- Konu Sahibi duygunesil
off be ekleyemiyorummm resmin çözünürlügü çok büyük nasıl yollıycammm
düzenleden küçült boyutlarını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off be ekleyemiyorummm resmin çözünürlügü çok büyük nasıl yollıycammm
ok canımmmm oldumuu aptım amaaa
ok canımmmm oldumuu aptım amaaa
içeriği ekleyi seçmedin sanırım yüklenmedı çnku
içeriği ekleyi seçmedin sanırım yüklenmedı çnku
ben albüm ekledimmm bak sen canım yapamadımmm
ben albüm ekledimmm bak sen canım yapamadımmm
albümün içinide doldurursan tamamdır canım
albümün içinide doldurursan tamamdır canım
ay olmuyor delirdim yaaa mb yüksek diyor eklemıyorrrrr
ay olmuyor delirdim yaaa mb yüksek diyor eklemıyorrrrr
vee sonnn olarakkkk
1 dlim ekmek
cok az menemen ve domates 6 adet zeytınnn :) ve 3 lt su bitttii :)
aksam 8 de cıkıcam vee eve yürüyerek gidemm 30 dakika bir yürüyüss onun ardından eve gider gitmezz kızlarlaa 1 saatlık yürüyüş beni bekliyor:)
vee sonnn olarakkkk
1 dlim ekmek
cok az menemen ve domates 6 adet zeytınnn :) ve 3 lt su bitttii :)
aksam 8 de cıkıcam vee eve yürüyerek gidemm 30 dakika bir yürüyüss onun ardından eve gider gitmezz kızlarlaa 1 saatlık yürüyüş beni bekliyor:)
çok güzel canım kutlarım seni verdiğin sözü tutuyorsun gerçekten bende aynı dediğim gibi yaptımmm
çok güzel canım kutlarım seni verdiğin sözü tutuyorsun gerçekten bende aynı dediğim gibi yaptımmm
gunaydınnn canımmmmm
ben geldimmmmmm
dün tam tamına 45 dakikaa spor yaptım yürüyüşle birlikte ve 30 dakikalık yol mesafesıyle eve kadar yürüdüm vee hiçbirşey yemedim son yazdığımdan beri...
sabah kalktım ve işee geldimm
sabah ılık su içmeyi unutmuşum hemen iş yerimde iştim ılık su bol limonlu
ardındanda taze bir incir....
güne başladım bakalımmmm ... nasıl ilerliycek herşey...
gunaydınnn canımmmmm
ben geldimmmmmm
dün tam tamına 45 dakikaa spor yaptım yürüyüşle birlikte ve 30 dakikalık yol mesafesıyle eve kadar yürüdüm vee hiçbirşey yemedim son yazdığımdan beri...
sabah kalktım ve işee geldimm
sabah ılık su içmeyi unutmuşum hemen iş yerimde iştim ılık su bol limonlu
ardındanda taze bir incir....
güne başladım bakalımmmm ... nasıl ilerliycek herşey...
merhabaaa
2 yeşil çay 2 lt su içtim bu saate kadar
öglende tel şehriye çorbası
1 kasık fasulye 1 kasık spagettii makarna 1 dilim kepek ekmek
ara ögün:
1 taze incir bol tarcınlı
1 dilim kavun
ve şimdi şekersiz türk kahvesi := )
merhabaaa
2 yeşil çay 2 lt su içtim bu saate kadar
öglende tel şehriye çorbası
1 kasık fasulye 1 kasık spagettii makarna 1 dilim kepek ekmek
ara ögün:
1 taze incir bol tarcınlı
1 dilim kavun
ve şimdi şekersiz türk kahvesi := )
bol tarçın senınde hayatına girmiş anlaşılan sevındım kan şekeri açısından çok iyi yalnız canım öğle yemeğin karbonhidrat ağırlıklı olmuş akşama ekmek ve karbonhidrat tercıh etmezsen daha yararlı olur gibi.
