• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 kilo verdim.önerilerimle benimle kilo vermek isteyenler buraya!

Akşam 7den sonra bişeyler atıştırıyordum bu alışkanlığımı bıraktım.Şekeri,unu ve tuzu hayatımdan çıkarmaya karar verdim.Ayrıca bugün diyetisyene gittim ve resmen azarlandım.Ama ben kararlıyım ve kimse yıldıramaz beni :))

kararların uygulamaya dönuştürürsen başaramaman için hiç bir engel yok önünde :D herkes ne derse desin sen kimseye takma çünkü hayat senın hayatın ve sen öyle mutlu olcaksın o yüzden millet ne dersin sallaaa :D

bunu bilmıyordummm canımm...

bendee bugun yaptıklarımı yazımm
sabah ılık su ve limon
kahvaltıda 5 adet zeytın 3 dilim peynır 2 dilim domates 1 dilimm helva :( cok az
1 dilim ekmek...

1 fincan yeşil çay
1,5 lt su aldım sımdı yarısı bitti bilee...

öglen corba ( bol kekik pul biber karabiber)
cok az spagettii
3 dilim cok az patates:)
bu kadar cık sımdılık...

hım birde dun aksammmm 45 dakika spor yaptımmmm...sporu hayatımın bır parçası halıne getirdimm...

spor konusunda en iyisini yapmışsın ve yediklerinde fena sayılmaz akşama bağlı tabi :D benim bugün biraz kötü oldu çünkü arkadaşımın evindeydim :/
sabah 8:30 ılık su tarçınlı 1 incir ve 1 kuru kayısı, 1 haşlanmış yumurta(kekik, karabiber, pul biberli), yarım kk peynir, 2 yşil zeytin, maydonoz, salatalık, domates
saat 10:30 1 dilim güllaç
saat 13:00 1 kk peynir, 3 zeytin, domates salatalık, 1 sarma ve 1 pişi :/
saat 14:00 1 kaşık un helvası :/
saat 16:00 1 büyük bardak meyve suyu, 1 avuç tuzsuz yer fıstığı ve eti ciiiin
saat 18:30 1 armut,1 kaşık yulaf ezmesi,yarım çay bardağı süt
çok tuhaf bi gündü ama orda 1 saatten fazla sahil kenarında yürüdük ve günlük egzersizimide yaptı belki birazdan da yürüyüşe çıkablılırım işte böyle :/

bugün 9lu bitki çayı sipariş verdim inşallah faydası olur ....... 5 ayda 35 kilo verdiriyormuş ....denemekle bir şey kybetmem.diye düşündüm.

sabah
ılık ballı limonlu bir bardak su
bahçeden salatalık domates
yumurta pişmiş bol pulbiberli
3 adet siyah zeytin
3 adet sivri biber(c vitamini)
bir dilim tam tahıllı ekmek

Öğle 14.00 da
iki küçük elma yedim
azcık misafirden kalan kısırdan yedim

akşam 7 30 da
bir kase domates çorbası
3 adet sivri biber
iki dilim kavun

veeee şimdi egzersizimi yaptım yatıyorumm öpüldünüzz:)

Canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin, çok da güzel olmuşsun:)
Ama kısa sürede çok kilo vermişsin, peki merak ettiğim konular var. Karın kısmındaki yağlardan kurtuldun mu, günlük 15 dakikalık egzersizlerinde mekik var mıydı? Göğüs bedenin küçüldü mü, benim de en korktuğum şey bu:)

spor konusunda en iyisini yapmışsın ve yediklerinde fena sayılmaz akşama bağlı tabi :D benim bugün biraz kötü oldu çünkü arkadaşımın evindeydim :/
sabah 8:30 ılık su tarçınlı 1 incir ve 1 kuru kayısı, 1 haşlanmış yumurta(kekik, karabiber, pul biberli), yarım kk peynir, 2 yşil zeytin, maydonoz, salatalık, domates
saat 10:30 1 dilim güllaç
saat 13:00 1 kk peynir, 3 zeytin, domates salatalık, 1 sarma ve 1 pişi :/
saat 14:00 1 kaşık un helvası :/
saat 16:00 1 büyük bardak meyve suyu, 1 avuç tuzsuz yer fıstığı ve eti ciiiin
saat 18:30 1 armut,1 kaşık yulaf ezmesi,yarım çay bardağı süt
çok tuhaf bi gündü ama orda 1 saatten fazla sahil kenarında yürüdük ve günlük egzersizimide yaptı belki birazdan da yürüyüşe çıkablılırım işte böyle :/

gunaydınn canımmm benimmmm aksam 4 dee sadecee 1 dilim ekmek domates peynır yedimm ... o saatten sonraa hiçbirşey yemedim taki sabaha kadar aksam yine 1 saat lık spor yaptımmm.....

