• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 kilo verdim.önerilerimle benimle kilo vermek isteyenler buraya!

Ne demek :34: salatana koyduğun yağ miktarına dikkat ediyorsundur umarım ! tatlı kaşığını geçmemelıymış ve ishal varsa armuta dikkat etsen iyi olur çünkü bildiğim kadarıyla o da sindirim kolaylaştırıcı, ishal yapıcıdır :44: Evet su tüketimide çok önemli hele ilaç kullanıyorsan su tüketimini arttırabilirsin ve ishal olduğun için vücudunun kaybettiği suyu dengelemelisin

evet dikkat ediyorum ! bulantı olduğu için suyu içmekte çok zorlanıyorum ......... su isteğini arttırmak için bir çaare var mı blmiyorum ... çok zor verdiğimi dünüyorum kiloyu

evet dikkat ediyorum ! bulantı olduğu için suyu içmekte çok zorlanıyorum ......... su isteğini arttırmak için bir çaare var mı blmiyorum ... çok zor verdiğimi dünüyorum kiloyu

hıı anladım tam olarak bilemeyeceğim su isteğini arttırmak için neler yapman gerektiğini ama en azından kendini zorla ve maden suyu takviyesi yapmaya çalışabılırsın en azından günde 1

spor şimdik mahllede ki arkadaşlarımı da gaza getirdim .. evimizinn alt kısmındaa park var dün yürüyüz tyaptık parkı 2 tur sonra hareket yaptım 10 dakikaa ve yokus cıktık uzun bır yokus eve geldim 11 adet şıvay çektim vee 60 adet squat yaptımmm suan ayaklarımı kırpamıyorum bılee...

ohh ohh çok iyi durmak yoooookk rockyy :33::33::33: bende şimdi 1 saatlik yürüyüşten geldim yürüyüş parkına gitmiştim

ÖGLENNN YEMEGİMİDE YAZAYIMM

1,5 dilim kepek ekmek
3 kaşık amerikan salatası
corba
2 adet köfte küçük 3 adet patates tüp şeklinde küçük...
2 dilim kavun...

ve şimdidee 1 bardak yeşil çay içiyorummm .. :) çokmu yedim acabaaa

gayet dengeli ama ekmek yediğin zamanlarda başka karbonhidrat almasan daha iyi olur mesela patates gibi :34: ve amerikan salatasındaki mayonez miktarını düşününce 1 kaşık yesen yani tadına baksan daha yeterli olurdu :50: ve meyveyi de hemen yemeğin arkasına yeme canım ya önce ye ya da 1 saat sonra ye kan şekeri açısından önemli :34:

Bi türlü denk gelemedik :) geç görüyorum k.bakma . Bende bakayın nesfitin sitesine , rahatsızım biraz 1 haftadır diyetteydim şimdi hiç iştahımda yok hareket edicek halimde yok

evet ama bununla idare edeceğiz artık :) evet ya iştahsızlık ve halsizlik çok kötü oluyor ınsallah bir an önce iyileşrsinnnn

sadece 15 kilo mu verdiniz? daha fazla vermiş gibi görünüyorsunuz. tam anlayamadım. ne kadar zamanda verdiniz

evet aslında 16 :40: benım vücut yapımdan kaynaklanıyor birazda zaten normale göre benım sorunum göbekteydi çünkü bacaklarım vücuduma göre inceydi ve 3.5 ay gibi bi sürede verdim

kesinlikle :) ben nesfitin sitesindeki egzersizlerden bi kısmını seçtim kendıme onları yapıyorum canım ya sende bak istersen:34:

hem tamam canım bakıyım. bende yürüyüş yaptım 1 saat
akşam yemekte bir kase çorba
5 yemek kaşığı patlıcanlı kabaklı türlü
1 kase yoğurt birazda salatalık domates yedim

hem tamam canım bakıyım. bende yürüyüş yaptım 1 saat
akşam yemekte bir kase çorba
5 yemek kaşığı patlıcanlı kabaklı türlü
1 kase yoğurt birazda salatalık domates yedim