benim menüm
sabah ılık su ardından 1 haşlanmış yumurta(pul biber karabiber kekik) 3 zeytin, domates, salatalık, maydanoz, 1 kk kibrit kutusu 1 dilim tam buğday ekmeği
arada şekersiz türk kahvesi
saat 14:30
3-4 kaşık yoğurt ve 5-6 kaşık taze fasulye
şimdi yeşil çayımı içiyorum saat 6 gibi meyveli yulaf ezmesi yiyeceğim.günlük egzersizimide yaptım akşam yürüyüşede çıkacağım su da 2 lt oldu
bol tarçın senınde hayatına girmiş anlaşılan sevındım kan şekeri açısından çok iyi yalnız canım öğle yemeğin karbonhidrat ağırlıklı olmuş akşama ekmek ve karbonhidrat tercıh etmezsen daha yararlı olur gibi.
benim menüm
sabah ılık su ardından 1 haşlanmış yumurta(pul biber karabiber kekik) 3 zeytin, domates, salatalık, maydanoz, 1 kk kibrit kutusu 1 dilim tam buğday ekmeği
arada şekersiz türk kahvesi
saat 14:30
3-4 kaşık yoğurt ve 5-6 kaşık taze fasulye
şimdi yeşil çayımı içiyorum saat 6 gibi meyveli yulaf ezmesi yiyeceğim.günlük egzersizimide yaptım akşam yürüyüşede çıkacağım su da 2 lt oldu
ANLADIM CANIM ZATEN AKSAMM EKMEKK YOKK :=) 5 DE YİYORUM BİRDAHA BİRSEY YEMİYIORUMMM :)
ANLADIM CANIM ZATEN AKSAMM EKMEKK YOKK :=) 5 DE YİYORUM BİRDAHA BİRSEY YEMİYIORUMMM :)
evet kural bu ! acıkacak gibi olursan yoğurt ya da süt tercih edebilirsin sonuçta yağ yakımını hızlandırıyor ve uzun süre tok tutuyorlar
evet kural bu ! acıkacak gibi olursan yoğurt ya da süt tercih edebilirsin sonuçta yağ yakımını hızlandırıyor ve uzun süre tok tutuyorlar
AY SÜTÜ İÇEMİYORUM YAA AMAA BU AKSAM DENİYCEM YARIM YAGLI SÜT SPORDAN ÖNCE 50 KALORİ YAKIYORMUS:)
AY SÜTÜ İÇEMİYORUM YAA AMAA BU AKSAM DENİYCEM YARIM YAGLI SÜT SPORDAN ÖNCE 50 KALORİ YAKIYORMUS:)
süt candır yaaa naptın sen kesinlikle denemelısın hatta birazda tarçın ekle al sana sütlü tatlı evet öncede sonrada .d
süt candır yaaa naptın sen kesinlikle denemelısın hatta birazda tarçın ekle al sana sütlü tatlı evet öncede sonrada .d
MADEM CANN DIR SÜT BUNDAN SONRA BENİMDE CANIMDIR.. HEMEN İÇİYORUMM :) BU AKSAMMM
MADEM CANN DIR SÜT BUNDAN SONRA BENİMDE CANIMDIR.. HEMEN İÇİYORUMM :) BU AKSAMMM
heheh yaşa ! bende normalde yumurta yiyemiyordum bu yaz başladım zorla yemeye pek hoşlanmasamda yıyorum sırf faydaları açısından napıcan mecbuuuuuuuuuuurrr
heheh yaşa ! bende normalde yumurta yiyemiyordum bu yaz başladım zorla yemeye pek hoşlanmasamda yıyorum sırf faydaları açısından napıcan mecbuuuuuuuuuuurrr
aynen mecburiyettenn
veee sonnnn yemegimide yedim
3 dilim domates
10 adet zeytın
3 dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği vee 3 lt su bitti 1 adette sekersiz kahve içtim :) nasıl sence bu saatten sonraa yemek yok:)
aynen mecburiyettenn
veee sonnnn yemegimide yedim
3 dilim domates
10 adet zeytın
3 dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği vee 3 lt su bitti 1 adette sekersiz kahve içtim :) nasıl sence bu saatten sonraa yemek yok:)
iyi yapmışsın spor yapacaksın ya sorun yok bende dedıklerımı yaptım 1 km kadar koştum 4kmde yürüdüm şimdi maden suyumu içiyorum