sabah kalktıgımda ılık su içtimm ....
2 dilim kepek ekmek ...
peynir domates 3 adet zeytınn...
şimdide yeşilçay içiorummm....
:) spor hayatımın parçası oldu dun baya yürüdük mahalledekileri de alıştırdım topluca ınsann dahaa daaa motive oluyor :)

Son düzenleme:
bugün 9lu bitki çayı sipariş verdim inşallah faydası olur ....... 5 ayda 35 kilo verdiriyormuş ....denemekle bir şey kybetmem.diye düşündüm.

kışın bende denemiştim öyle bi çay gerçekten idrar söktürücü ve iştah kapatıcı özelliği var ama içindeki bitkılere dıkkatr et yınede çünkü bazı ınsanlara zararlı olabılıyormus

sabah
ılık ballı limonlu bir bardak su
bahçeden salatalık domates
yumurta pişmiş bol pulbiberli
3 adet siyah zeytin
3 adet sivri biber(c vitamini)
bir dilim tam tahıllı ekmek

Öğle 14.00 da
iki küçük elma yedim
azcık misafirden kalan kısırdan yedim

akşam 7 30 da
bir kase domates çorbası
3 adet sivri biber
iki dilim kavun

veeee şimdi egzersizimi yaptım yatıyorumm öpüldünüzz:)

çok iyiymiş canııım artık başarılı menüler sergılıyorsun bu arada bende kendıme ceza olarak akşam 1 saat yürüyüş yaptıııım içim rahatladı bıraz :D

Canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin, çok da güzel olmuşsun:)
Ama kısa sürede çok kilo vermişsin, peki merak ettiğim konular var. Karın kısmındaki yağlardan kurtuldun mu, günlük 15 dakikalık egzersizlerinde mekik var mıydı? Göğüs bedenin küçüldü mü, benim de en korktuğum şey bu:)

teşekkürler :D aylık ortalama 5 kılo kaybım oldu.yarım mekık 24 tane var.tam olarak kurtulmadım fazlalıklarım olduğu için hala ama onlarda gıdecek inşallaaah :D benım zaten küçüktü 80 bol gelıyordu hala bol ama sonuçta orda yağ tabakası olduğu için eksılıyo bıraz daha şimdi 75 iyi oluyo

çok iyiymiş canııım artık başarılı menüler sergılıyorsun bu arada bende kendıme ceza olarak akşam 1 saat yürüyüş yaptıııım içim rahatladı bıraz :D

hehehe evet zamanla alışıcam sanırım:D
bende yürüyüşe başladım artık ve egzersizi düzenli yapmaya gayret göstericem herşey alışana kadar işte:)

gunaydınn canımmm benimmmm aksam 4 dee sadecee 1 dilim ekmek domates peynır yedimm ... o saatten sonraa hiçbirşey yemedim taki sabaha kadar aksam yine 1 saat lık spor yaptımmm.....

sabah kalktıgımda ılık su içtimm ....
2 dilim kepek ekmek ...
peynir domates 3 adet zeytınn...
şimdide yeşilçay içiorummm....
:) spor hayatımın parçası oldu dun baya yürüdük mahalledekileri de alıştırdım topluca ınsann dahaa daaa motive oluyor :)

çok iyisin canımm gerçekten tebrık edıyorum senii :16: bende sabah hastaneye gittim kan falan verdikten sonra çantama 3 badem bir kuru kayısı atmıştım onları yedim sonra hastanede beklerken tansıyonum düştü yarım yağlı ayran içtim.onlardan 2 saat sonra evde 3 tarçınlı zeytinyağlı taze incir,1.5 dılım tam buğday ekmeği, 3 zeytin,maydonoz domates salatalık,peynir yedim.saat 14:30da yarım armut,çeyrek elma,6-7 siyah üzümden oluşan bir kase meyve salatası yedim tarçınlı yine.akşamada canım pek yemek istemıyor sanırım bi kaç kaşık yoğurt ve patlıcan yemeği yerim.biber dolmasıda var ama yemeyeceğim dünün cezası !:47: bu arada sabah hastane dönüşü eve gelırken 20 dklık tempolu yürüyüş yaptım kahvaltıdan sonra kahvemi içtim egzersizlerimide yaptım.akşam birazdan pazara gıdeceğiz yürüyüşe onu sayacağım ve bu arada suyum şimdilik 2 litreyi geçti :D

