• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 kilo verdim.önerilerimle benimle kilo vermek isteyenler buraya!

Merhaba kızlar bende size katılarak kilo vermek istiyorum.Uzun zamandır kilo vermek isteyip diyeti yarıda bırakan biriydim.Arkadaşın fotoğrafını görmek iyi motivasyon oldu ben neden zayıflamıyorum dedim :)) 18 yaşında 1.60 boyunda 58 kiloyum hedefim 8 kilo vermek.

tabiki katılabilirsin sen yeter ki iste :D nasıl bir beslenme planı uygulamayı düşünüyorsun ?

ayy benimde sorunum göbekte bacaklarım göbeğime göre daha zayıf. peki zayıflarken en çok göbeğiniz mi gitti yoksa orantılı mı? bacaklarınız sanki daha zayıf görünüyor ama resimde yan durduğunuz için tam anlayamadım :)

orantılı gitti ama daha çok göbekten verdiim :D tayt olduğu için öyle görünebilir ama eski hali yani pantolonun içindeki halide ondan çok farklı değildi :34:

dengeledikten sonra sorun yok canım ya :D benim bugün sporla dolu bi gün oldu sabah 6da kalktım ılık ballı suyumu içtim
saat 6:30 kahvaltıda 3 taze incir(bol tarçın, az zeytinyağı)
yarım dilim tam buğday ekmeği
1 yeşil zeytin
2 kaşık lor peyniri yedim.Denize gittim 1 saat yüzdüm 40 dk sahilde yürüyüş yaptım ! :52: saat 10:30da kendi hazırladığım yarım yağlı süt ve az şekerli bademli güllaçtan bol tarçınlı küçük bir dilim yedim. saat 11:30 şekersiz türk kahvesi
saat 13:00 avuç içi haşlanmış az zeytinyağlı tavuk göğsü
3 y.k. bulgur pilavı
yoğurt yedim. şimdilik bu kadar bol suyumuda içiyorum :D

menü harika yine canım.
Bende sabah kalktım senden esinlenerek ballı limonlu ılık su içtim
bugün misafirim vardı o yüzden koşturmaktan kahvaltı yapamadım
sonrasında çok düzensiz oldu misafire yaptıklarımda yedim azar azar çok sağlıklı beslenemedim bugün
ama akşam yemek yemeyerek dengeliyoorum başka yapcak bişey yoook:/

menü harika yine canım.
Bende sabah kalktım senden esinlenerek ballı limonlu ılık su içtim
bugün misafirim vardı o yüzden koşturmaktan kahvaltı yapamadım
sonrasında çok düzensiz oldu misafire yaptıklarımda yedim azar azar çok sağlıklı beslenemedim bugün
ama akşam yemek yemeyerek dengeliyoorum başka yapcak bişey yoook:/

sağol canım akşamda bi incir ve haşlanmış hindi eti yedim yarım bardak ayranla onu da söyleyeyim :D öyle tabi ya bazen insan mecbur kalıyo sonuçta misafir.bende yarın arkadaşıma misafirliğe gideceğim inşallah dengeleyebilirim bakalım

sağol canım akşamda bi incir ve haşlanmış hindi eti yedim yarım bardak ayranla onu da söyleyeyim :D öyle tabi ya bazen insan mecbur kalıyo sonuçta misafir.bende yarın arkadaşıma misafirliğe gideceğim inşallah dengeleyebilirim bakalım

inşallah canım bende yürüyüşten geldim şimdi.
bi şekilde dengeleyebilmek çok önemli oda iradeye bakıyo işte:)

a boyumuz aynıymış anlaşılan evet ideal 62 diye geçiyor ama ben şimdi 63 kgyim benımde hedefim 62ydi ama madem başarıyorum neden daha iyisi olmasın ki diye düşünerek devam etme kararı aldım ben daha 20 yaşındayım ve yurtta kalıyorum o yüzden şimdi tatılde ne kadar verebilirsem o kadar iyi diye düşünüyorum :1: zaten bu iş beyin işi canım ama dediğin gibi masum kaçamakların hiç bi zararı dokunmaz :32:

aynen canım :1: senin ideal kilona 1 kilo kalmış tebrik ederimmmmmmmm :46: bende bu sabah 65 çıktım çok mutluyum çünkü 65 ilk hedefimdi... sıradaki hedefim 62 yani ideal kilom :) daha sonra 58 veeee en son 55 :16: ayyyyyyyy çok heyecanlanıyorum!

tabiki katılabilirsin sen yeter ki iste :D nasıl bir beslenme planı uygulamayı düşünüyorsun ?

Akşam 7den sonra bişeyler atıştırıyordum bu alışkanlığımı bıraktım.Şekeri,unu ve tuzu hayatımdan çıkarmaya karar verdim.Ayrıca bugün diyetisyene gittim ve resmen azarlandım.Ama ben kararlıyım ve kimse yıldıramaz beni :))

gayet dengeli ama ekmek yediğin zamanlarda başka karbonhidrat almasan daha iyi olur mesela patates gibi :34: ve amerikan salatasındaki mayonez miktarını düşününce 1 kaşık yesen yani tadına baksan daha yeterli olurdu :50: ve meyveyi de hemen yemeğin arkasına yeme canım ya önce ye ya da 1 saat sonra ye kan şekeri açısından önemli :34:

bunu bilmıyordummm canımm...

bendee bugun yaptıklarımı yazımm
sabah ılık su ve limon
kahvaltıda 5 adet zeytın 3 dilim peynır 2 dilim domates 1 dilimm helva :( cok az
1 dilim ekmek...

1 fincan yeşil çay
1,5 lt su aldım sımdı yarısı bitti bilee...

öglen corba ( bol kekik pul biber karabiber)
cok az spagettii
3 dilim cok az patates:)
bu kadar cık sımdılık...

hım birde dun aksammmm 45 dakika spor yaptımmmm...sporu hayatımın bır parçası halıne getirdimm...

ah tatlım kıyamam evet kılom cok deıl ama bu 5 kılo ıle baslar sonra erken mudahele etmesem bılıosun nolacagını:9: sen kac kılosun hayatım

evet biliyorum maalesef insan ne ara bu kadar aldım diyor fark edemiyor bir anda alıyor işte.... ben 83 kiloyum 90 dım zorla düştüm ...iki gündür kasık ağrımdan dolayı spor yapamıyorum ama yememe dikkat ediyorum ...

aynen canım :1: senin ideal kilona 1 kilo kalmış tebrik ederimmmmmmmm :46: bende bu sabah 65 çıktım çok mutluyum çünkü 65 ilk hedefimdi... sıradaki hedefim 62 yani ideal kilom :) daha sonra 58 veeee en son 55 :16: ayyyyyyyy çok heyecanlanıyorum!

senin adına çok sevındım ve teşekkür ederim canımmm:34: insan kılo verdikçe daha çok mutlu oluyor ve bir o kadar da güçlü sarılıyor sporuna, beslenme planına değil miiiiii :D

Back