çok iyi bende tamamını paylaşayım böyle parça parça olmasın :34:
abah 9 bir bardak ballı ılık su
9:30
3 taze incir bol tarçın ve az zeytinyağlı
2 yeşil zeytin
maydanoz
yarım kk peynir
1-2 dilim domates, salatalık
yarım dilim tam buğday ekmeği
saat 11:00 bir fincan yeşilçay
saat 12:30 şekersiz türk kahvesi
saat 15:30
1 kepçe tarhana çorbası
2 çorba kaşığı kabak yemeği
1 tabak zeytinyağlı pırasa(pirinçsiz)
saat 18:30
1 bardak yarım yağlı tarçınlı süt ve yarım armut

spor olarakta 1 saat yürüyüs ve 15 dklık egzersiz.3 litre su benden bu kadar :34:

çok iyi bende tamamını paylaşayım böyle parça parça olmasın :34:
abah 9 bir bardak ballı ılık su
9:30
3 taze incir bol tarçın ve az zeytinyağlı
2 yeşil zeytin
maydanoz
yarım kk peynir
1-2 dilim domates, salatalık
saat 11:00 bir fincan yeşilçay
saat 12:30 şekersiz türk kahvesi
saat 15:30
1 kepçe tarhana çorbası
2 çorba kaşığı kabak yemeği
1 tabak zeytinyağlı pırasa(pirinçsiz)
saat 18:30
1 bardak yarım yağlı tarçınlı süt ve yarım armut

spor olarakta 1 saat yürüyüs ve 15 dklık egzersiz.3 litre su benden bu kadar :34:

oh oh maşallah canım menü süper:) ben bugün biraz geç yedim yarın dengelerim artık .

evet aslında 16 :40: benım vücut yapımdan kaynaklanıyor birazda zaten normale göre benım sorunum göbekteydi çünkü bacaklarım vücuduma göre inceydi ve 3.5 ay gibi bi sürede verdim

ayy benimde sorunum göbekte bacaklarım göbeğime göre daha zayıf. peki zayıflarken en çok göbeğiniz mi gitti yoksa orantılı mı? bacaklarınız sanki daha zayıf görünüyor ama resimde yan durduğunuz için tam anlayamadım :)

Merhaba kızlar bende size katılarak kilo vermek istiyorum.Uzun zamandır kilo vermek isteyip diyeti yarıda bırakan biriydim.Arkadaşın fotoğrafını görmek iyi motivasyon oldu ben neden zayıflamıyorum dedim :)) 18 yaşında 1.60 boyunda 58 kiloyum hedefim 8 kilo vermek.

selam senin kilona inebilmek için neler vermezdim bir bilsen kıymetini bil cnm ......... beş kilo bir şey değil .....inan ...verirsin hemen 2 ayını ya alır ya almaz......

ah tatlım kıyamam evet kılom cok deıl ama bu 5 kılo ıle baslar sonra erken mudahele etmesem bılıosun nolacagını:9: sen kac kılosun hayatım

oh oh maşallah canım menü süper:) ben bugün biraz geç yedim yarın dengelerim artık .

dengeledikten sonra sorun yok canım ya :D benim bugün sporla dolu bi gün oldu sabah 6da kalktım ılık ballı suyumu içtim
saat 6:30 kahvaltıda 3 taze incir(bol tarçın, az zeytinyağı)
1 yeşil zeytin
2 kaşık lor peyniri yedim.Denize gittim 1 saat yüzdüm 40 dk sahilde yürüyüş yaptım ! :52: saat 10:30da kendi hazırladığım yarım yağlı süt ve az şekerli bademli güllaçtan bol tarçınlı küçük bir dilim yedim. saat 11:30 şekersiz türk kahvesi
saat 13:00 avuç içi haşlanmış az zeytinyağlı tavuk göğsü
3 y.k. bulgur pilavı
yoğurt yedim. şimdilik bu kadar bol suyumuda içiyorum :D

Back