Kilo vermek istiyorum

Benim eşim 2 buçuk ayda 17 kg verdi.
Bunun sebebi spor hocasının diyet listesine göre hareket etmesi ve yine hocasının uygulamasını istediği hareketlerle, yağ oranının fazla olduğu bölgeye yoğunlaşarak dengeli bir kilo vermesi oldu.

Eğer kendisi bilinçsiz bi şekilde yapsaydı beslenmesini ve egzersizlerini, bu kadar etkili olmazdı bence.
Beslenme çok önemli.
Beslenmeyi de kafanıza göre yapmamanızı önerirm.
Mesela eşim patates, pirinç, bulgur yemiyor yasak.
Ekmek hiç yok değil, sadece tam buğday yiyor.

Spora gitme durumunuz yoksa da muhakkak bi diyetisyenden bilgi almanızı öneririm ben.
Yemek konusunda problem yaşamıyorum kendimde yediğimde rahatsız edici şeyleri biliyorum ama ben de spor yok hayatim ev okul kosturmacasinda geçiyor

Kalori açığı oluşturmak en iyi yöntem.2 ay önce baya bi kilo verdim sadece kalori açığı oluşturarak.uygulama kullandım her yediğimi yazdım.1200 kalorilik beslendim günlük.seker ve ekmek yemedim.bulgur pilavi ara ara yedim...bol bol salata,sebze(özellikle brokoli karnabahar haslama) tavuk balik eti yumurta falan yedim.sabah 12 akşam 6 şeklinde 2 öğün yaptım.haftada 2-3kere de leslie 45dk yaptım.80ile başladım 1.5 ayda 73leri gördüm.yilbasindan sonra yine başlıcam aynı yöntemle yaza kadar hedefim 62

X