çok iyisin canımm gerçekten tebrık edıyorum senii :16: bende sabah hastaneye gittim kan falan verdikten sonra çantama 3 badem bir kuru kayısı atmıştım onları yedim sonra hastanede beklerken tansıyonum düştü yarım yağlı ayran içtim.onlardan 2 saat sonra evde 3 tarçınlı zeytinyağlı taze incir,1.5 dılım tam buğday ekmeği, 3 zeytin,maydonoz domates salatalık,peynir yedim.saat 14:30da yarım armut,çeyrek elma,6-7 siyah üzümden oluşan bir kase meyve salatası yedim tarçınlı yine.akşamada canım pek yemek istemıyor sanırım bi kaç kaşık yoğurt ve patlıcan yemeği yerim.biber dolmasıda var ama yemeyeceğim dünün cezası !:47: bu arada sabah hastane dönüşü eve gelırken 20 dklık tempolu yürüyüş yaptım kahvaltıdan sonra kahvemi içtim egzersizlerimide yaptım.akşam birazdan pazara gıdeceğiz yürüyüşe onu sayacağım ve bu arada suyum şimdilik 2 litreyi geçti :D

geçmiş olsun canımmm benımmmm...
bende 1,5 lt bitirdim 3 e başladım 3 bardak yeşil çay içtim...
1,5 kepek ekmek
öglen yemekte corbaa ( pıl bulberli)
bir kepçe menemennn..... 15 adet fıyonk makarna ve yogurt yedimmm...sonraaa acıktıgımı hıssedınce yarım incir tarcın döktum ve onu yedimm..... şimdi yarım saat sonra kahvaltı turu yerımmm.... başka birsey yokk .... spora devammm.... zatn aksamları yarım saatlık yol yuruyorum ıstenn eveee gıtmeyee bu işlemi sabaha yapsamm çok iii olcak amaa nerdee uyanamıyorumm.. amaa bacaklarımdaki etler resmen ezilmiş gibii acayıp agrıyor...

geçmiş olsun canımmm benımmmm...
bende 1,5 lt bitirdim 3 e başladım 3 bardak yeşil çay içtim...
1,5 kepek ekmek
öglen yemekte corbaa ( pıl bulberli)
bir kepçe menemennn..... 15 adet fıyonk makarna ve yogurt yedimmm...sonraaa acıktıgımı hıssedınce yarım incir tarcın döktum ve onu yedimm..... şimdi yarım saat sonra kahvaltı turu yerımmm.... başka birsey yokk .... spora devammm.... zatn aksamları yarım saatlık yol yuruyorum ıstenn eveee gıtmeyee bu işlemi sabaha yapsamm çok iii olcak amaa nerdee uyanamıyorumm.. amaa bacaklarımdaki etler resmen ezilmiş gibii acayıp agrıyor...

sağol canım..güzel menü yine :34: olsun ya gün içinde hareket olsun yeter ya ama insan yürüdükçe açılıyo ve rahatlıyor dımı? ilk günler o felaket acır ama sonra geçer merak etme benım en çok egzersizlerin ılk gunlerı karın kaslarım bacak kaslarım felaket yanıyodu 1 hafta sonra düzeldii arkadasım inanmamıştı acıdığına 1-2 gün o da yaptı sonra tüm laflarını geri almak zorunda kaldı kıvrandııı :52:

sağol canım..güzel menü yine :34: olsun ya gün içinde hareket olsun yeter ya ama insan yürüdükçe açılıyo ve rahatlıyor dımı? ilk günler o felaket acır ama sonra geçer merak etme benım en çok egzersizlerin ılk gunlerı karın kaslarım bacak kaslarım felaket yanıyodu 1 hafta sonra düzeldii arkadasım inanmamıştı acıdığına 1-2 gün o da yaptı sonra tüm laflarını geri almak zorunda kaldı kıvrandııı :52:

EVET YAA BENDEEEEEE cok yanıyor sabah kalktıgımdaa karnım bacaklarımmm... onuda geçtimm...ınat yaptımmmm... zayıflıycamm banaaa yapamazsınn dedi kızz onaa inat vee kendımm istediğim için başarıcamm... :)

EVET YAA BENDEEEEEE cok yanıyor sabah kalktıgımdaa karnım bacaklarımmm... onuda geçtimm...ınat yaptımmmm... zayıflıycamm banaaa yapamazsınn dedi kızz onaa inat vee kendımm istediğim için başarıcamm... :)

:D :D sırf başkalarına inat bi şeyler yapmak çok iyi demiiiii :D şimdi ilk sayfaya dün çekındığım fotomu yukleyeceğim orda daha çok bellı oluyo bak ve gaza gel ıstersen :P

:D :D sırf başkalarına inat bi şeyler yapmak çok iyi demiiiii :D şimdi ilk sayfaya dün çekındığım fotomu yukleyeceğim orda daha çok bellı oluyo bak ve gaza gel ıstersen :P[/Q

yükle bakımmm bennn hemen gaza gelirimm :)

$1148410_232031196948361_1452578765_n.jpg buraya ekledım bak :D

Back