarlandım.Ama ben kararlıyım ve kimse yıldıramaz beni :))

bunu bilmıyordummm canımm...

bendee bugun yaptıklarımı yazımm
sabah ılık su ve limon
kahvaltıda 5 adet zeytın 3 dilim peynır 2 dilim domates 1 dilimm helva cok az
1 dilim ekmek...

1 fincan yeşil çay
1,5 lt su aldım sımdı yarısı bitti bilee...

öglen corba ( bol kekik pul biber karabiber)
cok az spagettii
3 dilim cok az patates:)
bu kadar cık sımdılık...

hım birde dun aksammmm 45 dakika spor yaptımmmm...sporu hayatımın bır parçası halıne getirdimm...

ah tatlım kıyamam evet kılom cok deıl ama bu 5 kılo ıle baslar sonra erken mudahele etmesem bılıosun nolacagını sen kac kılosun hayatım

evet biliyorum maalesef insan ne ara bu kadar aldım diyor fark edemiyor bir anda alıyor işte.... ben 83 kiloyum 90 dım zorla düştüm ...iki gündür kasık ağrımdan dolayı spor yapamıyorum ama yememe dikkat ediyorum ...

senin adına çok sevındım ve teşekkür ederim canımmm insan kılo verdikçe daha çok mutlu oluyor ve bir o kadar da güçlü sarılıyor sporuna, beslenme planına değil miiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…